Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

21 Comments

 1. 1

  Realist

  Hahahaha , spits ? Waar blijft de spits ? Spits ? SPITS , spits , sPiiTs , spits , spits , spits Spits , 😡😡😡😡😡

  1. 1.1

   Hans

   We hebben Kramer toch Realist! hahahahahhhhaaaah Rolstoel spits!

 2. 2

  peter vakkie g

  alweer een middenvelder erbij !!!!!!!!!!! waar blijven die spitsen en vleugelspitsen want nul aanvallen cree-eren tegen hoeraklets dat belooft wat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. 3

  iwi

  Ik heb nog eens alle headlines uitvoerig teruggelezen
  De Boer verdeeld graag het spelletje.
  Bourard Goossens en Rigo idem dito.
  Die van Valencia en Estevez Tsai ook voetballende middevelders
  Dan recent die van Bremen en nu van Hoffenheim tevens twee nummers 10.
  Hoe gaat Ranko dit managen?
  Dan zijn Sem Steyn en ene Seedorf ook nog FCDH eigendom.
  Van Besuijen en Catic worden nu al niet kwalitatief goed genoeg bevonden om met buitenspelers te spelen.Daarintegen gelooft men uitgerekend wel in de meest uitgebluste en luie Kramer.
  Ik begin nu ook wel mn twijfels te krijgen mbt het beleid.
  Ja we wilde verjonging en er moest door geselecteerd worden.
  Maar het heeft er alle schijn van dat er enkeld wordt gezocht naar buitenkansjes en niet naar specifiek welke positie het hardst nodig is.
  Onmogelijk dat de meesten uberhaupt een echte kans gaan krijgen.

 4. 4

  Peter

  Hahaha we struikelen over de middenvelders. Goed bezig technisch hart van de club. Lekker jong ook allemaal. Wordt in de toekomst dus een topteam. Hahaha…
  Op naar de KKD.

  1. 4.1

   iwi

   wat opvalt ook deze jongen is 1.72 hoog dus moet het ook niet van zn fysiek hebben.
   Er moet dus echt fantastisch voetbal gespeeld gaan worden met die lange trekdrop als targetman of afmaker.

  2. 4.2

   Theo

   Wie nu nog niet doorheeft dat de club midden in de meest drastische bezuinigingsoperatie uit de recente geschiedenis verkeert moet toch eens ontwaken uit zijn dromen. Het technische en commerciële wanbeleid van de afgelopen 20 jaar moest eens eindigen. Allerlei slimmeriken en wegkijkers hebben geprobeerd steeds andere schuldigen aan te wijzen voor de tekorten die zijzelf met hun gebrek aan vakkennis steeds opnieuw veroorzaakten. Het is onbegonnen werk en nutteloos om al deze krotenkokers persoonlijk aan de schandpaal te plaatsen. Of het nu een HTM=bestuurder, een deurwaarder, optiegoochelaar, administrateur, bedrijvensaneerder, speelautomatenritselaar, tennisbestuurder, spelersmakelaar of horecaman betrof, ze hadden met elkaar gemeen dat ze geen sikkepit verstand van profvoetbal hadden en hebben. Dat ze met elkaar minstens
   50 miljoen door het afvoerputje hebben gespoeld staat onomstotelijk vast. Kijk de cijfers van der Kamer van Koophandel er maar op na.
   De slimmerik Van der Kallen is zo uitgekookt geweest om het vuiltje aan een Chinees te verkopen died wij als supporters vervolgens ophingen aan een ongelooflijk stomme opmerking bij zijn aantreden dat binnen afzienbare tijd in Den Haag “Europees voetbal” zou worden gespeeld. Die stommiteit heeft hem er in de laatste jaren toe gedwongen zo’n 30 miljoen in de bodemloze put te storten. Zonder resultaat dus, maar het kostte hem ook nog een publieke vernedering via de rechter. Erger kan een Chinees zakenman niet overkomen. Terwijl de Haagse Vrije Jongens toen het erop aankwam achter het behang waren verdwenen. Laat ik er maar over ophouden, nu de nood aan de man is zijn ze weggekropen in hun holen.
   Wie zijn ogen n iet in zijn zak heeft zitten weet dat vanuit China de teugels zijn aangehaald en de grote schoonmaak is ingezet. Het is vele jaren luilekkerland geweest in het Forepark, voor managers, trainers, spelers, adviseurs en makelaars. Net als op de boerderij worden nu eerst de stallen uitgeruimd en schoongemaakt. Degenen die die taak op zich genomen hebben verdienen alle steun van allen die het Haagse voetbal ECHT een goed hart toedragen. Succes Martin, succes Mo!

 5. 5

  heeljereetvol

  @peter vakkkie G we hebben Kishna, Old Chick en Yahya Boussakou.

  Nu heb ik ernstige twijfels aan de Rigo en de andere spits Rotier. Goossens en Kramer zijn we duidelijk.

 6. 6

  Peter

  Okee Theo , dus Pardew en zijn huurspelers was een onderdeel van het master-reddingsplan van Mo en Jol. Tsja zo briljant dat snappen gewone supporters niet.

  1. 6.1

   Theo

   Sorry Peter, je hebt nog steeds niet in de gaten dat Mo en Martin vorig seizoen pas na het besluit van de KNVB konden optreden. Ze hebben Pardew als kanskaart en tegelijk als katvanger gebruikt. Ik heb de indruk dat veel supporters geen flauwe idee hebben van de grootheid die Jol in het internationale voetbal is. Heeft als speler en manager bij de beste clubs van Europa gewerkt.
   Hij zet zijn goede naam voor ons op het spel. RESPECT!

  2. 6.2

   iwi

   dat is een goeie trouwens.

  3. 6.3

   iwi

   Dat is een goeie trouwens

  4. 6.4

   iwi

   daar bedoel ik de opmerking van Peter mee.
   Theo zegt wel veel zinnige dingen en het klopt dat wij nobodies zijn in vergelijking met Jol,maar Martin is onze lieve heer niet hoor.
   Dat is hij pas wanneer hij waarmaakt dat al die talentvolle spelers zoals hijzelf aankondigd inderdaad gaan doorontwikkelen en wij er een hoop plezier aan gaan beleven.
   Dan moeten ze wel allen wekelijks spelen.
   Hoe dan?

 7. 7

  Marcoke

  Er wordt met hagel geschoten in de hoop dat er eentje raak is. Hoe kan Ranko in vredesnaam hier een team van maken met zoveel van hetzelfde?

 8. 8

  Verkeerde Henk

  Ik dacht dat ik kritisch was…. 😏Maar jullie zijn 2 maal erger😂😂
  Laten we nu eerst even kijken wat deze jongen gaat presteren voordat we hem afkraken en hetgeen ik al eerder zei, zijn allemaal jonge gasten, presteren dus ook niet constant, laten we Rankovic met dit jonge team even een paar wedstrijden geven alvorens ECHT te oordelen.

 9. 9

  Realist

  Theo , slaap verder 😂😂😂

 10. 10

  Peter

  We gaan het meemaken Theo.
  Zet jij maar in op Jol en consorten.
  Ik heb er totaal geen vertrouwen in.

 11. 11

  Ex

  Zijn ze nu de a-selectie aan het samenstellen of de a1?
  Haha, kansloos dit. Iedereen weet dat je enkel iets bereikt met in de as 3 klassespelers en die zie ik niet.

 12. 12

  Bas 1968

  Wat moeten we met een jood 🤬🤬

  1. 12.1

   Ex

   Nee hoor, gewoon een supporter die al in de jaren 70 lopend vanuit het vredenoord naar het stadion ging. En in 87 stond ik ook gewoon in het vak wat ontruimd werd.
   Moet nu gewoon lachen om het beleid wat gevoerd wordt. Mag toch. Effe nadenken voordat je maar wat roept.

 13. 13

  mars

  hoe ken je nou een een elftal maken met alleen maar aangetrokken middenvelders je heb geen aanval niks dit word weer zo seizoen met 11 man voor de pot liggen wachten tot je er een paar om je oren krijgt

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl