1 Reactie

1. 1

Rob

Ik weet niet hoor maar tegen de verhouding in?

Eindhoven had helemaal niks gecreëerd toen de goed uitgespeelde counter van ADO de 0-1 betekende.

ADO thuis de eerste 10 minuten door geklungel Eindhoven grote kansen gegeven maar hadden een penalty ( na een lichte overtreding) nodig om op 2-1 te komen.

ADO terechte winnaar, zeker over de 2 wedstrijden gezien:

2. 2

Verkeerde Henk

Lekker belangrijk of het verdiend is of dat we over 2 wedstrijden wel of niet de betere ploeg waren. Waar het om draait is om volgende week feest te vieren bij het stadion want dat betekent dat we gepromoveerd zijn. Verder het is onbelangrijk wie niet vind dat we de complete controle hadden over 2 wedstrijden.

1. 2.1

Mw

Juist! We hebben het betere team, balans is juist! Bij elkaar houden voor volgend seizoen! Ook de trainer weet de lijnen uit te zettenden te motiveren. Ik had hier mijn twijfels maar moet mijn ongelijk bekennen. Ik hoop dat we ons belonen meteen promotie.

3. 3

iwi

Gelukkig waren de twee”sterkhouders”wederom en niet verrassend nog altijd niet fit genoeg om te spelen.
    Zodat we eindelijk in de sterkste opstelling konden spelen.

1. 3.1

Ton

Mee eens!

4. 4

Rob

Wordt Excelsior. Ploeg is in goede doen en speelt Heracles weer weg.
    Zullen scherp moeten zijn op Dallinga en Niemeyer. Hebben het vizier weer redelijk scherp.

Wat je wel ziet is dat als je druk op Excelsior zet er kansen komen.
    Heracles 1 ste helft duidelijk de betere ploeg maar geen ( te weinig) doelpunten.