Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

10 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  En wie gaat dit nu weer betalen en uit welke koker komt dit idee? Ik neem aan dat de RVC dit in overleg met China gedaan heeft? Anders worden ze straks weer teruggefloten omdat China iets of iemand anders heeft benaderd. Maar kunnen we deze kosten niet beter in kas houden , met een beetje lobby kunnen we zelf toch wel iemand bedenken en benaderen?

  1. 1.1

   Theo

   Bij ons leidt de lamme de blinde. Er is bij de staf en op de werkvloer niet meer kennis aanwezig dan op supportersniveau. Iedereen roept maar wat.
   Ook jij bent wel erg naief om te veronderstellen dat we met een beetje lobby zelf wel iets zouden kunnen bedenken. Dan kom je in gluiperige sferen terecht op het dubieuze niveau van de Jansmaatjes en dergelijke strebers naar persoonlijke glorie. Daar hebben we hulp sheriffs als Manders, Jansen, Driebergen, Wigt, Fontein en consorten aan te danken. Zij kwamen allemaal op eigen voorspraak en met hulp van vriendjes aan de macht en ze hebben er met z’n allen niets van gebakken.
   Wees blij dat de Chinezen de boel op de schop nemen om te voorkomen dat in de oude vriendjeskliekmethode wordt doorgegaan.
   Alles beter dan dat voetbalnitwits als Melkert, Swart en Ringeling zich met de keuze gaan bemoeien.

 2. 2

  iwi

  Je heb GTST en Ado.
  De moeders der soapen.

 3. 3

  Ed

  Het blijft toch ons cluppie!

  1. 3.1

   Jansema

   werkelijk? vraag me al jaren af of het nog wel zo mijn (ons) clubje is
   iets wat ik vroeger nooit had is dat ik steeds minder prikkels krijg om te gaan…
   moet toegeven ik heb mezelf nooit thuis gevoeld in dat nieuwe koekblik.
   terwijl er daarvoor geen leven mogelijk leek zonder de fc.
   maar fox voldoet prima, en als ik wil gaan wil ik op zuid zonder gezeik maar daar vind ik het weer te duur voor om iedere week te gaan ( met wat je krijgt te zien op het veld )

   #wordikoud

 4. 5

  Ton

  Voor dit geld wat ze nu gaan uitgeven haal je toch een leuke hoofdklasse speler binnen die stappen wil gaan maken!

 5. 6

  Carrero

  Als je er even over nadenkt is het best wel een logische stap aangezien er in het huidige nationale en internationale bestuur geen enkel benul of visie van de voetbalwereld zit. Dat blijkt hieruit wel weer duidelijk. Heel jammer. Kut melkert en ook kut chinezen. Ikzelf heb altijd gedacht dat die chinezen stiekum zaten te wachten op het vertrek van Manders en die andere 2 toezichthouders. Dan hun eigen sterke man zouden neerzetten en hun beleidsplan zouden uitrollen en dan vele miljoentjes erin gingen pompen. Gaat dus niet gebeuren. Na 4 jaar chinezen is er nog steeds niets. Hoe heb ik zo dromerig kunnen zijn….haha.

  Laten we positief hopen dat er een super kerel in dienst komt die ook nog denkt vanuit onze haagse cultuur en beleving. Zou wel eens een keertje leuk zijn. Koekenbakkers hebben we reeds genoeg ervaring mee. Een zet van ” Op hoop van zege ” is het natuurlijk weer wel.

  Mijn gevoel zegt helaas dat Het weer lekker blijft aanmodderen achter de duinen de komende jaren. Wens Fons en wat mij betreft Immers als aanvoerder alle sterkte op het veld toe. Dat is waar het moet gebeuren.

  1. 6.1

   Jan Goedkoop

   Men hand jansma gratis kunnen oppikken en deze had graag iemand ingewerkt
   buiten dat heeft jansma alle connecties in de voetbalwereld. Wat misschien toch een sponsor aantrekt, waardoor een emanuelson of wolfswinkel of dergelijke spelers misschien wel willen kiezen voor ons.
   maar nee liever zelf dat geld houden en nog een goeie baf actie bij rimmer
   maaghonden

 6. 7

  Marcoke

  Ach ach, weer een bureau instellen om met “profielen” aan de slag te gaan. En dan zie je straks waar ze mee komen en dan denk je “huh?” Hoe komen ze daar nou weer aan dan??

  Zo’n commercieele bullshit dit, kost alleen maar geld. Vroagah nooit een “profiel” nodig gehad om goede mensen aan te stellen waarom nu dan? Marketing onzin om hun concept te verkopen door het zwaar te hypen….zo doorzichtig en onnodig.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl