Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

6 Comments

 1. 1

  Heel je reet vol

  Het zat mee dit seizoen ondanks maaghonden als Makkelie en co. maar het kan met deze selectie volgend seizoen ook zo maar weer net boven degradatie staan. Willen wij naar de bovenste 6 in deze competitie moet er echt veel veranderen als je ziet hoe wij temmes werden getikt door AZ geeft toch wel aan dat we er nog lang niet zijn. Er aan denken dat we eventueel Eulopa zouden ingaan geeft m’n telraam toch de bibbers.

 2. 2

  Sassenheim

  Goed geschreven , Maar toch mis ik 1 ding in vergelijking met een jaartje terug.
  Toen waren er niet zoveel positieve dingen te melden, en alles was de schuld van die K*#xr Chinezen. Maar nu alles in een joeghe- stemming is, is iedereen weer de bovenst beste, maar op 1 klein zinnetje over “Chinese wanklank”(?) lees ik niets over hun inbreng. Na jaren lijkt het op bestuurlijk en organisatorisch niveau alles in goede banen. We weten allemaal dat een paar Aziaten beter kunnen zaken doen, organiseren en bedrijven kunnen runnen, dan alle schrewendehoppies bij elkaar. Ik denk dan ook dat een, ook al is het maar een kleine, maar toch even een pluim richting China moeten sturen. Hoe vaak is er gezeik geweest bij FCDH, en nu is het best lekker rustig, en dat sijpelt dus ook in de spelersgroep. door.

  1. 2.1

   Theo

   “Sassenheim” weet kennelijk niet hoe Hagenezen in elkaar zitten. Let op: als het goed gaat is het voor 98 % de verdienste van de Hagenezen. Alles wat niet goed gaat is de schuld van de Chinezen. Ook als we straks misschien weer een “normaal” seizoen mee gaan maken waarin we niet van geluk onder de tram lopen. “Dan had die KChinees maar meer moeten investeren.”

  2. sassenheim

   Thx Theo, tis me nu een stukje duidelijker!

  3. Ml. Wu

   Dank je wel Theo mijn lieve vliendin

 3. 3

  Rob

  In een competitie waar iedereen van iedereen kan winnen of verliezen maak je gewoon kans op de play-offs. Tuurlijk we hebben ook geluk gehad maar ook pech. Scheidsrechter of doelpunt tegen in laatste minuten.
  Toch is versterking wel nodig. Zeker in het scorend vermogen want dat wordt teweinig gedaan.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl