Over de schrijver

Gerelateerde berichten

4 Comments

 1. 1

  Heel je reet vol

  Onze spits loopt de 100 meter in 3 minuten die is met kaplaarzen aan geboren, het is een kwestie van kwaliteit en creativiteit afgelopen zondag NIET 1 kans gecreeerd chapaeu dan kun je werken tot je ons weegt maar winnen doe je niet.

 2. 2

  Marcoke

  Allemaal leuke praat over passie en hard werken bla bla bla M. Noort maar als er een mix van angst en vooral desinteresse (ze krijgen hun dikke centen toch wel) is ben je kansloos. Kijk naar de lichaamstaal op het veld en je weet genoeg.

  Weet je wat DE oplossing is (behalve Fons out)?

  Geef ze een basissalaris van 2500 euro pm en ALLEEN een premie van zeg10k bij winst.

  Dan durf ik te wedden dat we opeens een heeeeel ander FCDH gaan zien!

 3. 3

  Heel je reet vol

  Ik hou m’n hart vast voor 2 december, telraam alvast uit het vet gehaald nulletje of 9 met hard werken.

 4. 4

  Sassenheim

  Haagse bluf, wat is dat eigenlijk ? Bluf is niets meer dan opschepperij , meer zeggen dat je kunt waarmaken. Dus ja je kan de Haagse bluf uit je aderen laten spatten, maar daar raakt een tegenstander anno 2018 echt niet meer van onder de indruk. Die weten ook wel dat FCDH bij de slechtste ploegen van de Ere divisie hoort. en bij z`n team (club) hoort geen bluf. Maar eens beseffen dat op alle fronten het over een andere boeg moet. Bluffen doe je maar met een potje kaarten, er zal structureel veranderingen moeten komen. Als je kijkt naar de prestaties van de, pak m beet 25 seizoenen kijkt, en je maakt dan de balans op, waar staat de FC dan? En wil je dat nog 25 jaar? ok, dan mag je bluffen. Als je wil dat er eens voetbal van niveau wordt neergelegd , zal het vanaf de top tot aan het veld capabele mensen neer gezet moeten worden. Het liefst zonder bluf, maar met een beleid die je wel waar kan maken.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl