Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

9 Comments

 1. 1

  hoppie

  Vorig jaar deden we het ook zonder winter versterkingen?

  Liever echt een goede versterking inplaats van een noodtransfer als ali bousabon

 2. 2

  ben

  ik ben bang dat onze mooie groen gelen club langzaam aan het verzuipen is bruce lee komt ook niet over de brug Mark laat liever de boel klappen dan er nog eurotjes in te steken geloof ik. bedrijfs leven doet ook geen enen pleuris ja mooi lopen in de skybox . is de club kas egt zo leeg dat er niet een paar versterkingen kunnen gehaald worden

 3. 3

  Supah 070

  Idd!!! Toch ongelovelijk dat z niks naar buiten brengen laat staan een paar versterkingen halen!!! Ik ben er bang voor dat het deze keer minder goed afloopt als vorig jaar na de winterstop en dat onze ‘volendamse aanwinst’ gewoon in de juup blijf ballen en wij weer naar Emmen toe kunnen. Net als hierboven gezegd, zelfs die megaule uit Breda(die helemaal geen cent te makken hebben) weten een manier om ‘versterkingen’ te halen. Tuurlijk is het mooi als paar jongens uit jeugd doorbreken en aan voetballen toe komen maar die gaan ons idd niet in de Ere houden denk ik! DEN HAAG WAKKER WORRE!!!!!!

 4. 4

  Vorepark

  Nou beste Noort, Dit is een column naar mijn hart. Zoals jij het opschrijft zo voel ik me,

 5. 5

  GeorgeJMS

  Ja, Noort, het komt allemaal wel vreemd over. Een club als N.A.C., dat vanwege de financiële situatie in het Rat Verlegh stadion door de K.N.V.B. is ingedeeld in de “gevreesde categorie I” trekt zonder problemen 4 nieuwe spelers aan, onder wie Fernandez en talent Koch die van P.S.V. wordt gehuurd.
  Terwijl bij ons, met het oog op de toekomst, alvast een Jup-speler wordt vastgelegd.

  Het is al vaker gezegd en geschreven: dat hele Chinese verhaal houdt alles en iedereen bij de club teveel bezig. Je kan en mag evenwel je beleid en bedrijfsvoering niet afstemmen op, dan wel laten afhangen van iets waarover (nog) geen zekerheid bestaat.

  Veel mensen die F.C.D.H. een warm Groen-Geel Hart toedragen zijn het erover eens dat de huidige selectie, die ook in de aanloop naar dit seizoen niet of nauwelijks werd versterkt, onvoldoende garanties biedt op lijfsbehoud in de Ere.
  Desalniettemin lijkt men op de burelen nog altijd in de roes van het kerstdiner en de oudejaarschampagne te zweven.

  Aan de andere kant kan het natuurlijk zijn dat men in het diepste geheim, zoals dat zo fraai heet, gesprekken voert met kandidaat spelers en, om eventuele concurrentie niet op ideeën te brengen, ervoor kiest aan e.e.a. voorlopig geen ruchtbaarheid te geven.
  We zullen het zien; er zijn per slot van rekening nog ruim 2 weken te gaan in deze transferperiode.

 6. 6

  Vorepark

  Bij een Chinese voetbalclub dachten ze ook al heel lang dat er geld van Wang zou binnen komen. Nu dreigt een rechtszaak. Zie ADOfans.nl

 7. 7

  De Geep

  Wat een groot probleem is onze scouting/club heeft ook geen goed netwerk zoals een club als Heerenveen, Zwolle, Cambuur etc. hebben wordt tijd dat ze daar is iemand op gaan zetten die goede connecties heeft. Een nadeel zal onze club altijd blijven houden een groot aantal voetballers wil gewoon niet voor onze club voetballen en daarmee zullen we moeten leven.

 8. 8

  Sassenheim

  Ik lees tegenwoordig de term “structureel in het linker rijtje ” niet meer zo vaak (?)
  Op deze manier komt het linker rijtje dicht bij, maar dan wel in de Jupiler 🙁

 9. 9

  Kaalkop

  De eerste 2 wedstrijden na de winterstop en vooral tegen camboer worden gelijk cruciaal. Tegen camboer thuis moet gewonnen worden. Ben bang dat het toch weer een ouderwets seizoen tegen degradatie voetballen wordt. Knak heeft zich intussen wel wezenlijk versterkt en wij hebben nog niets erbij voor de 2e seizoenshelft. Kanon mis je ook. Dus eigenlijk ben je verzwakt

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl