Over de schrijver

Gerelateerde berichten

16 Comments

 1. 1

  Denhaag

  Verschrikkelijk verslag!!!

 2. 2

  eddy

  Haagskwartier bestaat allang niet meer,begrijp ook niet waarom dat ze dat gaan zingen,altijd komen de tegendoelpunten in dat kwartier,dus zing maar tegenstander kwartiertje.
  Ze blijven maar terug spelen en ik vrees wel degradatie,zodra nac beter word zijn wij gedoemd voor nacompetitie,dort gaat rechtstreeks eruit.
  en nacompetitie met dit zooitje,dat is zeker jupiler.Geen strijd op die 2 na.
  slappe hap na 45 moe gestreden,slappe thee in de rust en klaar is het.

 3. 3

  alberto666

  Heb de wedstrijd gezien op livestream € 12,00 ergens in t barre Noorden.
  € 0,12 was al te veel.
  1 Held gezien(Hansen), een echte kerel met passie en daarvoor staan 10 Annies die wanhopig trachtten de jurkjes schoon te houden en nog steeds elkaar aankijkend wie t tasje nu moet vasthouden.
  Vandaar dat Obeche 2 keer geheel ongehinderd kon scoren, terwijl iedereen toch weet dat deze speler geen mm vrijheid moet krijgen.
  Begrijpelijk dat de doelman direct vertrokken is, je wordt toch helemaal krankjorem met zo’n stel slappe klungelsmurfen voor je neus, die niet verder komen dan gevaarlijke tikjes terug en onbesuisde trappen naar voren.
  @drama, geen visie, geen plan, nakko, nado, niets, met een dito coach.
  Want als je een Schet en Jansen blijft opstellen is er iets mis boven in t denkraam.

 4. 4

  M-O

  Ik deed zelf niet mee met haagskwartier. Onzin. Dat is alleen de bedoeling als je achter staat en dat je nog het tij wilt keren.

  Je staat voor met 2-1 dus geen haagskwartier

 5. 5

  bala

  slecht verslag, met fouten

 6. 6

  De Geep

  Haags kwartiertje hoort bij FCDH en niet bij ADO, Jagen hoort bij FCDH en niet bij ADO, lange zij hoort bij FCDH achter de goal bij ADO. Laten we eerlijk deze club is Ambtenaren Door Oefening het groen geel niet waardig.

  1. 6.1

   Wes

   Gelul, alsof FCDH zo goed was. Heb me jarenlang kapot zitten ergeren naar dat geklungel in de eerste divisie.

 7. 7

  Vandaar

  Goed verslag.

  1. 7.1

   Vandaar

   Ik bedoel dat deze column een werkelijke opsomming is van de feiten van de wedstrijd.

   Het verslag van Omroep west was daarentegen bar slecht. Wie dat heeft geschreven is echt niet bij de wedstrijd geweest.

 8. 8

  leo

  Beste Noort,

  Je frustratie druipt ervan af, en ondanks het feit dat ik dit begrijp aangezien ik ook zeer teleurgesteld was over onze club, wil ik graag iets dieper ingaan op de kwaliteit en mentaliteit van sommige spelers, de onkunde van Fraser en het gemis aan gogme.

  Iedereen loopt weg met Hansen, ik moet zeggen dat ik het een (iets) betere keeper vindt dat Coutinho, maar met zijn lengte moet hij heersen in zijn 5 meter gebied! Een losse flodder bij de eerste goal had hij moeten hebben en niet zijn verdedigers laten wegwerken waardoor daarna de goal bij hun valt. Ook de tweede goal had hij de voorzet kunnen pakken/stompen, ondanks dat Bakker natuurlijk te ver staat te dekken en niet de voorzet eruit kan halen.
  Een Wormgoor die niet weet hoe je echt moet verdedigen en tante Zuiverloon die alleen denkt hogerop te willen, maar het nimmer waar maakt. Gogme ontbreekt bij hem, kan het spel niet lezen.
  Een Jansen die voor zijn blessure een zeer nuttige speler was, maar sindsdien geen schim meer is. Moet het nu hebben van vechtlust en intelligentie om te camoufleren, komt daarin tekort.
  Bakker, veel potentie maar mist (nog) ritme, duidelijk te zien. Had voorzet tweede goal eruit moeten halen.
  Dereijck ondanks slechte serie, nu betrouwbaar in Heerenveen en tegen Cambuur. Durft middenvelder in te spelen, coacht veel.
  Meijers vond jij goed, ik vond hem dramatisch. Hij had 1 hele goede bal tweede helft, maar voor het overige kwakkelend optreden. Is ook middenvelder.
  Duinen ronduit slecht, maar dat is hij al heel lang. Onbegrijpelijk hoeveel krediet hij heeft bij staf en supporters. Goede eerste goal, daarna slecht, totaal geen gogme, trekt gaten als ie het juist niet moet doen, en “verwacht” geen steekpass omdat hij het gewoonweg niet ziet. Werkt altijd hard, maar dat is veel te weinig.
  Schet speelde nu redelijk, maar zijn snelheid ook niet gezien. Durft achterlijn niet te halen, maar is wel de meest dreigende speler.
  Alberg is aanvallend gevaarlijk, maar (mee) verdedigend natuurlijk drama. Heeft met mentaliteit te maken.

  Fraser heeft een brevet van onvermogen opgespeld gekregen bij mij, nog voordat er ook maar 1 wedstrijd was gespeeld. Hoe kan een trainer toestemming geven om spelers te laten verhuren (Korte, Gouriye, Van Haaren etc) om zodoende de druk op te voeren naar directie toe om spelers te krijgen? Hierdoor speel je structureel met een veel te smalle selectie, kwalitatief te ver uit elkaar, mede door het gemis aan ervaring.

  En als laatste, wat ADO ontbeert is een leider in het veld. Malone kopt bal terug naar keeper ( bijna goal) en Jansen speelt terug (ook bijna goal) en niemand in het elftal die hun op de klote geeft!! Nou, ik wil geen oude koeien uit de sloot halen hoor, maar Mansveld had je stijf gescholden, een Jol idem ditto, in mindere mate zelf Beugelsdijk, maar die kon niet volle bak de leider spelen door zijn eigen (opbouwende) tekortkomingen.

 9. 9

  m.noort

  @Leo, helemaal met je eens en ik ben blij dat ik zaterdagavond niet geswchreven heb. Ik denk dat het dan veel meer frustratie was geweest.

  En het word ook steeds moeilijker iets te schrijven iig iets positiefs.

 10. 10

  w s

  beste m noord en leo
  zit elke x jullie reacties en verslagen te leze .super !!! kijke er elke x naar uit , kunnen jullie er niet voor zorgen dat de selectie dit ook te lezen krijgt.
  1 ding, vinden jullie zwinkels niet gewoon beter.

 11. 11

  leo

  Beste W S,

  Dank voor je complimenten en wees gerust, de Haagse jongens in de selectie lezen dit! Niet dat ik of Noort nou de wijsheid in pacht hebben, maar dit zijn wel onze meningen, en die ontlopen doorgaans elkaar niet veel, zonder dat we elkaar kennen.
  Over het verschil in niveau tussen Hansen en Zwinkels het volgende: Hansen is een ECHTE winnaar, die gaat over lijken om een wedstrijd te winnen. Dat merk je niet alleen aan zijn reactie na de wedstrijd, want hij weet zelf ook wel dat dit niet kan, maar dat merk je wel hoe hij met iedere wedstrijd bezig, met de stand, het spel etc.
  Technisch gezien is hij op de lijn beter, heeft een goede reactie en geeft zelden rebounds weg.
  Zwinkels heeft voor de winterstop het onwijs goed gedaan, echt petje af. Maar mist, in mijn ogen althans, de echte winnaarsmentaliteit zonder hem weg te zetten als iemand die het geen moer interesseert, want dat bedoel ik niet.

 12. 12

  GeorgeJMS

  Geweldige analyse, Leo, waarvoor dank. Ik had de voorgaande dagen geen, of nauwelijks een, internetverbinding, dus ben nu de schade aan het inhalen door alle berichten te lezen. Heb zelfs geen andere beelden gezien van de westrijd dan de video van het prachtige eerbetoon aan Kaja – dat deed mijn trotse Haagse hart goed.
  De frustratie van Noort begrijp ik helemaal. Ik zit hier op 14 uren vliegen van NL en erger me kapot aan zowel de constante tegenstrijdige berichtgeving over de Chinese overname als over de instelling van (een aantal van) de spelers. Goeie aktie daarom ook van Hansen. Laat maar ‘ns zien hoe je je voelt als je weer 90 minuten dat gekloot voor je hebt moeten aankijken.
  Mede daarom is jouw 3e alinea mij uit hart gegrepen. Hoe is het gvd mogelijk (geweest) dat bestuur, directie en technische staf ermee instemden zoveel spelers aan Dordt, Excelsior (nota bene 2 concurrenten in de strijd tegen degradatie…), R.K.C. en V.V.V. te verhuren, terwijl er geen enkele zekerheid bestond over de komst van echte versterkingen dan wel over de toegezegde miljoenen van “United Vansen”, waarop het zelfs nu, een halfjaar na dato, blijkbaar nog wachten is?
  Het gemak waarmee Haagse jongens als Korte of Buwalda elders worden gestald ‘om te rijpen’, terwijl de eigen selectie zeer smal is en bovendien spelers herbergt die het mentaal niet kunnen opbrengen met Haags spel de degradatiezorgen weg te werken, laat staan F.C.D.H. een plek op de ranglijst te bezorgen die haar als club uit de 3e stad van NL toekomt, gaat mijn bevattingsvermogen te boven.

 13. 13

  m.noort

  @Leo & George het gaat de heren in het Haagse ivoren torentje aan de rand van de A12/A4 maar om 1 ding, het geld eruit trekken. Het materiaal of de omstandigheden waarin gewerkt dient te worden zullen daarin ondergeschikt zijn aan hun wens. De spelers zullen ook merken dat de zaakjes in Huize Den Haag ver van goed geregeld zijn. Dit merk je alleen al naar de communicatie naar buiten toe. De supporters worden alle kanten opgeslingerd door alle berichtgevingen in de media en niemand binnen de Haagse club die de bertokken partijen op de vingers tikt. Nee er word alleen ontkent. Het stemmingmaken ten spijt zal hierdoor alleen maar door blijven gaan en in elke organisatie waarin dit speelt is de sfeer en daarmee de prestaties van de medewerkers altijd ondermaats. De onzekere situatie waarin ons mooi cluppie nu zit is voelbaar en helaas zijn de mensen die er iets tegen kunnen doen niet van plan die onrust weg te nemen. Weer een betalingstermijn vertreken, maakt toch niet uit joh gewoon weer wachten. We moeten er als supporters mee dealen of we het nou willen of niet.

  1. 13.1

   leo

   Ik heb het al eerder over van der Kallen gehad, dat kun je terug lezen dus daar hou ik mee op. Ik blijf bij het standpunt dat als hij niet was opgestaan als enige, we geen ADO meer hadden gehad!
   Dat hij een deal heeft gesloten met United Vansen afgelopen maart is in eerste instantie stil gehouden. Ook was er stil gehouden dat er andere partijen aan de deur geklopt hebben, zelfs drie! Daar is pas begin januari over geschreven door Freek Janssen van VI, nimmer vanuit de organisatie.
   Je kunt het van der Kallen niet aanrekenen dat hij afgewacht heeft, continue zijn er signalen geweest vanuit China dat het rond zou komen, alleen had men het heel erg onderschat m.b.t. het afsluiten van de deal. Dat de heldere communicatie achterbleef hieromtrent, is heel jammer. Alleen Fontein heeft geprobeerd tussentijds een update te geven, maar kreeg op verschillende sites ervan langs omdat hij niets nieuws wist te brengen.
   De media heeft een grote rol gespeeld in de soap, want die wilden natuurlijk zoveel als mogelijk boven tafel krijgen, wel al niet geforceerd. Zo berichtte VI middels Knipping dat United Vansen helemaal niet zou bestaan, kreeg JHdB signalen dat een Engelse bank het geld al in beheer had, dan weer dit, dan weer dat.

   Ik heb er altijd in gelooft, dat kan iedereen nalezen. Ik ben naïef genoemd, ik blijf bij goedgelovig omdat ik aan de zijlijn zag dat er veel beweging te zien was. Zoals een Fontein die bleef, en overwoog structureel te blijven, of dat hij naar Madrid ging om daar de heer Wang te ontmoeten, en daarna de aankondiging dat hij naar China zou gaan……

   Vooropgesteld, het heeft ook een deuk veroorzaakt, lees de afgelopen transferwindow.
   En dat het geduld met frustratie op de proef is gesteld naar alle supporters, kan ik alleen maar mee eens zijn.

   Maar laten we nu vooruit kijken en vertrouwen hebben daarin. Ik heb al in een eerder stadium geschetst wat er gaat gebeuren, en daar geloof ik heilig in!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl