Over de schrijver

Gerelateerde berichten

4 Comments

 1. 1

  FCDH

  Come on The Hague!!

 2. 2

  Nâh Nâh

  Eindelijk eens een positief geluid en een positieve kijk op ons cluppie.
  Bedankt M. Noort voor deze column, en door de komst van Wilson en Jakovenko gloort er weer een beetje hoop voor onze club.

  Come on The Hague!

 3. 3

  GeorgeJMS

  Uitstekende column, M. Noort! Feijenooit-uit altijd de mooiste uitwedstrijd van het seizoen. Echt jammer dat we geen punt pakten, want op basis van de 2e helft zou dat verdiend geweest zijn.
  Laten we hopen dat spelers en trainers wat opgestoken hebben van dat eerst halfuur en dat ze vanavond tegen F.C. Tuk meteen uit een ander vaatje gaan tappen.
  Als die Wilson en Jakovenko wedstrijdritme hebben en ingespeeld zijn op de rest van het team, geloof ik dat we nog en paar leuke maande tegemoet gaan.
  Wat betreft de verdediging: helaas geen versterking, maar binnenkort komt Kanon terug en die heeft deze weken tegenover iets andere spelers gestaan dan die van bijvoorbeeld, Kamboer, Dordt, Excelsior of Nak.
  Ik schreef het al in de shoutbox: we gaan voor 7 punten de a.s. 3 wedstrijden.

 4. 4

  leo

  Ik sta hier bekend om altijd het positieve geluid te horen, net zoals bijvoorbeeld M.Noort, en heb vanaf het begin gezegd heilig te geloven dat de deal zou doorgaan, in een later stadium heb ik erin geloofd dat het geld gewoon binnen zou komen en als laatste geloofde ik erin dat Wang goede intenties heeft met ADO.
  Het feit dat de heren Advocaat (groot netwerk, uitstraling en veel voetbal know- how, Jansma (geweldige uitstraling, troetelbeer en organisatorisch een meester), Knijff ( advocaat bekend met de voetballerij, kunnen we heel hard gebruiken!) en Jansen ( is toch een ADO man maar heb alleen wel nog vieze smaak in mijn mond van transacties uit zijn stal naar ADO toentertijd) benaderd zijn om zitting te nemen in de RvC, geeft aan dat hij in vele richtingen denkt.

  Dan de hoofd scouting, die Piet Keijzer hopelijk gaat worden, zou een meesterzet zijn! Heeft (inter)nationale uitstraling/netwerk. Grote naam ook.

  Helaas is het transfergeld niet op tijd binnengekomen, maar hebben ze toch een manier gevonden om twee spelers binnen te halen, die normaliter nog zouden twijfelen aan Heerenveen, Groningen en Vitesse! Hulde aan Fontein/Wang.
  Ik hoop dat een fitte Sno nog toegevoegd gaat worden want dan is het spook van degradatie uit ons zicht, op basis van zijn overzicht, fysiek en voetballende kwaliteiten.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl