Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

4 Comments

 1. 1

  fuck the system

  Midden -Noord is allang voorbij, mietjes .

  1. 1.1

   Ed

   In de ouwe Zuiderpark vorm jah

 2. 2
 3. 3

  hageneesje

  ja midden noord zoals het was krijg je niet meer. Tijden zijn veranderd. Als iedereen gaat zingen krijg je er misschien iets van terug. Maar het wordt nooit meer zoals vroegah.

  Maar ja Henk Fraser alias Mr Compact laat zelfs zijn ploeg in eigen huis tegen een tegenstander als dordrecht zeer afwachtend voetballen en vangt ze pas op als ze het middenveld zijn gepasseerd. Ik ben van mening dat je moet proberen geen enkele tegenstander rustig te laten opbouwen maar als je al zo gaat spelen tegen dit soort ploegen is het wel heel erg. En geef je je spelers ook niet het vertrouwen dat ze wat kunnen.

  Wij als Hagenezen zien de spelers graag jagen. Als ze jagen op het veld slaat dit over op de tribunes en komt er vanzelf meer sfeer.

  Zaterdag a.s. zie ik met angst en beven tegemoet en dan daarna w2 thuis. Waarin ik denk dat je pas kan zien waartoe we echt in staat zijn. Want normaal gesproken moeten we w2 kunnen pakken in eigen huis, maar wil deze ploeg nou juist er goed draaien. Laten we daar in een sfeervol stadion een einde aanmaken en dat den haag na minimaal een gelijk spel in lichtjesstad thuis de overwinning pakt en de weg naar boven inslaat.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl