Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

10 Comments

 1. 1

  Hans

  De illusie en waanbeelden van een Burgemeester! Misschien denkt deze dat men gezellig, door elkaar in het stadion kunnen zitten.

  1. 1.1

   Jan Doedel

   kan toch ook in duitsland
   alleen wij nederlanders zijn weer debielen die dat niet toe”willen”staan

 2. 2

  Kkh kalekophagenees

  Ach ach dat mens krikke dat uit een keurig klapvee opgevoed nest komt is zich helemaal noet bewust hoe men dat 020 haat in Den Haag op de collaborateurs na die ook voor die stink neuzen zijn.

  Die haat is er nog steeds en slaapt misschien maar dan moet je het vooral wakker maken door die stink neuzen in ons stadion te laten spelen tegen een club waarvan een hoop aanhangers uit dat dorp stiekem ook voor die neuzen zijn

 3. 3

  Carrero

  Was er ook bij in 87 en het was absoluut een van de meest rare ervaring/herinnering wat betreft mijn fcdh leven. Alhoewel er nog wel een paar komen bovendrijven. Super genaaid door onze eigen lokale driehoek natuurlijk en een wonder dat er geen dooien zijn gevallen. Volgens mij een resultaat van verkeerde beoordelingen en inschattingen en een schrijnend gebrek aan kennis en stress-niveau 0 van de politie.

  En toch zeg ik gebruik maken van deze uit onwetendheid geboden krikke-opening. Door de stadion grote en uitvak Capaciteit van beide stadions zeg ik 600 kaarten voor hun en 1200 voor ons. Ja toch. Mevr krikke vind dit vast wel een eerlijk vergelijk. Dan kunnen de clubs en 2 gemeentes hierover in overleg en neemt zij haar verantwoording.

  Alleen de supporters hoeven niet in overleg met elkaar wat mij betreft. Dat heeft simpelweg toch geen enkele zin of nut. Dat komt nooit meer goed. Ambtenarenpraat. De grootste agressie opwekkende groepen in de stadions zijn vandaag de dag de stewards en nog steeds de politie. Die blijven in hun behandeling naar ons toe dit nog steeds oproepen.( Of iig bij mij ).

 4. 4

  Heel je reet vol

  Joh stom gezeik wedstrijden met uit supporters zijn gewoon een stuk leuker, en wij hebben erin 1987 ook een enorme tyfusbende van gemaakt. Alleen nu kan je weer zien wat kneuzen landje we zijn we kunnen nog niet eens wat regelen met uit supporters. Kijk naar de aankomende wedstrijd van Feyenoord uit, we kunnen nog een hoop leren van Engeland. De clubs in dit land nemen nauwelijks uit publiek mee en dat kunnen we zelfs nog niet fatsoenlijk regelen. Komt Man City dadelijk naar Feyenoord en hoppa gewoon 3000 kaarten en wij maar smeken of we a.ub. wat kaartjes mogen hebben en in een busje willen zitten.

  1. 4.1

   Bob

   UEFA regels!

 5. 5

  Rd..

  Kwestie van beschaving, leercurve en fatsoen hoe je met dit soort dingen aan moet gaan pakken. Armoe is het, als je niet eens bereid bent de dialoog aan te gaan.

 6. 6

  ab,ka,sc,ja,etc

  Dit land is gewoon een hypocriet fucking witte boorden shit land . Regels , regels en nog meer regels . Deze hele maatschappij slaat nergens op en is op hol geslagen . Lang leve Italie , Engeland , Duitsland , etc .

  1. 6.1

   Ml. Wu

   Legels, legels, en nog meel legels. Lang leve China, Lusland, Noold Korea, Cuba, shemales, etc.

 7. 7

  Olitano

  Ik geef je op een briefje dat wanner die lui hierheen mogen komen het uit de hand loopt.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl