Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

6 Comments

 1. 1

  Bas 1968

  Wat moeten we er nog mee als supporters.we gaan naar de kloten aan alle kanten te laat en dat kk pluche ik ben er helemaal kapot van onze club glijd uit de handen kan ik in de toekomst de verhalen vertellen aan mijn kleinkinderen.hoe moeilijk het soms maar dat we altijd trotse Hagenezen bleven en altijd achter de club bleven het gedonder is begonnen toen we in één keer ADO moesten worden daar is het begin van de elende begonnen.maarhet groen gele fcde haag blijft altijd bij me 😭😭😭😭

 2. 2

  Ton

  Laat deze jongens lekker vrij voetballen zonder opdrachten!

 3. 3

  Verkeerde Henk

  Wat een onzinnig en geen eerlijk verhaal van die Matthys. Hij had geen andere opties dan alleen Ado. Hij zat gewoon thuis nadat Excelsior z’n contract niet had verlengd. Neemt niet weg dat hij een aardige aanvulling achterin is. Verdedigend kan het wel feller en beter maar hij heeft wel een aardige crosspass in z’n voeten.

 4. 4

  Marcoke

  Juist heel goed dat dat “gewend” gaan raken aan winnen! Wat denk je hoe spelers bij topclubs zich voelen dan, die gaan er ook van uit dat ze iedere winnen en dat gebeurd dan dus ook meestal!

 5. 5

  heeljereetvol

  @Ton dat is leuk alleen onder Brood was het verdedigen in de eredivisie ook slecht, voordeel is we hebben scorend vermogen bij meerdere spelers.
  Alleen het is een beetje Nederlands elftal verdedigen op het middenveld die omschakeling is vaak slecht, Seedorf op linksback is niet best en Kemper op rechtsback zetten is ook niet zo slim.
  Mulder is echt een blindganger die zit vaak mis als hij speelt.

  Het kan zo maar zijn dat je ook gewoon een paar potten op rij verliest, bij NAC uit heb je gezien waar de zwakte bij ons ligt.

 6. 6

  PETER VAKKIE G

  en wat daCHT JE AAN HET GEWEND RAKEN AAN AL DIE VERLIESPARTIJEN DE AFGELOPEN JAREN MET EEN DEGRADATIE ALS BELONING VUILE MAFKEES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl