Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

6 Comments

 1. 1

  PETER VAKKIE G

  DE GEMEENTE DENKT ALLEEN AAN CENTJES GEMEENSCHAPSGELD WAT MEN NIET NOG 1 KEER OVER DE BALK WILLEN GOOIEN WAAROM DENK JE DAT FC DEN HAAG ALS 3E STAD VAN NEDERLAND NOOIT IS GEWORDEN WAT HET MOET ZIJN NAMENLIJK ALTIJD BIJ DE 1E
  DRIE VAN DE EREDIVISIE SPELEN !!!!! WAAROM GAAT EEN SPONSOR ALS AEGON EN ZIGGO WEL IN ZEE MET DE JODEN EN NIET MET ONZE FC ? WAAROM STEKEN MKB BEDRIJVEN UIT OMLIGGENDE REGIO LIEVER HUN GELD IN FEYENOOIT! HET BEDRIJFSLEVEN BIJ ONS HEEFT NOOIT ECHT EEN GOEDE BAND GEHAD MET ONZE fc UITZONDERINGEN DAARGELATEN EN ALS ER EINDELIJK JEUGDSPELERS DOORBREKEN, KIJK RECENT NAAR MILAN VAN EWIJK DAN GAAN ZE VOOR EEN SPOTPRIJS DE DEUR UIT.
  OPLEIDEN IS 1, MAAR TOPTALENT MOET JE OOK VAST KUNNEN HOUDEN MAAR DAN MOET JE ZE WEL EEN WORST VOORHOUDEN GEEN KALE BOTERHAM !!!!

 2. 2

  Hans

  Bij een faillissement alle schade verhalen op Wang die zijn verplichting niet na komt. Uitspraak rechtbank, betalen Wang! Leg maar alvast beslag op UVS. Schoften zijn het, met mooie verhalen van over een paar jaar kennen we Ajakkes niet meer. En tegen werkende bestuurders precies hetzelfde, uitwringen.

  1. 2.1

   Marcoke

   Ja Hans dat zou zeker moeten alleen gaat je dat never lukken in China en dat weten ze. Vuile tering lijers zijn het daar, gegokt en verloren en wij zijn onze club straks kwijt! Alle ellende is begonnen bij die chinesen want hoe je het ook went of keert ZIJ zijn de eigenaar!

  2. 2.2

   iwi

   dus jullie zijn van mening dat wanneer die 2 miljoen door China wel betaald waren er nu geen schuld was?
   Dat degradatie(2 seizoenen op rij 1x gered door Corona)niet had plaatsgevonden?
   Sterker nog van die 2 mille was er dan 4 mille uitgeven voor nog meer buitenlandse Campingspelers of trainersstaffen ala Pardew enz enz.
   Dan hadden de spelers (zoals Steyn)van nu niet eens in beeld geweest.
   Dream on!

  3. 2.3

   Passie

   Zoals ik het begrepen heb, kan je Wang niet als enige schuldige aanwijzen.
   Sterker nog, hoewel hij niet altijd bereidwillig was, heeft UVS in 7 jaar ongeveer 20 miljoen wel betaald.
   De fout die UVS heeft gemaakt is toezeggen om elk jaar het gat te dichten.
   de beleidsbepalers in de club hebben meer geld uitgegeven dan er beschikbaar was.
   Dus ja, Wang/UVS komt de verplichting niet na, maar hebben zij ook de grootste schuld?

 3. 3

  Marcoke

  Nee Iwi dat zeg ik niet. Die chinesen hebben er een totale janboel van gemaakt op ieder vlak.
  Zij zijn verantwoordelijk wie er op welke plek is gaan zitten. Zij hebben HUN voetbalclub gewoon laten stikken door die toegezegde 2 mln niet te betalen. Onder HUN toezien zijn idioten als Pardew, Hamdi en 64 B-artiesten binnen gehaald en Jol waardoor we kansloos en terecht zijn gedegradeerd.

  Zij zijn niet de enige schuldige maar WEL de hoofdschuldige!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl