Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

26 Comments

 1. 1

  Rob

  Is elke keer het zelfde liedje.
  Jullie laten elkaar (en de supporters) als een baksteen vallen .
  Begrijp dat niet. Het hele seizoen (en vorig seizoen) spelen jullie als een stel oude wijven.

  Juist de ervaren spelers geven constant niet thuis.

  Als jullie hart voor ADO hebben zeg je tegen de trainer stel mij maar niet op want ik ben niet zo goed en heb ook niet zo veel zon om me moe te maken.

  Elba ploeg heeft wel eens een offday. Kijk naar naar AZ tegen Hoerenveen. Maar jullie hebben altijd een offday.

  Dat er spelers weg zijn klopt maar daar heeft elke kleinere club last van. Jullie spelen met het overgrote deel al lang met elkaar dus mag dat geen probleem zijn.
  Ploegen als Emmen, RKC, Fortuna strijden voor elke punt daar waar jullie de bal wat naar voren peren.

  Geen plan, idee of wil is te bespeuren.

  En ja jullie laten het op het veld zien maar wie stelt jullie op? Precies Fons.

  Beleid is ook kut. Scouting is er amper en er worden spelers binnen gehaald die niks toevoegen – Kramer.

 2. 2

  M

  Roer Moet om! Dan maar met jeugdspelers die onbevangen de strijd aangaan

 3. 3

  Verkeerde Henk

  Ik zal nu graag bij het overleg zitten welke er morgen ongetwijfeld gaat komen tussen Fons, Jeffrey en onze directeur, die overigens erg stil is. En wat adviseert Kees nu?
  Er kan toch maar één conclusie getrokken worden? Fons gaat dit niet meer aan de praat krijgen. Maar gezien het feit dat Fons vandaag niet zijn conclusies heeft getrokken, ben ik bang dat er niets gaat veranderen.

  1. 3.1

   Tiemen

   Het ligt niet aan Groenendijk, maar aan degene die bepalen welke spelers deel uit maken van de selectie. En weer noem ik bij name jeffrey van As, hij verkoopt de goede spelers en vervangt ze door een stel spelers die niemand anders wil hebben, omdat ze gratis zijn geen transferkosten met zich meebrengen en misschien tekenen voor een lager salaris, om toch maar een baantje te hebben

   Welke trainer kan dit stel domme spelers aan de gang krijgen, het merendeel is ook nog eens te oud geworden,gemakzuchtig, eigenwijs, ongemotiveerd, omdat ze het beter denken te weten dan duizenden supporters die wekelijks op de tribune zitten. Antwoord niemand.

   Er is maar 1 oplossing om degradatie te ontlopen de verantwoordelijke (Jeffrey van As) inclusief scouting, de verantwoordelijke voor aan en verkopen, alsook het geven van langlopende contracten aan overjarige niet meer gemotiveerde spelers, vervangen door iemand die denkt aan het team, iemand met haar op zijn tanden en niet bang is boetes uit te delen en te passeren.

   Iemand die ook kijk heeft op talenten, die er volop zijn in de regio’s overal in Holland, iemand ook die een goed scoutings apperaat kan mobiliseren. Iemand die die Chinezen niet als belangrijkste te vind, maar eerst denkt aan het clubbelang en de stand op de ranglijst.

   Pas als dat is geregeld kan de nieuwe man betere spelers krijgen in de winter stop en heeft Groenendijk de mogelijkheid een team samen te stellen en resutaten te halen, zoals in voorgaande jaren. Dus onze nieuwe directeur zou hem dus zo spoedig mogelijk de laan moeten uitsturen of hem een andere job geven waar hij het team niet kan beinvoeden. Ik vraag mij af, of die Hamdi dat durft, ook hij is volgens mij een slaafje van Wang.

 4. 4

  Antoine

  Fons die kijkt wel lekker uit om z’n conclusie te trekken.Dat wil hij wel doen als hij 2 jaar salaris meekrijgt, plus waarschijnlijk een vergoeding voor “imago beschadiging”, hij is gekke Henkie niet!!

 5. 5

  Rob

  Hoop wel dat ze met z’n allen naar Emmen – PSV kijken.

  Kleine begroting maar vechten voor elke meter. En ook nog eens met goed voetbal

 6. 6

  Rob

  Van Bommel komt ook vrij.

  Die gaat ook sneuvelen.

  7 punten achter op AZ en 13 op Ajakkes

 7. 7

  Karel Doormann

  newsflash Tom
  de komende 3 pak je ook 0 punten

 8. 8

  Marcoke

  Al vaker gezegd, dit jaar degraderen om van die Chinesen af te komen. Daarna van de grond af weer opbouwen. Is even slikken maar beter dan jaren zo verder ploeteren met alle ergernis van dien.

  1. 8.1

   Generaal pardon

   Marcoke volgens mij zit je te veel aan die laatste 4 letters uit je naam, als je degradeert kom je verlopig de eerste 8 a 10 jaar niet meer uit de keuken div. Denk je nu echt dat die chinezen het uit handen geven als je degradeert.

  2. 8.2

   Marcoke

   @generaal pardon:

   Ja

 9. 9

  Heel je reet vol

  Degraderen dan kunnen tyft die dikke pad ook op en eigenlijk moet je dan alles eruit gaan schoppen en opnieuw beginnen en als eerste een goede jeugd opleiding met accomodatie op pten gaan zetten. Als ze dan slim zijn koop Wim JOnk weg bij Volendam en laat hem dat regelen!
  De spelers die we nu zijn de meeste gewoon niet goed genoeg voor de eredivisie incluis onze trainert en assistenten.

 10. 10

  Heel je reet vol

  @generaal pardon hoeveel geld denk jij dat die Chinezer er dan aan gaan uitgeven?

  De club is dan nog maar 3 miljoen waard!

 11. 11

  iwi

  FCDH.
  De enige club waar de grootverdieners tevens de laagvliegers zijn.
  Op basis van j.l weekend is eens te meer bewezen dat onze concurrenten duidelijk een voetbalvisie of een plan hebben en voetballend stappen vooruit maken.
  Trainer PEC;Wij blijven geloven in goed voetbal en wij selecteren ook daarop.Gaat ons punten opleveren.
  Emmen met deze speelwijze gaat never nooit degraderen.
  Fortuna heeft duidelijk een visie.
  RKC zoals voorspelt is al begonnen met een goede reeks.
  Blijven geloven in wat ze doen en hebben niks te verliezen.
  VVV trainer ontslagen is denk ik de enige ploeg waarvan je bij voorbaat zegt dat we ze kunnen hebben.
  Sparta staat op ruime afstand en hebben Henkie.
  Wij? Geen idee.Geen visie niks.
  Komt goed is geen visie.
  De andere clubs vanaf plek 12 hoef je niet eens aan te denken.
  Die gaan 20 punten boven je eindigen.

 12. 12

  WD

  Het lijkt erop dat er bij de terbeschikkingstelling van ons stadion aan AZ ook onze te behalen punten hebben weggegeven. Hopen dat AZ snel weer in eigen stadion gaat spelen en wij niet degraderen!

 13. 13

  Peter

  Het feit blijft dat er teveel kwaliteit uit het elftal is verdwenen en bij gebrek aan geld was dit te verwachten. Aan inzet van het team is geen gebrek, maar helaas te weinig samenhang.
  Ook ik zie met de huidige financiële situatie geen oplossing en dat is een trieste constatering. Een goede psycholoog misschien?

 14. 14

  Karel Doormann

  Fons = Out ( nee niet op de ggd ) maar door de deur

 15. 15

  PETER VAKKIE g

  Fons out, maar wie o wie krijgt deze spelersgroep weer aan de praat !!!!! IK DENK NIEMAND, EN D IE KUTCHINESEN STEKEN ER OOK GEEN GELD MEER IN SPELERS EN STAF LATEN DE SUPPORTERS AL HET HELE SEIZOEN IN DE STEEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  IK HEB HET AL EERDER GEZEGD EIND VAN HET JAAR STAAN WIJ ONDERAAN
  WIJ STAAN ONDERAAN EN VIEREN FEEST !!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. 15.1

   Theo

   Geen trainer is beter dan zijn spelersgroep. Helaas beschikken onze spelers niet over het juiste zelfbeeld. Ook bij de supporters (en dus van de Haagse media…..) worden hun kwaliteiten schromelijk overschat.
   Neem de proef op de som en maak eens een lijstje van onze spelers die voor andere eredivisieclubs een versterking kunnen betekenen.
   Need I say more?
   De mazzel van Fons heeft ons 3 seizoenen geholpen.
   Vind maar weer eens zo’n mazzelpik!

 16. 16

  Marcoke

  Fons out

  Eer aan zichzelf gehouden, siert hem. Had van mij al eerder gemogen maar goed. Nono Heesen zal het wel overnemen tot de winterstop dan op zoek naar nieuwe trainer…..maar WIE?

  Jol is de enige soort van logische optie maar die doet het toch niet.

  1. 16.1

   Theo

   Zolang Martin niet dementeert zal hij er niet aan beginnen.

 17. 17

  Jan

  Nee Marcoke, niet wachten tot de winterstop, de nieuwe trainer moet er deze week nog staan, want met die Heesen aan het roer pak je tot de winterstop anders geen punt en dan sta je zeker onderaan, Steijn wordt moeilijk dus er blijft maar 1 optie over en dat is Martin Jol

 18. 18

  Verkeerde Henk

  Lex Schoenmaker met Rinus Israël…… ???

 19. 19

  Hans

  02 december 2019 10:26
  Laatste update: 25 minuten geleden

  27

  Alfons Groenendijk heeft maandag zijn ontslag ingediend als trainer van ADO Den Haag. De oud-voetballer stapt op vanwege de teleurstellende resultaten van de geplaagde Eredivisionist.
  “Ik heb een geweldige tijd gehad, maar voor nu is het goed zo”, zegt Groenendijk op de site van ADO. “Een frisse wind, met een ander gezicht voor de groep, kan wel iets doen met het team. Daarom denk ik dat dit de juiste keuze is, hoe moeilijk het ook is. Helaas kunnen niet alle sprookjes een goed einde hebben.”
  De 55-jarige Groenendijk kondigde zaterdag na de kansloze nederlaag bij Heracles Almelo (4-0) al aan dat hij zich zou beraden over zijn eigen positie. Het was de tiende nederlaag van het seizoen van ADO, dat op de zeventiende plek staat en zodoende degradatiezorgen heeft.

  “Ik heb na die wedstrijd de hele nacht niet geslapen”, zegt de vertrokken coach. “Het is drie keer gelukt om de juiste flow te vinden, maar het is erg lastig gebleken om dat als trainer een vierde keer voor elkaar te krijgen bij dezelfde club. Voor de toekomst van ADO Den Haag is het goed als er iets gebeurt.”
  Algemeen directeur Mohammed Hamdi had Groenendijk, die tussen 1982 en 1987 als speler uitkwam voor het toenmalige FC Den Haag, langer willen zien blijven. “Fons had absoluut nog onze steun, maar we respecteren zijn besluit. Ondanks de huidige prestaties heeft hij het uitstekend gedaan en dat zullen we nooit vergeten.”

  Alfons Groenendijk denkt dat ADO behoefte heeft aan een frisse wind. (Foto: Pro Shots)
  Groenendijk in eerste anderhalf jaar succesvol
  Groenendijk werd in februari 2017 aangesteld bij ADO, waar hij de destijds ontslagen Zeljko Petrovic opvolgde. Hij behoedde de Hagenaars in zijn eerste maanden voor degradatie en leidde de club in zijn eerste volledige seizoen naar de zevende positie, goed voor deelname aan de play-offs voor Europees voetbal.
  Vorig seizoen deed ADO het opnieuw verdienstelijk door op de negende plek te eindigen, maar dat succes kon de club uit de Hofstad niet voortzetten. Mede door het vertrek van Abdenasser El Khayati – vorig seizoen goed voor zeventien competitietreffers – ontbreekt de kwaliteit om uit de onderste regionen weg te blijven.
  Nummer zeventien ADO heeft momenteel elf punten, nog maar drie meer dan hekkensluiter RKC Waalwijk. VVV-Venlo (zestiende) en PEC Zwolle (vijftiende) staan op respectievelijk één en twee punten van ADO. Dit seizoen degraderen de onderste twee clubs uit de Eredivisie.
  Groenendijk, die eerder in Nederland hoofdtrainer van Willem II, Excelsior en FC Den Bosch was, is de vierde trainer in de Eredivisie die de Kerst niet heeft gehaald. Ook Feyenoord (Jaap Stam), VVV-Venlo (Robert Maaskant) en Vitesse (Leonid Slutsky) hebben inmiddels een andere coach voor de groep.

 20. 20

  Hans

  Hee Beugelsdijk: Vertelde jij niet dat je je uiterste best zou doen, tegen Heracles? Je kan uit vorm zijn maar de hele ploeg is al jaren uit vorm.

 21. 21

  iwi

  Fons had nooit aan dit seizoen moeten/mogen beginnen.
  Is geen achteraf gelul.
  De signalen waren er al.
  Dit werd toen hij een nieuw contract aangeboden kreeg al door sommige ook op deze site al voorspeld.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl