Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

12 Comments

 1. 1

  Realist

  Word nu echt schijtziek van die immers . Fcdh onwaardig als ie zo doorgaat .

 2. 2

  Hans

  Goed betaald Prof voetbal in Den Haag! Hoezo zetten jullie jezelf voor lul? Immers nog wat te zeiken over het support? Beugelsdijk, heb je je best gedaan om niet te verliezen? Fonsje nog een goede trainer die de boel kan motiveren? Van As, met zijn inkoop beleid? Lekker wegwezen stelletje niksnutten, jullie maken FCDH kapot. In het bedrijfsleven waren jullie er uit getrapt, zo slecht is het. Ik kan nog wel vellen volschrijven, maar laat maar. Ik zie jullie liever gaan! Inclusief al die zogenaamde ervaren voetballers; WEGWEZEN!

  Fijn voor het support? NEE DUS!

  1. 2.1

   Hans

   RKC gewonnen dus op 3 punten van FCDH!

 3. 3

  Verkeerde Henk

  Beste Lex, kijk even de wedstrijd terug en dan vooral naar je eigen optreden ook. De wijze waarop je beweegt is dat van een oude vent van 70. Rennen kan je bijna niet meer, het is over met je carrière, dat is dan de conclusie als eerlijk je bent als je de wedstrijd terugkijkt. Lever je nog doorlopende contract in als je van de club houd en mss kan je Fons dan assisteren. Want als we eerlijk zijn, kan Fons er eigenlijk ook weinig aan doen. Al zet je van Gaal of Cardiola er voor, die gaan uit dit stelletje oude wijven ook niets halen.

 4. 4

  Peter

  Met dit team hebben we niks te zoeken in de eredivisie..helaas.
  Ben nou 50 jaar supporter en heb dit vaker gezien bij onze club. Uithuilen en opnieuw beginnen. Van As en Fons weg. Spelers die niet mee kunnen op eredivisie niveau weg. Nieuw beleid tav spelers. Met de jonkies proberen er nog wat van te maken. Winterstop spelers halen. En vooral hopen op een wonder. Come on The Hague.

 5. 5

  Johan

  Dit komt er van als je je beste spelers weg laat gaan ( becker en el khayati )er geen goede spelers voor terug haalt worden . En het bestuur maar denken dat je met een selectie van veel spelers van 30+ En echt niet meer mee kunnen er in zou blijven . Dit Wist het bestuur ook al in voorbereiding met allemaal wedstrijden tegen amateur clubs als je een beetje tegenstand zou hebben gehad dan had je van begin al geweten dat je het met deze selectie en mentaliteit ( niet gaat redden ) .

 6. 6

  Olitano

  Om moe van te worden. Maar opgeven is geen optie. Laat nu maar zien wat je waard bent.

 7. 7

  Rob

  Met deze selectie is echt wel meer te halen maar dan moet je ophouden de zogenaamde ervaren spelers te blijven opstellen.
  En als je wisselt moet je slim wisselen. Fons had gisteren bv Polley moeten brengen ipv Bjelica.
  Polley is veel fysieker.

  Oude volgevreten ervaren (verliezers) eruit en de jeugd erin.

 8. 8

  iwi

  interview gezien.
  Ongelovelijk.
  De betalende supporters waarvan er ook nog een aantal hun tijd nemen om iedere keer mee te reizen worden min of meer mede schuldig bevonden door Lex?

  1. 8.1

   Hans

   Bij Fox sport moet je ook betalen!

 9. 9

  Legia W

  Zou ze sieren al ze de supporters die geld en tijd hebben uitgegeven aan deze wanvertoning, waarbij het elftal niet 1x de ballen heeft getoont het dit toch niet al te hoogstaande Helacles moeilijk te maken, schadeloos zouden stellen, TOEGANGSGELD HERACLES UIT RETOUR en volgende week gratis toegang voor alle KPN/FOX sport leden.

 10. 10

  mars

  lex ik weet niet wat jij liep te doen maar het zag er niet uit je wandelde gewoon naar je tegen stander als die aan de bal was die lachte zich kapot je leek wel een oud mannetje die op was het is echt beter dat je stopt en dat geld voor fons en een paar andere spelers ook laat jol het maar proberen die maak er denk ik nog wel wat van

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl