Over de schrijver

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. 1

    Hein

    Joh, nou nou, wat een verrassing, had dit antwoord niet verwacht. Zzzzzzzz??

  2. 2

    Vandaar

    Ik ben er ondersteboven van…

  3. 3

    Bas 1968

    Kost weer geld laat de boel lekker klappen en opnieuw beginnen met capabele mensen en het liefst als FC denhaag of fc Haaglanden

  4. 4

    Peter

    Nietszeggend antwoord. Kan je alle kanten mee op.

  5. 5

    Realist

    Knorrrrrrrr

  6. 6

    peter vakkie g

    dit is een deskundig antwoord kun je alle kanten mee op !!!!!!!!!!!!

  7. 7

    Lodewijk van avezaath

    Begrijp er geen klote van.

  8. 8

    Geertruidenberg

    Had ook geen ander antwoord verwacht, Reiziger staat boven alle partijen en gaat kijken wie de beste papieren hebben om de club over te nemen, het is nu aan alle partijen te laten zien wat ze daadwerkelijk met de club van plan zijn, iedereen voelt zich genaaid, zelfs de chinezen mogen dat gevoel hebben, maar dat er structureel iets binnen ADO FC Den Haag veranderd moet worden lijkt mij voor iedereen duidelijk, weg met de betaalde RVC leden, allemaal geld klopperij, en inderdaad wie betaald die bepaald, de Clubkleuren liggen vast, Stad, en het Logo van de club, voor de rest moeten ze voldoen aan de regels van de KNVB. Nu eerst schoonschip maken, rotte appels verwijderen en de rodeloper voor de nw. eigenaar uitrollen.

  9. 9

    Marcoke

    Heel leuk bedacht dit initiatief, en dat meen ik, alleen ben ik bang dat men zich iets te belangrijk voelt dan dat ze daadwerkelijk zijn.

    Supporters denken vaak dat de club om hen draait en dat zij een vinger in de pap zouden moeten hebben. Nou, er zullen maar heel weinig partijen zijn die hier in mee gaan. Zeker buitenlandse investeerders zullen dit totaal niet serieus nemen ook al zeggen ze dat natuurlijk niet.

    Misschien dat lokale jongens er deels op in zullen gaan om de supporters achter zich te krijgen. Verwacht er niet te veel van, je zal hooguit voor spek en bonen “mee mogen praten” maar daar houdt het echt wel op ben ik bang.

    Niet lullig bedoelt hoor want ik steun deze actie ook puur uit saamhorigheid

  10. 10

    Peter

    Sinds we uit het Zuiderpark zijn verdreven hebben de supporters geen zak meer te zeggen. Precies wat de bedoeling was van dat besluit.
    Vandaar dat ik deze actie van de diverse supportersgroepen top vindt.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl