Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

7 Comments

 1. 1

  Peter

  Duplan was de enige die ik gisteren nog okee vond. Werkte hard , maar kon ook zijn medespelers niet mee op sleeptouw krijgen. Kansloos dit.

  1. 1.1

   Bob

   Jammer dat Duplan op zijn leeftijd te weinig kracht kan brengen. Zijn voortdurende valpartijen halen elk ritme uit onze spelopbouw. Uitgelokt? OK, maar dat kan maar een paar keer per wedstrijd.

   1. 1.1.1

    Peter

    Daar heb je wel een punt Bob.

 2. 2

  Rob

  Duplan moet ophouden on te denken dat hij eventjes door 6 spelers kan pingelen. 1 ste doelpunt is zijn schuld. Ipv de bal te spelen loopt hij er mee, balverlies en bedankt 1-0

 3. 3

  Iwi

  Nou sorry hoor. onnodig balverlies,okay. Maar was niet direkt,dank je wel 1-0. over de middelijn wordt er de hele wedstrijd door balverlies geleden. Er liepen op dat moment ook nauwelijks spelers van ons voor de bal en nadat er over diverse schijven werd getikt,kwam de voorzet en iedereen in het stadion en voor de TV zag dat die bal doorgekopt ging worden,behalve onze naïeve rechtsachter weer.

 4. 4

  Rob

  Duplan lijdt veel balverlies en in de omschakeling komen wij vaker dan ons lief is in de problemen. Voetbal is een teamsport en dat zal ADO moeten zijn om te overleven en dan zijn die acties van spelers niet echt behulpzaam.

 5. 5

  Jan Doedel

  nou met alle respect maar als jij ergens op de helft van de tegenstander de bal kwijt raakt
  mag je toch echt wel verwachten van je verdediging dat er een ijzeren mentaliteit is en die bal weg peren… dan maar lelijk voetbal en iedere bal het stadion uit. maar punten zijn noodzaak.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl