Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

10 Comments

 1. 1

  Ton

  Tot nu toe nog geen ene reet aan gehad!

 2. 2

  Verkeerde Henk

  Ik heb het al eerder gezegd, hij wordt de revelatie van dit seizoen. Hij is snel, heeft techniek en een dosis positieve agressiviteit. Hij moet nu alleen nog fit worden en niet onbelangrijk zijn kans krijgen. Groenendijk moet nu af van de gebaande wegen, lees voorkeuren, en hem een kans geven en een aantal wedstrijden laten staan.

 3. 3

  Iwi

  Goh. Dat soort uitspraken heb ik eerder gehoord.
  Toevalig rijmt zn naam op die Zhang.
  1x raden wie?

 4. 4

  Marcoke

  Heb die mini docu gezien, lijkt me best een realistische jongen. Heel veel slechter dan Necid kan het moeilijk worden. Hij heeft veel te bewijzen en oogt gretig om dat te doen. Als ik Fons was zou ik hem zeker een echte kans geven dmv een basisplaats en geen invalbeurten van 10 min als je al 2-0 achter staat.

 5. 5

  Iwi

  Ik hoop het. Alleen al om ons in de eredivisie te houden.
  Maar stel,het wordt een sensatie.
  Wat hebben wij en de club hier dan verder aan?
  Hij is huurling,dus gaat dan elders zn kunsten vertonen. T levert dus geen reet op.En er is vervolgens geen ene Chinees in China die nog iets heeft onze club.

 6. 6

  Iwi

  met onze club

 7. 7

  Heel je reet vol

  We gaan eerder de keukendivisie in i.p.v. EULOPA.

 8. 8

  Rob

  Gooi hem er maar in voor Necid, want die kan er echt helemaal niets van. Slechter dan dat wordt het echt niet. Je kan beter zonder spits spelen dan met Necid, houdt geen bal vast, speelt geen man uit en scoort niet. Hij loopt alleen maar in de weg. Zelden zo’n slechte spits gezien, terwijl hij het bij Zwolle destijds best aardig deed. Hij zal het wel verleerd zijn in de periode daarna. Of op het moment dat hij een groengeel shirt aantrok, daar hebben er meer last van gehad in het verleden.

 9. 9

  carrero

  zhang en necid samen in de spits?
  Gooi de boel maar op de schop als de trainer het lef heeft.

 10. 10

  Hans

  Mislukt bij Werder Bremen in Duitsland en het Engelse West Bromwich Albion. Niet bepaalde top clubs, maar een jong iemand kan natuurlijk beter worden. Laat maar zien Zhang wat je in huis hebt. Ik ben benieuwd, naar je prestaties.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl