Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

8 Comments

 1. 1

  Doedel

  Oh lekker bakker komt eraan, ben zo blij. Eindelijk.

  1. 1.1

   Falcon

   Logisch , Malone Rechtsback , dus valt Hij weg op het Middenveld

 2. 2

  Realist

  Een spleetoog en baggahhhh ? De spleetoog heeft nog geen fuck laten zien en bakker heeft eerst 3 maanden nodig om zn niveau te halen !
  Nee dit word hem wel hahaha

 3. 3

  Verkeerde Henk

  Zover is het nog niet, Bakker gaat speelminuten maken maar voordat hij weer echt weer wedstrijdfit is, duurt nog wel even en daarnaast Groenendijk zal ongetwijfeld er wel weer anders over denken. Maar Bakker is verdedigend sterker dan Malone op het middenveld, dus ik juich t toe. En Zhang in de spits, meer snelheid en voetballend beter dan Necid. Zhang wil de combinatie en Necid is meer het eindpunt, dus voetballend worden we er sterker op. Maar Groenendijk is aan zet en daar heb ik niet echt vertrouwen in.

 4. 4

  Iwi

  Er zitten al 100 miljoen Chinezen klaar om de wedstrijd daar in China live te bekijken.
  Kassaaaa!
  Kan Manders beginnen met gat te vullen ipv ons alles te beloven.

  1. 4.1

   Hans

   Ik heb meer van die Chinese verhalen gehoord. Allemaal leugens en utopische verzinsels. Ajakkus kennen we straks niet meer, vertelde een Chinees vanuit zijn opium kit. Als ik de CV van de raad van toezicht lees, vooral Felix Wu, denk ik wanneer gaat hij beginnen? Laat eerst maar eens wat zien. Ik geloof wel in de plaatselijke Chinees zo af en toe. Op de website van ADO staat werkelijk geschreven Strijd, Passie, Respect en Haagse Bluf. Welke idioot heeft dat er op gezet? Deze 4 woorden vind ik nergens terug, in het voetbal, of het moet zijn dat een tegenstander geen respect meer voor ADO heeft, en makkelijk 3 punten naar binnen sleept. AZ nul punten, PEC nul punten en Ajakkus weer nul punten voor ADO. Ja en dan staan we onderaan. Ik hoop dat ik ongelijk heb, maar veel vertrouwen is er niet meer. Hoe zou dat toch gekomen zijn?

 5. 5

  lodewijck van avezaath

  ja het kan misschien maanden duren voordat Bakker op niveau is, maar dat zijn deze 11 al maanden niet meer.

 6. 6

  Rob

  Krijgen we weet de geeikte smoesjes van zijn niet op elkaar ingespeeld.
  Zie het ook somber in en dat komt grotendeels door de inzet en het onvermogen van dit elftal

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl