Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

13 Comments

 1. 1

  Trotsopgroengeel

  Mijn reactie op volgende uitspraak:

  Met vijf punten uit zes duels doet Pardew het beter dan de resultaten voor de winterstop, hoewel er veel veranderingen nodig waren.

  Nu even kijken hoeveel punten de oude selectie haalde tegen DEZELFDE tegenstanders:

  RKC 3
  Utreg 0
  Vitesse 3
  Sparta 0
  PSV 0
  Heerenveen 1

  totaal 7 punten

  1. 1.1

   Trotsopgroengeel

   ‘Zelfs bij iemand die bij Newcastle United als enige coach ooit gekozen werd als Manager van de Maand in de Premier League.’

   Ja, dat was in 2013. In 2006 stond Pardoe er ook al een keer in met Westham.

   Martin Jol was het ook en Ronald Koeman 3x.

   Momenteel is het moeilijker omdat eerst Pep en nu Klopp meestal winnen.

   Mogelijk was in een Nederlandse versie ook Petrovic met FCDH manager van de maand, want dat ging de eerste 4 weken geweldig.

   maar geen garantie voor de toekomst helaas

 2. 2

  Realist

  Hamdi is een vuile vieze hufter , je deur staat altijd open ? Voor wie dan eikel , je holmaat spleetoog ?
  Jij hebt deze teringzooi veroorzaakt boerenlul 😡😡😡

 3. 3

  mars

  nou het was al een teringzooi voor dat ze er waren realist weet niet waar jij gezeten heb die fons maakte er al een terinzooi van met ze wissels en die plofkop was ook niks

 4. 4

  Rob

  Zonder voetbal geen doelpunten. Als je tegen Heracles ook alleen maar de lange bal gaat spelen ga je keihard onderuit.
  Je moet Dessers heel kort laten dekken door een snelle speler.
  Ejuke werd ook steeds verkeerd gedekt waardoor hij steeds de bal kom aannemen.

 5. 5

  Peter

  Ach ach..die Hamdi vindt zichzelf wel errug goed hè.
  Hij is wel degene die russische roulette speelt door Pardew aan te stellen en hem het budget gaf om efdoorheen te jagen.

  Okee hij maakte schoon schip, maar is dat omwille van de club of zichzelf!? We gaan het meemaken. Als de club degradeert is het wel zijn schuld.

 6. 6

  Doedel

  Mars helemaal gelijk. Je moet je maar niet teveel aantrekken van pessimist realist, pffffff daar wordt je moe en somber van.

 7. 7

  Marcoke

  Als ik Pardew op zijn keuze voor nieuwe spelers moet beoordelen heb ik daar zo mijn bedenkingen bij. Ook qua tactiek ziet het er niet al te best uit dus heel veel zijn we niet opgeschoten sinds het vertrek van Fons en Plofkop. Je zou toch mogen verwachten van een Immers, Meijers maar ook Falkenburg en Goossens jongens met heel veel eredivisie ervaring dat zij het heft in handen nemen en Pardew adviseren over hoe te spelen ipv klakkeloos uitvoeren wat mr manager zegt. Want daar lijkt het nl wel op. Hij heeft het NL gewoon enorm onderschat anders kom je niet met deze huurlingen aan waarvan je denkt dat ze het wel even gaan recht trekken.

  1. 7.1

   Marcoke

   *het NL voetbal*

  2. 7.2

   Trotsopgroengeel

   Waarschijnlijk is hetzelfde verhaal vanmorgen verteld bij de training meldt Omroep West:

   The supporters of The Hague are tired of the players and their efforts. They went on to the field including flipboard and tactics during the training.

 8. 8

  Peter

  Yep. Ze hebben Pardew en de rest effe verteld hoe het moest..Hahaha

 9. 9

  GeorgeJMS

  Alleen bij het feit dat mr. Pardew tussentijds is aangesteld als hoofdtrainer van F.C.D.H. kun je grote vraagtekens plaatsen. En je kunt je afvragen wat er omging in de hoofden van degenen die met hem op de proppen kwamen.
  Blijkbaar konden “ze” geen geschiktere kandidaat als opvolger van Fons vinden.
  De man zelf beoordelen op de eerste 6 wedstrijden heeft in dit seizoen weinig zin. Pardew bekritiseren evenmin, aangezien hem nu uit zijn functie te zetten, om financiele en voetbaltechnische redenen geen winst zal opleveren.
  Hooguit kunnen we ons afvragen waarom hij 8 spelers meeneemt, van wie enkelen naar verluidt wedstrijdritme missen of met blessures kampen en die bovendien vrijwel allemaal moeite zouden hebben zich in de keukenmeiddivisie staande te houden?
  Maar goed, we zullen de resterende 10 wedstrijden minimaal 15 punten moeten behalen om uberhaupt een kans te maken 1 of 2 plaatsen te stijgen.

 10. 10

  peter vakkie g

  je krijgt vvv-pech zwolle en Fortuna sittard nog, dus positief blijven dit moeten gewoon 9 punten opleveren. en mr pardew omdat je niet veel van de eredivisie weet !!!!! as zaterdag even inside information hou cyriel dessers in de gaten , dat is de spits van hoeraklets zo nou ben je in ieder geval op de hoogte en kan je niet zeggen dat wij je niet gewaarschuwd hebben.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl