Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

12 Comments

 1. 1

  Peter

  Nou is mijn “vertrouwen ” helemaal weg. Van sorry kan je niet leven en is makkelijk gezegd. Totaal verziekt zooitje. Ben er wel klaar mee zo.

 2. 2

  Verkeerde Henk

  Ik vind dit zo’n bull shit verhaal en hier zit veel meer achter waarom Mallant er de brui aangeeft. De club gaat de “finale fase” in…. Ja dank je de koekkoek. Nog 4 weken voordat de stekker eruit wordt getrokken. Dat is inderdaad een finale fase. Hiermee wordt dus niet bedoeld dat de overname zo goed als afgerond is. Met alle respect, ik denk niet dat degenen die zitting in het HSC hebben genomen capabel genoeg zijn om weerstand tegen het pluche te geven en zich keer om keer het bos in laten lullen.

  1. 2.1

   Marcoke

   Nou dat denk ik dus ook. Ik vond het echt een super initiatief maar degenen die de gesprekken hebben gevoerd hebben gewoon niet voldoende inhoud (zeg ik het heel netjes) om serieus te worden genomen. En dat je je zo laat afbluffen en koesthouden is gewoon een complete afgang voor alle FCDH fans. Sorry maar zo zie ik het

  2. 2.2

   Ton

   Henk weet alles beter!

 3. 3

  Jan

  Misschien dat we er naast zitten, maar ik heb geen vertrouwen meer in een goeie afloop.

 4. 4

  Verkeerde Henk

  Luister naar de uitleg van Jacco v Leeuwen in radioprogramma “West wordt wakker”. Deze uitleg is dus toch even anders dan het bericht hier. Daarin wordt gewoon duidelijk dat HSC niet als volwaardig gesprekspartner werd gezien. Zit ik nog altijd met de vraag over de bewijzen welke er waren volgens HSC. Gisteren meldde zij nl dat er bewijzen waren dat er aan de spelers zal zijn gevraagd om bij te lappen bij de overeenkomst met Cosinus groep. Lees en hoor ik niets over. Dus de opmerking dat het pluche niet communiceert gaat helaas ook voor HSC op.

 5. 5

  Verkeerde Henk

  We zijn helaas overgeleverd aan de goden. Hopen op een goede afloop maar vrees het ergste. Of er moet een nieuwe groep supporters in het HSC plaats gaan nemen die wel opgewassen zijn tegen dit pluche en hen op volwaardige wijze te woord kan staan. (Het is de toon die de muziek maakt) of (vliegen vang je met stroop niet met azijn)

 6. 6

  Cees

  Ik ben geen den haag fan maar draag de club wel een warm hart toe

  Het is overduidelijk waar ze heen willen met de club en het past helemaal in deze tijd. Den Haag past met haar “aso” supporters niet meer in het beeld van deze fantastische maatschappij, althans dat is hoe hun erover denken. De club word dmv het pappen en nathouden doelbewust gesloopt

  Ik hoop dat ik ongelijk heb maar als ik zo de gang van zaken hoor en lees herken ik dit oa in de huidige dagelijkse politiek.

 7. 7

  ,mars

  dit was gewoon een zoet houdertje omdat ze bang waren dat ze het gebouw gingen bezetten ze zijn weer in de maling genomen voor de zoveelste keer een lul praatje en ze zijn weer rustig denken ze je denkt toch niet dat de gemeente het stadion en de parkeerplaatsen voor 10 mil gaat verkopen als het 40 mil heb gekost het is over een paar weken gewoon over en uit voor ado dan verkopen ze het aan een project en gaan ze huizen bouwen en klaar

 8. 8

  Ton

  Verkeerde Henk waarom stel jij Je niet beschikbaar als voorzitter van de HFC?
  Jij hebt over alles en iedereen een mening!
  Dat had je vroeger bij V&D ook al en nu nog steeds!

 9. 9

  Verkeerde Henk

  #Ton, ik heb nooit bij v&d gewerkt, weet niet hoe je daarbij komt. Ik ben alleen door mijn financiële achtergrond, betrokken geweest bij gesprekken over de overname van v&d door Ronald Kahn. Ik weet dus waar ik over praat en heb veel ervaring met financiële vraagstukken.

  1. 9.1

   Ton

   Je werkte op de vestigingsadministratie in Denhaag!
   Verkeerde Henk is niet je werkelijke naam!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl