Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

15 Comments

 1. 1

  Karel Doormann

  “Groenendijk over ADO-publiek: ‘Als het niet genoeg is, moeten ze mij en niet de spelers de boodschap brengen'”

  De deur staat open dus

 2. 2

  Schollekop

  Enorm geluk gehad dat ze alsnog een punt er uit sleepten.Grote gaten in het centrum van de verdediging en ook de opbouw van achter uit is belabberd. Lange halen naar voren en zien wat er van komt. Koopmans, Haye, Necid, Summerville en Pinas waren goed. De rest een onvoldoende.

 3. 3

  Verkeerde Henk

  Vooropgesteld ben ik nog achteraf erg blij met één punt maar wat was het slecht vooral de eerste helft. Dit punt red Groenendijk anders had hij eruit gelegen, nu krijgt hij nog even respijt helaas. Hij lult echt maar wat, nu zei hij voor de camera dat Haye al een paar weken aan de deur klopte terwijl hij 2 weken geleden zei dat degene die op de bank zaten niet meer brachten dan de basis elf…..tja, duidelijk een uitspraak van iemand die het niet meer weet. Ondanks dit punt dus Fons OUT!!!!

 4. 4

  Rob

  Wat een mazzel. Mooi doelpunt gaan Goossens maar nu staat hij er volgende wedstrijd weer in. Heeft de hele wedstrijd geen bal goed geraakt. Wat is dit ADO slecht. Wel duidelijk dat Necid en Haye inneemt basis moeten. Ben ook een gecharmeerd van Bjelica. Zit wel voetbal in.
  Middenveld met Haye, Malone en Meijers op het middenveld Immers achter Necid.
  Achter keus genoeg met Polley, Mullingen en Bjelica.
  Voorin Summerville, Necid en.?

 5. 5

  Marcoke

  Wat was die 1e helft ongelooflijk bagger zeg! Aan de basis kan je zien dat Fons er gewoon geen reet van kan, zoveel was al duidelijk.

  Gelukkig zette hij zijn fout recht door EINDELIJK Haye erin te zetten voor de verschrikkelijk slechte Bakker (die bakt er helemaal niets meer van). Willem II had gewoon met 0-4 de rust in moeten gaan.

  Maar dan de 2e helft, ik moet oprecht mijn complimenten maken hoe FCDH opstond en zich terug vocht met kunst en vliegwerk. Ook na de 1-3 bleven de koppies omhoog, en dan krijg je loon naar werken.

  Tommie mag van mij niet meer op voetbal zitten, nergens niet want die kan er gewoon geen reet van wees eerlijk. Voortaan met Necid, Haye en Falkenburg beginnen aub en laten staan tot de winterstop.

 6. 6

  lodewijck van avezaath

  3 doelpunten weer meijers zijn schuld, wat een ongelofelijke mongool is dat.

 7. 7

  iwi

  erg blij?
  ipv nederigheid of opluchting was de reactie bij de gelijkmaker gemaakt door één vd slechtste spelers op het veld alleszeggend.
  Het werd door de bank gevierd alsof we de Champions league gewonnen hadden.
  Gelukkig zijn er nog mensen die niet hun kop in her zand steken.
  Koopmans was de ware held vd avond.
  Wat met name onze centrale verdedigings duo liet zien,dan kan echt niet.
  Bjelica ondanks met zn verkeerde been op rechts beviel mij.
  Ewijk en Polley hebben zich al bewezen,net als Malone als middevelder.
  Haye is geen discussie.
  Mist nog enorm veel wedstrijdritme en vertrouwen,maar kan gewoon voetballen.
  Necid kan niet voetballen,maar 2x gescoord.
  DUS.
  FONS
  Het wordt tijd dat die puzzel waar jij al zo lang naar op zoek bent,gaat oplossen.
  p.s Haye is geen linksbuiten hoor.

  1. 7.1

   Marcoke

   Koopmans wordt met de week beter en heeft ons behoedt voor nog meer ellende, prima keeper!

 8. 8

  Sassenheim

  Top avond, was erg gezellig in de kroegen. Geen reet van de wedstrijd gezien, dus trala blij met een puntje….

 9. 9

  FCDH FOÂHEVÂH

  De eerste minuut werd er niet gespeeld. T leek wel alsof Den Haag een hele helft niet speelde. Schandalige vertoning in de eerstr helft. Haags Kwartiertje daarentegen was lekkâh. Uitstel van executie. Veel foute keuzes worden er gemaakt. Meijers IS geen linksback. Hoeveel jaren hebben ze nodig om daar achter te komen? Hij blijft ondermaats presteren, terwijl hij met z’n ervaring een dragende kracht zou moeten zijn. Bakker kan zijn naam maar beter aanpassen naar Koekenbakker. Die kan maar beter even toekijken vanaf de tribune. Geven wij hem wel tips wat ie moet doen. Heerlijke knal van Goossens, laatste keer dat ie dat deed was tegen Den Haag. Moet ie vaker doen.

 10. 10

  Rob

  Niks aan de hand jongens. Er staat nog 1 ploeg onder ons. Een ploeg die voor het grootste deel al jaren met elkaar speelt die nog geen fatsoenlijk voetbal neer kan zetten.
  Triest maar Fons en rest van de staf zijn daar schuldig aan. Contracten verlengen met spelers die niks toevoegen en speler halen die alleen maar rotzooi trapt.
  Als er niks gebeurd zie ik ADO degraderen en dan is dit het laatste jaar eredivisie voor ADO. Zie ze als ze degraderen niet meer terug keren.

 11. 11

  Hans

  VVV heeft gewonnen en ons FCDH staat nu op de 17de plaats. Rechtstreekse degradatie dus, en zelfs geen nacompetitie!
  Het trainingskamp onder de zon heeft dus geen resultaat opgeleverd. En maar juichen na een lucky gelijkspel. Ik ben niet zo optimistisch, als Fons en zijn technische staf. Wat bezielt deze mensen? Het is mij duidelijk wij worden geleid door een stelletje onbenullen met een beperkt verstand. Wees wijs en ga a.u.b. allemaal weg. Fons en van As als eerste wegwezen! Jullie maken FCDH kapot!

 12. 12

  Realist

  Love zwartepiet ?

 13. 13

  Heel je reet vol

  Wij willen keukens wij willen keukens, waar de dikke tyfus pad van As al jaren woont.

 14. 14

  peter vakkie G

  Eind van het jaar staan we onderaan Fons !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl