Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

8 Comments

 1. 1

  Marcoke

  En de hele soap begin weer van voren af aan. Ongelooflijk dat dit Chinese circus, want dat is het, gewoon alsof er niets is gebeurd de macht terug krijgt en hun spelletje weer kan spelen. Wat heeft die Knüppel dan in vredesnaam vol elkaar gekregen in gesprekken met UVS al die maanden, daar horen we niets over als trouwe betalende supporters.

  Die sluwe Wang heeft destijds onder druk van het dreigende onderzoek naar diens geldstromen dus snel betaald met als voorwaarde kennelijk dat dat onderzoek er niet zou komen. Waarom wordt die kerel met zijn malafide bedrijf niet helemaal tot het bot onderzocht? Omdat er dan wellicht praktijken naar boven komen die Wang liever verborgen houdt. Nederlanders zijn zo ongelooflijk braaf en naïef als het komt op het zaken doen met Chinesen, Russen en dat soort maffia figuren. En dat weten die lieden maar al te goed, kijk maar naar die in Dubai wonende Zwitserse Rus (?) van Roda die al maanden in de bak zit, ook zo’n vaag verhaal.

  En Manders is ook een gladde boy die zijn eigen belang boven het clubbelang stelt. Ik bedoel, 20k salaris per maand terwijl de club er financieel zo slecht voor staat? Dan moet je wel een echte geldgeile egoïst zijn die geen ene klote geeft om FCDH! Als hij nou miljoenen zou binnen halen aan sponsors dan zou ik zeggen ok maar sponsors zijn massaal weggelopen en dat heeft hij niet kunnen voorkomen.

  Hou me hart vast, echt hoor.

 2. 2

  Geertruidenberg

  En daar gaan we weer, we sluiten dit klote seizoen weer lekker af, gemeente grijp eens in nu ze Deetman willen lozen voor meer chinese inmenging!, Knupe helpt ons naar de KLOTE!

 3. 3

  Olitano

  In het vonnis van de Ondernemingskamer staat dat het beheer van de aandelen is overgedragen aan vd Have gedurende de periode van het geding. Wat dat betekent is mij niet duidelijk. Waneer eindigt dit geding dan ? Komt er dan een vervolg op die procedure ?

  Er staat ook in dat een onderzoek moet plaatsvinden naar het management van de club. Iets wat Wang cs gevraagd / geeist heeft.

  Waarom is dit onderzoek tot op heden niet uitgevoerd ?

  Waarom krijgt Wang het beheer van de aandelen terug ? Er is immers niets in de verhouding tussen onze club en China veranderd. Behalve dat de Chinezen de volledige controle over onze club wil hebben. Dat is oude nieuws.

  Welke rol spelen Knupe en vd Have ?

  Vragen genoeg. Alleen de antwoorden ontbreken.

  1. 3.1

   Bob

   Neem nog een kwartiertje om echt na te denken en je vragen zijn beantwoord. Tenzij je natuurlijk, zoals enkelen hier, een vermeend belang hebt….

   1. 3.1.1

    Marcoke

    Lul niet zo dom man met je vermeend belang. Als je wat zinnigs te vertellen hebt doe dat dan anders kan je beter je nutteloze commentaar voor je houden!

 4. 4

  Olitano

  Je spreekt inraadsels

 5. 5

  Kaalkop

  Bob zit aan de dope. Komt geen zinnig woord meer uit

 6. 6

  marcel

  er is maar 1 oplossing , Wang en manders out of het tijdperk fcdh is voorbij . het is toch allemaal heel simpel

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl