Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

9 Comments

 1. 1

  Carrero

  Je hoort hem niet en je ziet hem niet. Onze GGL

 2. 2

  Kaalkop

  Interesseert hem gewoon allemaal geen moer. Geen idee waarom zij FCDH van Kallen hebben overgenomen 2 jaar geleden

  1. 2.1

   Bob

   Ze zijn erin gelegd, dat is inmiddels toch wel duidelijk, hoop ik. Daar zijn ze achter gekomen en dan ga je niet elke keer 15 uur vliegen om je verder in de zeik te laten nemen. Nu weer voor een getuigenverklaring. Denkt iedereen hier nou werkelijk dat Wang in dit verband op eigen titel heeft gehandeld? Alles namens de club, dus ga hem lekker verder beschimpen ten laste van onze huishouding. Manders is mooi klaar met dergelijke erfenissen.

   1. 2.1.1

    Kaalkop

    Weet jij dan wel wat jouw vrienden met onze mooie club willen? Los van alle fantasieverhalen heb ik nog nooit iets gehoord

 3. 3

  Iwi

  Smeel maal die Balm op je Star. Ik hep niet 100.000 eulo. Ik ben spalen voor Bestuul omdat die al mijn geld opmaak aan glatis bier en el lijden allemaal nietsnutten in dule auto’s Betel kopen bestuul poppen en die op de lege gloene stoelen zetten op eletlibune en dan battelijen elin en loepen hup hup Ado.

 4. 4

  Bob

  @ Kaalkop “Mijn vrienden”(??????) zijn hun centjes kwijt en hebben nu een lege huls in handen. Dat zal voor iedereen toch wel duidelijk zijn inmiddels?
  Het is aan Manders (alleen hij is de Bestuurder!!) om aan te geven wat de club wil en kan.
  Als hij daar geld voor nodig heeft moet hij aangeven wie dat moet ophoesten.
  Ik heb al 100 keer hier gezegd dat de aandeelhoudersvergadering niet de dagelijkse macht heeft, maar wel bepaalt wie verantwoordelijk is voor de dagelijkse leiding. De controle daarop ligt bij de RvC, die exclusief benoemd wordt door de aandeelhoudersvergadering.
  Zo kan het gebeuren dat de directie de rechter heeft ingeschakeld en bijgevolg ook de zaak bij de Ondernemerskamer nu nog slepend houdt. Wie betaalt de kosten van de onderzoekers? Ik denk dat onze Chinese vrienden die keuze aan Manders laten.
  En als die de verkeerde keuze maakt zullen Aziaten dat nooit vergeten. Lijkt mij allemaal niet onlogisch.

  Zolang Manders zijn keutel niet intrekt gebeurt er niets.

  1. 4.1

   Kaalkop

   Daarvoor deden ze ook al niets en hebben ze ook niets waargemaakt, behalve heel veel onrust en gezeik veroorzaakt. Jij weet het dus ook niet waarom die gasten onze mooie club hebben overgenomen. Als jij het al niet weet, wie dan wel?

   1. 4.1.1

    Bob

    Het enige wat jij, alle anderen en ik kunnen weten is dat er vanuit China tenminste 15 miljoen in de club is gestoken. Onrust en gezeik doen we allemaal zelf, zo eerlijk moeten we langzamerhand worden. De marsroute moet worden uitgezet door de club, voor de financiering moet men zich verstaan met de aandeelhouders.
    Je houdt je hart vast dat de schreeuwers binnenkort weer uit hun holen kruipen en daarmee het laatste beetje goodwill van Den Haag t.o.v. China wegspoelen. Van onze vrienden moeten we het hebben, maar daar is in de afgelopen 40 jaar weinig van terecht gekomen.

 5. 5

  Marcoke

  Laffe Chinees is nu terug zijn hok in en laat hem daar lekker blijven. Grote mond en nu ineens…..stil!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl