Over de schrijver

Gerelateerde berichten

10 Comments

 1. 1

  VinzDH

  Dus dat is de huur van die twee spelers 1,5 mln, voor dat geld voegen ze niet veel toe.

  1. 1.1

   Lex

   Is niet Alleen voor die spelers hoor die gehaald zijn hahaha

 2. 2

  Anne-Wil Pijpen

  Vreemd dat dit zo naar buiten wordt gebracht. In geen enkel bedrijf danwel club wordt bekend gemaakt hoeveel de eigenaar daarnet heeft overgemaakt. Dat hou je toch intern???
  Als er geld naar de eigenaar wordt overgemaakt wordt dat dan ook gezegd met bedrag en al?
  Is het ook zo dat als er vanaf nu niet over geld wordt gesproken er dus ook geen cent meer is overgemaakt door de eigenaar?
  De Chinees is plots erg communicerend….

 3. 3

  Marco

  Als je ook es had gelezen wat Willem Wigt verleden week heeft gezegd, dan weet je dat die anderhalf miljoen in de wereld is geholpen door iemand die z’n bek maar een gooi geeft. Pas als het door ADO naar buiten wordt gebracht is het ‘echt waar’. Iedereen gelooft in deze situatie wat hij/zij wil geloven.

 4. 4

  Cor

  Wat een supportersgelul op Football Manager niveau. Daar vliegen de miljoenen je ook om de oren. Let liever eens op de UEFA regels van Financial Fair Play. Bij onze club missen we elke ervaring met de werkvloer van het profvoetbal. Er gaan jaren overheen voordat je de in de periode van de laatste 10 jaar opgelopen kennisachterstand hebt ingehaald.
  Praatjes zat op journalisten-niveau, maar zelf doen in de praktijk lukt ook bij veel grotere clubs niet. Kijk naar Rotterdam, waar ze al langer dan 10 jaar met 3 keer zoveel geld als wij
  niks gewonnen hebben. Over Twente (budget 45 miljoen) en Ajax (65 miljoen en 100 miljoen cash reserve) heb ik dan maar even niet.
  Instant succes duurt niet langer dan een paar maanden. De nieuwe directeur is niet te benijden.

  Andermans veren.

 5. 5

  Lex

  Yep 1,5 miljoen………….Met het geld moet eerst achterstallige betalingen worden weggewerkt.
  Eerst alles recht trekken voor dit seizoen………de rest komt later wel.
  Zo werden aanvallers Wilson Eduardo en Aleksandr Iakovenko buiten de begroting aangetrokken. Ook gaat er een gedeelte naar het salaris van de nieuwe directeur en naar de kosten die in Nederland gemaakt zijn om de overname te realiseren.

  1. 5.1

   VinzDH

   Ja dat staat in het bericht die je letterlijk citeert

   Die 2 huurlingen kosten rond de 2 ton per maand per speler dus dan zit je al op 1,2 mln.
   Die overige 3 ton is voor afhandeling overname van Wang en Salaris.

   Hadden we zwarte cijfers gehaald zonder die 2 huurlingen of had Wang dan nog met geld moeten bijspringen. Want als de begroting wel rond is dan kan elke euro gebruikt gaan worden voor versterkingen en niet om gaten te dichten.

 6. 6

  Rudolf

  Laten we maar zeggen “het begin is er”.

 7. 7

  VinzDH

  Komt nu nog eens 4,5 mln bij voor transfers in de zomer als ik de berichten mag geloven.

 8. 8

  Cor

  Sinds Alrecon wordt de club geleid door streberige amateurs, die zonder enige ervaring in een van de moeilijkste bedrijfstakken stappen en onmiddellijk in de media hun meninkje geven.
  Jan Willem (de dubbele naam past al helemaal niet bij profvoetbal….)moet de boel dagelijks leiden en Mr Wang adviseren, geholpen door commissarissen die van voetbaltoeten noch marketingblazen weten.
  Ik durf nu al te stellen dat ook deze zoveelste poging er nog iets van te maken een kansloze missie is. Ga het rijtje van “uitvinders ” maar na en stel vast waar ze stuk voor stuk geëindigd zijn: Den Dulk, Stoop (op handen gedragen door bierdrinkende supporters dank zij “een metertje bier”) Piet Favoriet, Nyquist, Bravenboer/van Oostrum, het duo
  Ringeling/Jansen, het duo vdKallen/Beijersbergen etc. etc. Velen voelden zich geroepen, naar weinigen bleken uitverkoren. Ik laat de directeuren dan nog maar even weg, marionetten als ze waren van al die potentaten.
  Fraser weet als een van de weinig overgebleven professionals in de organisatie wat voor succesvol profvoetbal nodig is. Is gelukkig geen meeloper zoals Steijn, die akkoord is gegaan met alle structurele vernielingen die door vd K (ten eigen bate!) zijn aangericht.
  Er is geen capabel kader en dat weet Fraser als geen ander.
  “De supporters” zullen hem wel wegpesten. WIE VOLGT?

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl