Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

14 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Als het verschil enkele tonnen is, zal ik als club het verlies nemen. Een ontevreden voetballer terugkrijgen is niet optimaal maar in mei 2020 loopt ie dan gratis weg, dat wil je als club helemaal niet. De vraag is alleen….hoeveel is enkele tonnen…..2,3 of 5 ton? Gezien de halsstarrige opstelling denk ik aan dat laatste. Is veel geld, zeker voor ADO, alleen het eerste wat ik schetste, wil je helemaal niet.

 2. 2

  DegradatieSpook

  Gewoon aan ze contract houden , ze zoeken bij FCDH nog een schoonmaker kan die mooi de wc,s schoonmaken

 3. 3

  Marcoke

  Bekijk het in het juiste perspectief, uitgaande van een redelijke transfersom van laten we zeggen 3 mln. Enkele tonnen, is al snel 3 ton dus 10% van het totaal. Ik denk niet dat ik er heeeeel veel naast zit.

  Als ik 10% van jouw salaris afpak sta je (terecht) meteen bij mij op de stoep. FCDH is gek als ze zich laten piepelen door een opstandige werknemer! Hij heeft de verplichting om te spelen, FCDH heeft niet de verplichting om hem zomaar te laten lopen tegen een flutbedrag.

  Op voorwaarden (prijs) van de club en anders niet. Zo simpel is het

  1. 3.1

   Theo

   Typisch staaltje van naar jezelf toe redeneren. Ik verbaas me er al jaren over hoe supporters die geen enkel inzicht hebben in de tussen werkgever en werknemer genaakte afspraken met middeleeuwse eenzijdige standpunten aan komen zetten. Zonder kennis van de feiten.
   Bedenk eens: een spelerscontract komt tot stand na onderhandelingen tussen werkgever en werknemer. Dat is een proces, vaak ondersteund door correspondentie en besprekingsverslagen. Op die feiten wordt geoordeeld bij een mogelijk geschil.
   Er zijn missxchien wel 20 feiten die alleen bij werkgever en werknemer bekend zijn.
   Zwak punt voor de club is natuurlijk dat er kennelijk afspraken bestaan over tussentijdse beeindiging. Anders geef je de werknemer niet de gelegenheid wekenlang te onderhandelen over zijn toekomst bij een andere club.
   Daarbij zijn ongetwijfeld links en rechts bedragen genoemd als afkoopsom.
   Iedere supporter die denkt aan bedragen met 6 nullen wens ik een prettig verblijf in het Sprookjesbos.

 4. 4

  Peter

  Ook al speelde hij een seizoen goed en kon hij zich in de picture spelen. En nu dit….rot dan maar op. Altijd gezeik met dit soort gasten. Ga maar weer gewoon in de haven werken en als je vrij bent beetje zaalvoetballen. Doeiiiii.

 5. 5

  Jansema

  mag toch hopen dat de uitkering van zijn salaris tegen wordt gehouden zolang niet bekend is waar hij is.

 6. 6

  Marcoke

  @ Theo, ik snap je punt en natuurlijk zijn er afspraken onderling gemaakt. Maar je gaat mij niet vertellen dat hij bij wijze van uitzondering wekenlang weg mag blijven en dat hij een gelimiteerde afkoopsom heeft van onder de 1 mln. En als dat WEL zo is dan zijn plofkop & co nog dommer dan ik dacht.

  Nasser heeft de plicht om arbeid te leveren voor zijn salaris tot dat hij een andere werkgever heeft gevonden. We moeten het niet moeilijker maken dan het is

  1. 6.1

   Theo

   De club heeft hem toestemming gegeven zelf zijn toekomst te bepalen. Niemand bij de club beschikt over een netwerk om spelers “weg te brengen.” Dat laat men uit armoede over aan de speler en zijn zaakwaarnemer. FCDH is daarom uiteindelijk blij met elk aalmoes. De speler bepaalt eerst het tekengeld dat hij wil hebben, de club is de sluitpost.
   Ook hier wreekt zich 20 jaar wanbeleid. Dat kan je niet van de ene dag op de andere veranderen. Nog afgezien trouwens van de marktwaarde van de speler. Je moet als speler van 30 wel erg goed zijn als clubs nog in je willen investeren. Ik schat dat een europese club voor een speler vn 30 (met een niet bepaald vlekkeloze carrière achter de rug) een binnen het jaar aflopend contract hooguit op 6, 7 ton waardeert. De club steekt dat bedrag liever in het tekengeeld,
   En dan nog dit: Van As is een beginner. Dat kan hij ook niet helpen.

 7. 7

  Hans

  Al dit gedoe is bij FCDH? Hoe kan dit nu? Alles is toch zo goed geregeld bij onze FCDH. We kunnen straks J de Mol vragen om er een leuke soap van te maken. Wordt een kijkcijfer hit! Wat een zooitje maakt het bestuur ervan. Tijd voor hen allemaal op te rotten! Totaal geen visie, beleving, wat een stelletje lulletjes, vallen geheel door de mand. Contract is contract, en zoals het nu gaat is geen enkel contract meer iets waard. Ik ben ziek, uit vorm, net zoals het bestuur. FCDH hoe jaag je de supporters weg? Lekker zo door gaan, stelletje niks nutten. Jullie kunnen het toch zo goed? Wang is aan het lachen, wat zetten jullie jezelf voor LUL!

 8. 8

  iwi

  leuke suggesties.
  Wat een feit is,niemand weet wat de preciese afspraken zijn tussen El Khayati en de club.

 9. 9

  Olitano

  Hoe lang heeft het niet geduurd met de Ligt ? Veel onduidelijkheid en veel schijnbewegingen en uiteindelijk is het toch doorgegaan. In het verleden zijn soms transfers 5 voor 12 tot stand gekomen. Zowel koper als verkoper zijn zich ervan bewust dat ze geld kunnen verdienen en besparen. Op zich niks nieuws.

  Wat bij ons apart is dat El K niet hoeft mee te trainen en niet mee hoeft te spelen zolang als hij nog niet getransfereerd is. Het lijkt er op alsof El K de baas is.

  1. 9.1

   Koperenikus

   daar gaat het om miljoenen,
   hier misschien maar op tienden van tonnen…
   we gaan die 2 toch niet met elkaar vergelijken
   FCDH zal echt niet meer dan 3m vragen

 10. 10

  Rob

  Laat die Marokkaan lekker optiefen. Graag hele familie meenemen naar die zandbak en nooit weer terug komen.
  Denken allemaal dat ze God zijn en vinden altijd dat ze in hun eer worden aangetast.
  Je wordt gvd door ADO betaald.

  1. 10.1

   Marcoke

   Daarom

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl