Over de schrijver

Gerelateerde berichten

15 Comments

 1. 1

  pietertjr

  haha blijf me verbazen hoeveel kk iq loze mensen den haag wel niet heeft lopen. wat had je dan verwacht United vansen is een investerings maatschappij denk je dat die kwakeloos ergens een paar miljoen storten en zeggen joh hier kijk maar wat je er mee doet

  1. 1.1

   HaagseHaas

   Nee jij trekt volle zalen met je KK 0_o

 2. 2

  MonkNL

  Hahaha idd, kansloos weer. Alsof iedereen precies weet wat er achter de deuren is gebeurd. En als ik kijk hoe Wigt zich in de media heeft uitgelaten vind ik het echt niet zo vreemd dat ie eruit is gegooid. Dat maakt van Wang nog geen lieverdje maar ik weiger nog te geloven dat Wang 8 miljoen in een club steekt om deze vervolgens naar de tyfus te laten gaan.. Er moet gewoon een degelijk, goed bestuur komen die de zaken goed kunnen regelen. Tot nu toe hebben ze alleen maar laten zien hoe incapabel ze zijn.

 3. 3

  aad

  De Boer,van de kalle, Wang alle zijn ze maar op een ding uit, hun eigen zakken vullen,
  niet aan de supporters denken het doet hun niks als ze hun geld maar verdienen.
  Det hele bestuur van de fc den haag was en is verrot. maar ook club mensen als Advocaat en jol doen niks, dus is het volgen jaar gewoon degraderen

 4. 4

  MonkNL

  Overigens.. Als je echt een statement wil maken ten opzichte van Wang. Dan draagt iedereen WIT (rouwkleur in China) en hang je dus ook witte lampionnen op.. Maar dan nog..

 5. 5

  De afhaal hoer

  @pietertjr jij bent zo’n domme kansloze mongool omdat ze er totaal geen stuiver uit gaan trekken een beetje investeringsbedrijf had dus nooit geld in een voetbal club gestoken garantie dat je er NIET rijk van wordt of je investering eruit haalt is bijna 100%. Hadden beter wat aandelen op de beurs kunnen kopen.

 6. 6

  Verkeerde Henk

  Ik vind het onverstandig om, hoe ludiek ook, in opstand te komen tegen Wang. Het bestuur is zelf incapabel gebleken het afgelopen jaar, denk je dan dat een eigenaar zomaar blindelings geld blijft storten en zegt, succes ermee? Erg naief natuurlijk. Iedere eigenaar zal iets van zijn investering iets terug willen zien, ook al is het maar goodwill. Een chinees laat zich niet belachelijk maken en we maken het ons zelf hier alleen maar moeilijker mee. Laten we hopen dat Manders wel capabel is om een goed degelijk financieel plan in elkaar te timmeren waarmee we verder kunnen dan weet ik zeker dat Wang ook toeschietelijker is ondanks dat de taal barriere een probleem blijft.

 7. 7

  VinzDH

  hahahaha de veroorzaker van het begrotingstekort wordt gesteund en de man die het tekort oplost word uitgekotst wat een hersenloze. Worden gewoon weer door dezelfde figuren opgehitst die het op vd Kallen gemunt hadden en merendeel van de supp trappen er weer in.

  Zeg het nog maar een keer, denken jullie nu echt dat er een gek op de wereld is die elk jaar miljoenen aan FC Den Haag geeft. Zelf moet je meer geld genereren en lukt dat niet dan blijven we gewoon rond die 12/13 miljoen en moet er niet 15 miljoen uitgegeven worden wat jullie held Wigt heeft gedaan. Met die 12/13 miljoen is het elk jaar weer afwachten wat voor elftal je hebt lopen en of je nacomp ontloopt met een keer een uitschieter naar boven..

  Zo is het niks meer niks minder

 8. 8

  Iwi

  9 punten pakken. Play offs. Iedereen blij. Chinees ook. sponsors in de rij. En toen werd ik wakker. Maar o jongens. Die kansen en onnodige nederlaag tegen 10 Groningers en die gelijkmaker van Fietstas in de laatste minuut en we hadden echt een reële kans gehad. Vanavond winnen en dan heb je gewoon aansluiting hoor. Wat ik wil zeggen is dat prestaties op het veld een hoop teweeg kan brengen. Bij iedereen. hoop doet leven.

 9. 9

  Petah-Dewa

  ik heb alles al voorspeld en ben blij dat wigt opgerot is. en nu fraser nog weg wezen

 10. 10

  Marcoke

  Wordt een appart avondje…

 11. 11

  Pinoy

  Waar ik werkelijk niets van begrijp is dat een aantal hier de woorden van Wigt, die alles toch een aantal malen duidelijk heeft uitgelegd, niet gelooft en de woorden van Wang, wiens woord telkenmale niets waard is gebleken, voor zoete koek slikt. Hoe vaak moet deze griezel nog liegen voordat jullie wakker worden??

  1. 11.1

   Kaalkop

   Snap daar ook niets van, ik heb in ieder geval geen vertrouwen meer in die beroepsleugenaar en steun de protesten. Seizoen is nu echt voorbij na vanavond

 12. 12

  pietertjr

  De afhaal hoer

  hahhaha kansloze

  heeft wang den haag gekocht om direct aan den haag geld te verdienen of heeft die het gekocht om met den haag in china geld te verdienen door middel van voetbal scholen en de daarvoor bedoelde subsidie opstrijken

  hahahhah maar jij bent zo kansloos nerdje die achter de gene met de grootste kk bek loopt en zelf nog geen eens je veters kan strikken

 13. 13

  De afhaal hoer

  @pietertjr

  Je doodsbek begrijpt er helemaal geen tyfus van, hoe had hij dat geld willen verdienen dom kneusje? Wij kunnen nauwelijks eigen jeugd opleiden laat staan wat opzetten in China vraag het aan je blindegeleidehond die snapt dat nog imbeciel. Je moet de kranten niet zo na blaten het is gewoon een kansloze investering en iedereen weet dat die een beetje verstand van geld heeft.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl