Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

6 Comments

 1. 1

  Rick

  Melkert rot op!!

 2. 2

  Verkeerde Henk

  Tuurlijk blijft hij. Hij zal weggestuurd moeten worden. € 30.000 inleveren voor ca 3 a 4 x vergaderen per jaar, wil ik ook wel. Hij zal gek zijn om zelf op te stappen. Maar uit zijn antwoorden blijkt dus dat alles waar is…..iemand die zo hardnekkig ontkent heeft iets te verbergen. Dus de RVC zal een motie van afkeuring moeten indienen om hem weg te krijgen.

 3. 3
 4. 4

  Marcoke

  Griezel is het

 5. 5

  Antoine

  “Hij is blij met nieuwe team” !!! Tja je moet toch wat zeggen als je net te kakken bent gezet.
  Maar of wij c.q. ADO nou zo blij met hem moeten zijn daar heb ik zo m’n twijfels over.
  Ze zeggen wel eens “als je geschoren wordt moet je stil blijven zitten” en dat doet hij dan ook vol overgave,want als hij gaat bewegen zou hem dat wel eens 30 rooitjes per jaar kunnen kosten!!

 6. 6

  Theo

  Ik snap eerlijk gezegd die ophef over Melkert niet. Je voelt op je klompen aan dat zijn rol helemaal is uitgespeeld, Door tegen zijn zin de nieuwe directeur aan te stellen heeft United
  Vansen aan Melkert en anderen in de RvC laten weten dat die piepeltjes alleen maar franje zijn. Ze mogen de slingers ophangen en daar houdt het mee op.
  De RvCheeft ook bij de NV geen andere taak dan toezicht op de directie. Dat sommigen hier denken dat de RvC zich maar een ietsepietse met beleid mag bemoeien en dat Melkert c.s. dus een soort bestuur zijn is alleen waar voor de randzaken.
  Ben benieuwd hoe lang de nieuwe directeur aan blijft. Hij begint met twee adders aan de borst (de voetbalbestuurlijke nitwit Van Steenis en de bestuurlijke beginner Kale Kees.)
  Twee ijdeltuiten die een man moeten b ijstaan die zelf ook nog nooit aan het front heeft gestaan van het profvoedtbal.
  Er is maar een conclusie te trekken: door deze structuur en personele bezetting is de wraak van United Vansen (Wang) op degenen die destijds naar de rechter zijn gestapt compleet.
  Mijn conclusie: de hele verzameling nitwits bij de club en bij de aandeelhouders heeft al;leen maar contraproductief gewerkt.
  Met andere woorden: we zijn in twintig jaar alleen maar achteruiit gesukkeld.
  Houdt Moed, Landgenoten!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl