Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

24 Comments

 1. 1

  larsado

  oppassen geblazen, nac heeft kwalitatief simpelweg beter spelers, nu dus vechtlust tonen

 2. 2

  mars

  gelijk er boven op zitten en niet eerst gaan leunen en afwachten tot je een keer kan gelijk de beuk erin

 3. 3

  Rob

  Betere spelers?
  Moeten dit gewoon kunnen winnen als de spelers maar niet weer denken: oh dat winnen we wel even.
  Ziet maar weer. Hadden van Heracles en Sparta moeten winnen dan sta je los. Nu Heracles al even veel punten en VVV en Excelsior er vlak achter.

 4. 4

  Verkeerde Henk

  Gewoon vanavond winnen, is er niets aan de hand. Loop je weer 3 punten weg van Heracles en uit op Vvv, Excelsior en Heerenveen.
  Als je dan volgende week een goed resultaat haalt uit bij Excelsior (minimaal niet verliezen) ben je goed op koers voor de play-offs. Na de break krijgen we dan Heerenveen uit, en die wedstrijd is dan heel belangrijk. Win je dan, dan ben je er. Verlies je die, is de spanning weer terug. Maar los daarvan, het feit dat we nog meedoen om de prijzen (play-offs plek) daar had ik voor dit seizoen niet aan durven dromen dus is het al erg mooi. En natuurlijk zou het jammer zijn als we die mis grijpen maar geen schande, gezien toch het matige aanvalstrio

 5. 5

  larsado

  mannetje op Garcia en op sadiq, maar vooral 1tje op die angelino want die is gruwelijk goed, veel arbeid en winnen

 6. 6

  Iwi

  kom op zeg. Gewoon uit gaan van eigen kracht. Druk vooruit. We hebben nu eenmaal 2 snelle backs en Kanon die ook snel is. Publiek erachter. T is geen avondje Nac. Het is de nummer 8 thuis tegen rechterrijtje club.

 7. 7

  Marcoke

  Vorige week was het nummer 8 uit bij nummer 18 en toen had je niks meer te vertellen in de 2e helft.

  Nac heeft echt wel goede spelers die gelijkwaardig zijn aan die van ons. Bij ons zit veel mee dit seizoen dat camoufleert ook een boel hoor. Gewoon een keer durven te voetballen en NIET achteruit gaan lopen thuis wat we zo vaak doen!

 8. 8

  Rob

  Als je de reacties hier leest is er de laatste jaren blijkbaar geen enkele progressie gemaakt. Als wij nog steeds spelers hebben die gelijkwaardig of minder zijn dan die van NAC heb je toch echt een scoutings probleem.
  Als we de play-offs mislopen komt dat volledig op het konto van de spelers. Bij de wedstrijden tegen Groningen, VVV, Heracles en Sparta totaal geen wil om play-offs te halen. Je had een straatlengte voor kunnen staan en was de play-offs plaats al bijna binnen.

 9. 9

  Rob

  0-2 na 39 minuten tegen de nummer 14. Had het al voorspeld. Ga de rest van het seizoen maar met jeugd spelen die WEL willen voetballen. Wat een amateurs. Als er een seizoen was waarin weer eens wat te halen was, was het nu wel.
  Lekkere klantenbinding is dit.

  1. 9.1

   Wv

   Sorry maar het ligt hier echt niet aan de inzet, dat is veel te simpel gesteld. We hebben verdomme in de eerste 5 minuten al drie goeie kansen. Probeem is dat we standaard met een man minder spelen omdat die spits van ons gewoon echt helemaal niks kan, en dat we keihard gepaald worden door een scheids die erg overdrijft met een rode kaart. Dan weet je gewoon dat het klaar is.

   Nee ik kan dit team echt niets kwalijk nemen nemen. Enige kritiek die ik heb is dat die kutspits steeds wordt opgesteld. Daar mag Fons echt wel eens iets aan doen.

 10. 10

  Rob

  Pardon. Worden de eerste helft gewoon weg gespeeld. Tweede helft met tien man kan het wel. Vorige wedstrijden eerste helft wel maar tweede helft niet.
  Dat kost ADO de play-offs

 11. 11

  larsado

  idd rob!
  wat een geel groene bril hebben we toch op….
  wat ik al voorspelde , wij de inzet, nac de beter spelers. wij staan wat te hoog , zij te laag.
  verdiend verloren, 2de helft heeft nac niet meer gevoetbald

 12. 12

  larsado

  wat een geel groene bril hebben we toch op….
  wat ik al voorspelde , wij de inzet, nac de beter spelers. wij staan wat te hoog , zij te laag.
  verdiend verloren, 2de helft heeft nac niet meer gevoetbald

 13. 13

  Iwi

  Johnson ken er inderdaad weinig,maar de echte kansen waren van onze ster El Khayati en Falkenburg. Dan kruipt de angst weer in de ploeg en spelen we de ballen weer meer naar Zwinkels dan vooruit. Bakker en El Khayati kwamen op het middeveld telkens te laat. De rode kaart was wel de nekslag,maar op dat moment was het al kut met peren. Spits van Nac is gehuurd van Roma. Kanon wordt volgens zeggen gevolgd door Italiaanse topclubs.Nou die moeten zich de pleuris geschrokken zijn.
  Gelukkig hebben we Lex. Zonder hem blijft er echt een miezerig ploegie over.
  Wbt El Khayati. Asjeblief niet weer,wanneer hij over pak hem beet 4 weken weer eens iets belangrijk doet met zn allen in Koor roepen(met name media)dat hij te goed is voor de Eredivisie. Wanneer je geen body of duelkracht heb en je medespelers doen het vuile werk,moet je wel snelheid en dynamiek hebben,anders moet je niet eens denken aan een stap hogerop of zelfs het WK.
  In één klap alles verknald. Ondanks de zeeperd bij Sparta redelijk volle tribunes en het gevoel dat er iets gaat leven. Helaas het was te mooi om waar geweest te zijn.

 14. 14

  Iwi

  Zeisterslaafje Makkelie is gewoon een bloedhond.

 15. 15

  Rob

  Tribunes zullen weer net zo hard leeglopen.
  Zie ADO nog wel verder wegzakken. Plaats twaalf zou mij niet verbazen.
  In en in triest als je bedenkt dat de play-offs voor het oprapen was.
  Is nu verder weg dan ooit.
  Als ik Fons was haalde ik er wat spelers af en zou wat jeugd brengen. Afscheid nemen van spelers en dan deze jonge spelers brengen.
  Zolang er geen goede scouting is zal het toch elk jaar voor de plek net boven de streep gaan.

 16. 16

  Rob

  Ligt niet aan de scheids. Natuurlijk werkt het dan niet mee maar je hebt het zelf weggegeven. Thuis de onderliggende ploeg tegen NAC zegt genoeg.
  Gezien het voorgeschotelde spel over het heke seizoen had ADO misschien wel op plek 16 – 17 moeten staan.

  1. 16.1

   Kaalkop

   Kk makkelie heeft de boel verziekt, sloeg nergens wat die kk leiah deed vanavond

  2. Generaal pardon

   Puberaal taalgebruik, word maar vlug volwassen.

 17. 17

  Iwi

  Dat zeg ik.
  Mag het wel een griezel vinden.
  Ben het wel eens dat aangezien we vanaf nu om de kat zn kut spelen,nu het moment is om jongens als Kuipers(vond ik lichtpuntje en die heeft gewoon minuten nodig)Goppel en Ladan wekelijks op te stellen.

  1. 17.1

   Kaalkop

   Ligt zeker wel aan de schijt. Als je dat niet ziet, ben je een blinde tyfusmongool

  2. Kaalkop

   Was reactie op Rob. Sorry Iwi

  3. Generaal pardon

   Kaalkop zegt genoeg, er zit misschien niets op je hoofd maar al helemaal niets in je hoofd.

 18. 18

  Schollekop

  Wordt tijd dat die Johnsen uit de basis verdwijnt. Kan het niveau gewoon niet aan. Verder nou eens wat goeie jeugdspelers een kans geven. Doet er veel te weinig mee.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl