Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

13 Comments

 1. 1

  Hans

  Tuurlijk Lex, nog 26 wedstrijden te gaan, en als die allemaal gewonnen worden levert dat 78 punten op, genoeg voor Europees voetbal.
  Het is mooi hoe FCDH hun onkunde lopen te verdoezelen. Hoeveel van dit soort loze woorden moeten wij nog aanhoren? Bij de eerste match behoor je klaar te staan, zo niet is er iets mis bij de BVO FC Den Haag. Zo als ik het zie is er van de vorige seizoenen niets geleerd dus! Slow starters tot achter het bureau toe!

 2. 2

  Marcoke

  Tsja wat kan je hier mee, je moet gewoon zorgen dat je je concurrenten de 3 punten niet kado geeft. Verliezen van de top 5 boeit me niet zoveel als verliezen van de onderste 5.

  En dat doen we gewoon veels te vaak. Nu weer van Emmen en Sparta verliezen is veel kwalijker dan straks met 0-5 van de JDN verliezen.

 3. 3

  iwi

  Late aanvulling selectie ipv creatief vroegtijdig scouten.
  spelers als bv een vd Boomen en een vd Water die maandenlang opvallen en door nog kleinere clubjes dan ons worden opgepikt.
  Een oefenprogamma van 3e klasse nivo en een technische staf in combinatie met spelers die het niet lukt om behoorlijk voetbal te spelen en dit alles afschuiven op die kutChinezen.

 4. 4

  iwi

  o ja.
  De broek niet zelf op kunnen houden.
  Wel middelmatige spelers van 30+
  overschatten en dus contractverlenging aanbieden(Goossens,Falkenburg,Meijers)
  Wanbeleid. kortetermijn denken.

 5. 5

  Haagse jezus

  Den haag den haag wat doe je ons aan.
  In het veld zien ze jullie niet staan.
  Ik hou mn hart vast dit seizoen,hoop dat jullie nog wat gaan doen.
  Tis al en toe echt niet fijn om den haag supporter te zijn.
  Maar toch duh haag voah evah??

 6. 6

  Ruud

  Het is niet erg dat je is verliest maar de manier waar op het loopt allemaal door elkaar heen niemand is aan speel baar alleen dat al pfffff

 7. 7

  Schollekop

  Er zit geen lijn in het spel en de spelers verbeteren niet. Dat is toch echt aan trainer en technische staf te wijten. Onkunde en onvermogen!

 8. 8

  Koperenikus

  wat een gelul.. artikel om de achterban tevreden te houden

 9. 9

  Peter bakkie g De

  De manier waarop je verliest van Emmen is ontluisterend. Iedereen wordt totaal voorbij gelopen door Emmen amateurs nauwelijks een schot op doel. Totaal geen samenspel. Een bal spelen naar dezelfde kleur is al een hele opgave ze kunnen as zondag tegen jakkes deze wedstrijd beter schriftelijk afdoen 0_5. Valt dan nog mee

 10. 10

  Verkeerde Henk

  Het omdraaien gaat onder deze trainer niet gebeuren Lexie. Ik begrijp dat jij Groenendijk in het openbaar niet afvalt. Ik zal het daarom nog eens zeggen FONS OUT NU DIRECT!!!!!!

 11. 11

  Theo

  Ach, ons Icoon (hoeveel hebben we daar nog van?) is bij ons met pensioen. Schraapt bij zijn zo geliefde club in zijn afbouwperiode nog een miljoentje aan salaris etc. binnen. Nou ja, hij profiteert ervan dat zijn uitgekookte zaakwaarnemer die sukkels bij de club aan hun taas heeft genomen. We hebben nog meer van dergelijke afbouwers in dienst met dank aaan gebrek aan kennis bij de leiding. Vergeet aub niet dat FCDH het oudste team van de Eredivisie heeft. Lekker makkelijk contracteren, ze kunnen nergens anders terecht!
  Daar gaan de centen van de Chinees naartoe want de tekorten worden door Wang afgedekt.
  Luilekkerland.

 12. 12

  Jap33

  Zeker waar. Als je pas eind september je selectie rond hebt, je een amateuristische voorbereiding hebt gehad en een team hebt waar de sleur al jaren in zit, is er geen fan die verwacht dat je even de eerste 6 wedstrijden 12 punten haalt. Je zet als club opnieuw je fans voor lul. Schande!

 13. 13

  mars

  jij moet ook lekker je schoenen aan de wilgen hangen lex jou tijd zit er ook op en je moet naar nu kijken niet naar toen mongolen ik ken ook niet tegen me baas zeggen ja maar toen werkten ze ook minder hard dus doen we dat nu ook maar dom gelul allemaal

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl