Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

17 Comments

 1. 1

  Oosterhout

  He Fons ben jij niet de enigste man die deze elftal verkeerd zet,in plaats met de punt naar achter,naar voren toe moet.weet je wat ik denk Fons dat de spelers geen vertrouwen meer in jou hebben.vroeger toen he nog bij ons speelde.met Haagse bezieling dus weet jij donders goed Hoe er gespeeld moet worden.1 ding is zeker van mij part lig je er uit,je krijg je eigen spelers te iet meer motiverend,dus Fons bye bye, zelfs in kkd red je het nog niet.zet goppel er nou eens in.de achter goede jongens jongens ook aan vervanging toe.

 2. 2

  Ton

  Deed Kanon mee?

 3. 3

  Illy

  Als je kon winnen ook de kuip was het nu, maar met laf voetbal red je dat niet!!! Na de 0-1 was F’noord rijp voor de slachtbank….

 4. 4

  Haags

  Zondag gaat de tweede Haagse trainer ons een lesje voetbal geven.

 5. 5

  Doedel

  Het is bijna kerst dus strik erom en oprotten . Ga lekker een g elftal coachen. Lul.

 6. 6

  Verkeerde Henk

  Echt dom gelul. Voordat wij gelukkig met 0-1 voorkwamen had Zwinkels al een paar goede reddingen verricht, hadden we zomaar al met 1 of 2-0 achter gestaan. Ik begrijp nu waarom Utrecht die Troupee verhuurd heeft. Die jongen heeft het niet en gaat het ook niet krijgen. Spijt me Fons maar jij bent de zwakste schakel. Tot ziens.

 7. 7

  Iwi

  Troupe is inderdaad 5 klasse minder dan onze Nigeriaanse gratis vertrokken talent.
  Maar de 1-1 werd ingeluid door de in de 1e helft op schaatsen spelende Hoi Hou Hoi,die ipv counterd besluit richting ons eigen doel te spelen.
  Maar tjonge jonge zeg.
  Kompleet voor Lul gezet.
  Er was niet eens de intentie om er iets van te maken.
  Ook Meijers had nog een stukkie in zn hol.

 8. 8

  carrero

  Groenendijk is verbaasd…
  Word hij nu pas wakker of zo.
  Een slap en ongeinspireerd fcdh is wat wij zien sinds de eerste pot tegen emmen.
  En wat word er slecht verdedigd.

 9. 9

  Schollekop

  Man, man. Je vraagt je af of hoe deze gasten worden getraind. Wat een slappe mentaliteit en geschutter.
  Zelfs provinciale clubjes als Heerenveen en Heracles doen het beter dan de derde stad van Nederland.
  Ga je schamen!

 10. 10

  M.noort

  Je bent supporter van een club, de mijne is Den Haag. De geel groene club achter de duinen. Supporter ben je niet voor even, maar je hele leven, in voor en tegenspoed. Als je Den Haag supporter bent kom je niet voor het voetbal en verwacht je geen grote successen. Den Haag supporter ben je in je hart, met je maten naar het stadion, slap ouwehoeren met een drankie erbij. Nee, voor mooi voetbal moet je niet in Den Haag zijn, wel voor echte clubliefde. Voor succes ga je naar die clubs waar het wemelt van successupporters. Als Den Haag supporter vreet je je op, schaam je je voor het vertoonde spel. Je snapt niets van de instelling van die spelers die onze kleuren vertegenwoordigen. Je snapt niets van die luie, wandelende zonder passie ogende anti voetballers. Toch, het is je club. Wij zijn geen passanten, hebben de passie en het gevoel in ons hart om vol trots onze clubliefde te tonen en te laten horen. Nee, die passie en liefde voor het spelletje maar ook om voor onze mooie club te spelen zit niet in de instelling van onze spelers. Als Den Haag supporter zit je niet op het puntje van je stoel, nouja ik sta op de tribune, word je meer teleurgesteld dan verwend. Den Haag, we blijven hopen, maar we weten beter. Het was, is en word niets. Maar, niemand, geen enkele supporter neemt dat gevoel wat clubliefde heet weg. Den Haag is een manier van leven, meer dan voetbal. Gelukkig maar, het voetbal is vaak niet om aan te gluren en het sacherijn loopt als een geel groene draad door het weekend. Nee, Den Haag en succes gaan niet samen. Als Den Haag supporter moet je accepteren dat we nu eenmaal geen topclub zijn, geen verwachtingen hebben en het vertoonde spel op de koop toe nemen. Den Haag supporters, ja ik ben er eentje. Ja ik baal, ik scheld, ik ben boos, voel de vernedering. Ik spreek schande, lach als een boer met kiespijn, Clubliefde, voor mij is er maar een. Wat kan clubliefde dan pijn doen. Het heilige vuur voor je club, het brand en al worden we vaak uitgelachen, fuck alle oordelen, laat ze allemaal maar lachen en de mooiste grappen maken. Ze krijgen Den Haag nooit uit mijn hart en ik zal altijd achter mijn club staan. Den Haag zit in je DNA verweven en eenmaal supporter altijd supporter. Jong of oud, vreugde of verdriet, win, lose or tie, Den Haag till i die.

  1. 10.1

   carrero

   en zo is het.

  2. 10.2

   Theo

   Met veel belangstelling lees ik steeds weer deze stukjes op de site. Algemene tendens: Hosanna zodra er een potje gewonnen is (ook al was het niet om aan te zien) en bittere kritiek als er niet gewonnen is. Schouderklopjes of bitterheid, puur afhankelijk van het resultaat.
   Dat schiet natuurlijk helemaal niet op. Het is mij allemaal te vrijblijvend en te fatalistisch.
   Ik denk dat we ons wat meer zullen moeten richten op oplossingen en niet op het Zogenaamd ontbreken van de juiste wedstrijdinstelling en inzet.
   Was het maar zo simpel, dan konden we , net als Rutte, praten over labbekakken die het verdommen zich in te zetten en de kantjes ervan aflopen. Het gaat voorbij aan het onvermogen van de zogenaamde labbekakken om zich op een behoorlijk niveau te handhaven. Maar als je het niveau niet aan kan kan je nog zo hard rennen en om je heen trappen als je wilt maar word je elke keer scheel getikt.
   Voorbeeld: ons Troetelkind, knuffelbeer, Popi Jopie Tommie heeft niet het niveau om succesvol te opereren in het betaalde voetbal. Hij is een karikatuur van Appie Happie en daar kan hij natuurlijk niets aan doen. Zijn wedstrijkdinstelling is voorbeeldig, maar hij is elke wedstrijd (ook gisteren weer) afwezig in de verdediging als het gevaarlijk wordt. Zijn directe tegenstander scoorde gisteren 3 maal, de man die hij bij corners moest afdekken (Botteghin) kon ongehinderd inkoppen. Hij kan het niveau op het veld gewoon niet aan, maar wel in gezellige babbeltjes met kritiekloze journalisten.
   Beugelsdijk is de enige niet die het niveau niet aan kan. Maar aan hun wedstrijdinstelling mankeert niets.
   Ons probleem zit in de keuze voor toevalsvoetbal over de hele linie. Vanaf de opleiding gaat het alleeen om de instelling, minder om verzorgd te voetballen. Omdat wij als supporters dat zogenaamd zouden willen. Bullshit!
   Niemand maakt mij wijs dat een profspeler die voor een groot publiek optreedt bewust de kantjes ervan afloopt. Net als wij in ons werk staan ze niet graag voor lul voor de hele wereld.
   Door te veronderstellen dat nog meer inzet het tij zal keren maken we ons er veel te gemakkelijk vanaf. De club heet Alles Door Oefening. Maak dat eerst eens waar, de inzet is er altijd.

   Aan zijn instelling mankeert

 11. 11

  Hans

  Klopt helemaal Mr Noort, ook ik ben supporter al tientallen jaren, maar ik begin mij wel af te vragen, wil ik hier nog naar kijken. Overbetaalde voetballers, die hun best niet doen, een sijsteem spelen die ze niet snappen. En de trainer blijft de boel maar bij elkaar rapen, en lult ook maar wat in het rond. Volgens Fons was het een mooie loting, heb ik eerder gelezen. Iedereen wist het al, bye bye FCDH geen schijn van kans tegen Feyenooit. Het verwachte is weer uitgekomen. Geen passie, strijd, geen wil, geen team. Tegen Utrecht wordt het ook niets, met een dergelijke klote instelling. Maar wel je salaris (verdienen) eind van de maand. Dit is werkelijk 1 van de slechtste teams van FCDH sinds vele jaren. Beugelsdijk de grote vergeler, wat een lomp figuur is dat, kan beter op Rugby gaan. Becker wordt hard loper. Eredivisie, ga dat woord eens ontleden. De eer van jezelf als voetballer, de eigenaren, de club, de stad en vooral de groen gele supporters, het is er niet. Als we ons salaris maar krijgen, dat is het enige wat telt. Ik hoef niet zo te presteren, en ik denk niemand in de niet voetbal maatschappij. Dan is het dag, voor jouw 10 anderen. Mentaliteit is er niet, en dat komt ook niet, want het zit er niet in na zoveel tegenslagen. Met mooie woorden red je het niet Fons, je bent trainer van een stel waardeloze kut voetballers die gewoon niet willen, of het gewoonweg niet kunnen. Het is 11 tegen 11, en het werd 5-1. Weer een mokerslag voor alle genoemden. En nu zeker weer met een goed gevoel naar mijn FCDH tegen Utrecht zien spelen? Het plezier wordt mij ontnomen, door hen de trainer en voetballers van FCDH. Een tip van mij: zend dit wekelijkse drama niet uit in China. In NL worden we al uitgelachen door miljoenen, maar daar wonen er een miljard. Haags kwartiertje bedoelen ze daar mee de tijd dat FCDH een beetje mee voetbalt? Ga over op dit sijsteem, ik weet zeker dat motiveert wel: Geef ze een basis salaris. Bij verlies gewoon je basis salaris, bij een gelijk spel een kleine toelage, en bij winst extra grote toelage. Durf te wedden dat ze dan wel hun best doen, want dan pak je ze in hun eigen salaris. Werken voor je geld, zo niet? Niks. 5 minuten gespeeld en heb ik al 4 dikke kansen gezien van Feyenooit, wat ook niet al te goed speelde. Met een extra verdediger bij FCDH. Pfffff Moet ik hier naar blijven kijken till i die? Ik hoop het niet en wacht op betere tijden, maar hoe lang nog? Till i die? Er moet geïnvesteerd worden door de eigenaren, maar ik denk dat die net met zo`n kut gevoel zitten als velen. FCDH 1 grote treurnis, meer kan ik er niet van maken helaas.

 12. 12

  Sassenheim

  @Schollekop, verbaast jou dat nou echt, dat provinciale clubjes het beter doen dan FCDH. Maar ach je geeft zelf het voorbeeld ook al. Want “wij” zijn de 3de stad van Nederland.
  hoe kan FCDH dan verliezen van emmen VVV en een gelyk spelletje thuis tegen NAC. Omdat DH denkt de besten te zijn, omdat ze de 3de stad zijn. Maar let op, dat zegt nix. en met de 3de stad mentaliteit, ga je geen wedstrijden winnen, misschien een divisie lager, maar hier moet je wel kunnen voetballen, en dat kunnen ze in de 3de stad van Nederland nou een maal niet. Vroeger niet, nu niet en in de toekomst ook niet. Tis jammer, maar het is niet anders.

 13. 13

  peter vakkie G

  beste Fons die fouten moeten eruit zeg je. nou laat ik je even uit de droom helpen die fouten maken ze elke week en blijven ze ook maken. Wanneer gaan we eens een keer vooruit spelen met passie en haagse bluf ipv achteruitlopen en 10000 x breed spelen totdat wij een goal tegenkrijgen. na de 1-0 voorsprong tegen feyenooit had je de boel dicht moeten timmeren en de bal de maas in moeten schoppen dat is toch niet zo moeilijk Fons ?

 14. 14

  Iwi

  Becker hardloper worden?
  De kortste afstand met hardlopen is de 100m.
  Dat is veel te ver voor deze jongen.
  Liep die maar 20x per wedstrijd hard. Dan zal ik hem ook adviseren hardloper te worden.
  Nu denk ik meer aan wandelsport.
  Ook geen lange afstanden overigens.

 15. 15

  Rob

  Het is collectief falen doordat ze geen inzet tonen en niet voor elkaar willen vechten.
  Een elftal met zoveel ervaring die verliezen van kleine clubs en met 0-7 van PSV en 5-1 van Feijenoord.
  Verliezen kan altijd maar de manier waarop.
  Lichtpuntje ? Zwinkels ??
  Maar wedden dan die kneus van een Groothuizen zondag onder de lat staat. En niet te vergeten onze Tob spits Necid.
  Laat al je jeugd maar ergens anders spelen en haal nog meer kneuzen.
  Denk dat onze scouting alleen maar in de kantine’s zitten te vreten en dan maar iemand kiezen die zegt dat hij kan voetballen.
  Halen allemaal spelers die niet fit, geblesseerd of gewoon slecht zijn.
  Even hun zakken vullen.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl