Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

8 Comments

 1. 1

  Hans

  Weer een kans laten lopen door slecht bestuur bij FCDH. Ik geloof Henk Veerman, waarom zou hij hierover liegen? Sorry dat ik het schrijf maar als er miljoenen worden verdiend door FCDH door verkoop van Johnson, waarom deze kans laten gaan. Twijfelen ze over Veerman? Dan hadden ze nooit een bod moeten doen. Ze wilden hem graag hebben, betaal er dan voor, nu gaat een derde er mee vandoor. Jammer maar zonder te investeren wordt het niets tot weinig. De eerste wedstrijd zegt genoeg. Ik denk dat Fons eerst zijn spelers maar moet uitleggen wat het woord wedstrijd betekend!

 2. 2

  Oosterhout

  Nee Hans,hoerenveen vroeg eerst 4 ton den haag bood 4 ton,opeens verhoogde hoerenveen naar 650 ton,en kwam st pauli aan bye bye,gewoon goed gehandeld.maar te laat doorgeschakeld naar een andere optie.

  1. 2.1

   Hans

   Een mondelinge overeenkomst is rechtsgeldig volgens mij.

  2. 2.2

   John

   Lul niet slaplul

 3. 3

  Rob

  Typisch Heerenveen

 4. 4

  mars

  dat is handelen bij ons lopen ze meestal gratis de deur uit en lachen de andere partijen zich rot en verkopen ze er een keer een voor 2 miljoen dan steken ze dat geld in het stadion waar straks geen kip meer komt goed geregeld

 5. 5

  Iwi

  Dan lees je ook ineens dat we live in China te volgen zijn. Hoe graag wil je dan nog een spits die onze Chinezen tegen borst stuit.

 6. 6

  Oscar

  Het zou me niet verbazen als UVS enige druk heeft uitgeoefend. 4 ton is het maximum. als dat niet lukt gaan we met Zhang verder.

  (en HV dacht ook wat extra te kunnen verdienen aan ADH ivm met transfer Johnson. Niet dus)

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl