Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

10 Comments

 1. 1

  lodewijck van avezaath

  ik denk dat ze liever aan hun pik trekken, vieze weggooiers.

 2. 2

  Hans

  Wie zo presteert bij een werkgever buiten de voetballerij krijgt direct ontslag wegens werk weigering. Voetballers zijn te verwend van tegenwoordig en denken alleen maar aan hun eigen portemonnee. Ze hebben zaak waarnemers, wie heeft dat buiten het voetbal? Denken niet aan de supporters, de club waar ze voor spelen, de stad Den Haag en sponsoren! Eind van de maand storten ze weer, en ik ben helaas uit vorm, net als de trainers en bestuur. En dat al meer dan 20 jaar, dat is het voetbal in Den Haag, belabberd en om je groen en geel te ergeren! A.s weekend is het zover en is het een feit en spelen wij degradatie voetbal. Wij supporters weten dit al maanden, maar de profs van FCDH gaan het misschien nu beseffen. Open vraag? Hoeveel mensen uit China kijken er al naar FCDH?

 3. 3

  Verkeerde Henk

  Verkeerde keuzes van de trainer Lex en waarom kan jij de overige spelers niet corrigeren op hun instelling? Jij bent met je ervaring de meest aangewezen persoon voor in t veld. Maar we lopen al het hele seizoen achter de feiten aan en dat gaat niet veranderen.

 4. 4

  Marcoke

  Pffff Lex man, jij bent over je top heen dus ga je lekker op pijltjes gooien concentreren. Net zo boeiend als dat spel van jouw…totaal niet dus

 5. 5

  peter vakkie g

  as vrijdag weeer een nederlaag want ik sla pech zwolle toch hoger aan dan het elftal van Bartje

 6. 6

  Doedel

  Lekker verliezen die kneuzen

 7. 7

  Realist

  Verlies maar eikels , jullie zijn het groen en geel niet waard net zoals dat tufus bestuur , de spleetoogjes , van as etc
  Allemaal zakkenvullers . Aso,s

 8. 8

  Schollekop

  Hoe haal je het in je hoofd om de slecht presterende Malone in de toch al zwakke verdediging te zetten als je Pinas hebt? Fons heeft het tactisch inzicht van een kwal en zelfs die verdenk ik ervan dat hij meer inzicht heeft dan Fons!

  1. 8.1

   Theo

   Fons heeft adviseurs. Lex sr. en assistent Dirk Heesen enVan As.. Plus nog wat bijgoochems die elke dag in het stadion zitten. Ze hebben allemaal invloed maar Fons is uiteindelijk de lul.
   Malone zal hem door de strot geduwd zijn.
   Maar ja, wat zit ik toch te dromen. De hele staf van de club slaagt er al jaren niet in onze wat beter te laten voetballen. De spelers worden wel steeds ouder. Wij hebben de oudste selectie van de Eredivisie, Zonder uitzicht op verbetering.
   En daar zit de pijn.

 9. 9

  Realist

  Vroegah was het voetbal vaak ook klote maar er was wel 1 groot verschil .
  STRIJD , zowel op het veld als op de tribunes .
  Advies voor as vrijdag , blijf thuis want die hufters zijn t niet waard om naar het stadion ( koekblik ) te gaan.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl