Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

5 Comments

 1. 1

  Anne-Wil Pijpen

  Fontein had toch dagelijks contact?
  Aanbetaling gaat net zolang duren als die 8 mln…dat lijkt me toch logisch??
  Ik geloof er nog steeds geen ruk van dat die overheid aldaar zich bezighoudt met een schlemielige 8mln. inzake controle etc. Dat is toch peanuts in de chinese zakenwereld richting het buitenland? Manman daar heeft de chin. overheid ongelooflijk veel personeel voor nodig. Alles vertalen etc. Dat zie ik ze toch echt niet doen daaro.
  Wazig wazig…maar dat was al duidelijk.

 2. 2

  Vorepark

  Goeie tekst van VDK. Een bankgarantie of aanbetaling is heel normaal. Dat doe je zelfs met veel lagere bedragen.

  Heb een Chinees gesproken die in NL werkzaam is. Heb hem gevraagd hoe dat zit met betalingen van China naar Europa. Deze man (niet Chun Li !) heeft een handelsonderneming en doet zaken met Chinese bedrijven. Transacties met bedragen tussen de 1 en 1,5 miljoen euro. Dat duurt ongeveer 8 dagen was zijn antwoord.

  Het verhaal met Wang vindt hij erg vaag.

 3. 3

  H.genees

  @ vorepark,

  Iedereen loopt maar te zeiken over wat duurt het lang of het duurt maar 8 dagen tot dat het geld gestort is. Dan hebben we het over tot een miljoen euro,het zijn ook geen 8 miljoen wat Mr wang deze kant op wilt hebben (want wat heb je dan….alleen de aandelen van van der kallen) Mr Wang probeert 50 a 60 miljoen deze kant op te storten om te kunnen investeren in de club en straks in de winterstop nieuwe aankopen te kunnen doen. Denk je nu echt dat dit bedrag binnen een maand hier op de rekening staat…..laat me niet lachen. Wacht nu maar af tussen nu en een dag of twaalf is alles geregeld.

 4. 4

  Vorepark

  @H.genees.
  Oke, snap wat je schrijft. Maar we hebben met Wang en vd Kallen niet te maken met de jongste bedienden. Wang heeft medio juli gezegd dat hij al een jaar bezig is met research. Ik was er bij toe hij na het ondertekenen van de koopovereenkomst naar het stadion kwam om met een aantal supporters kennis te maken.

  Van der Kallen heeft in een interview met TV West gezegd dat hij al vanaf januari dit jaar met Wang in onderhandeling is. Dus ze hebben alle twee ruim hun tijd genomen om alles te onderzoeken, inclusief geldverkeer tussen China en Nederland.

  Als dan ook bekend is dat Wang een advocaat in China is dan mag je aannemen dat naar dit onderwerp is gekeken. Plus het feit dat Wang er meer akkoord is gegaan dat wanneer er datums overschreden worden rente over de koopsom wordt gerekend en dat boetes de koopsom ook verder verhogen.

  Ben ik nu ongeduldig of roept deze hele gang van zaken vraagtekens op ?

 5. 5

  Anne-Wil Pijpen

  Niemand stopt 50-60 mln in een Nederlandse club. Kansloos.
  Dat verdien je nimmer en nooit terug. Waarom denk je dat alle clubs in het rood staan? Omdat er niks te verdienen valt.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl