Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

5 Comments

 1. 1

  Ed

  Haagse bluf van een Brabo dunkt mij!

  1. 1.1

   Theo

   Ligt Leiden tegenwoordig ook in Brabant?

 2. 2

  Kaalkop

  Klinkt erg goed allemaal wat hij zegt. Moet eerlijk toegeven dat ik geen hoge verwachtingen had toen hij aangesteld werd, maar dat tie het erg goed doet. Hij was ook basisspeler toen we kampioen werden in 2003

 3. 3

  Hans

  A.U.B. geen Kramer!

 4. 4

  Carrero

  Als er nu nog geld over is om spelers te halen doet van As het toch slecht als de komende maanden bv blijkt dat er goede/dragende spelers niet verlengen . En dan bedoel ik niet ebeuhi . Volgens mij doet onze td hier een aantal uitspraken waar die nog spijt van krijgt. Plofkopje bluft. We gaan het zien. Als we vvv pakken kom ik iig niet meer bij.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl