Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

16 Comments

 1. 1

  Kaalkop

  Gezien de omstandigheden netjes gedaan denk ik

 2. 2

  Oosterhout

  Enkel de achterhoede vergeten van as

 3. 3

  Verkeerde Henk

  We gaan het zien of je gelijk hebt.

 4. 4

  lodewijck van avezaath

  goed gedaan assie, ik ben tevreden.

 5. 5

  ab,ka,sc,ja,etc

  Nu nog een complete achterhoede en een echte spits eikel

 6. 6

  Ano-Niem

  De praktijk moet het gaan uitwijzen de komende weken. Op papier hebben we echt een prima ploeg staan nu die niet onder hoeft te doen voor minimaal 6 andere ploegen.

  Het is aan Fons om hier echt een ingespeeld team van te maken en aan de spelers om geen gekke dingen te doen. Dus Tommie gaat gewoon een mannetje uitschakelen en dan meteen de bal inleveren, Kanon gaat zich beseffen dat ie niet in Afrika zit en dus geen vliegende tackles en andere vreemde acties en tot slot gaat Lex weer hard werken en het niveau halen wat we van m kennen.

  Kishna gaat ons allemaal versteld doen staan met goede passeeracties, voorzetten die zelfs Johnsen niet kan missen en goals, te beginnen de winnende tegen 020…;-)

  1. 6.1

   Verkeerde Henk

   #Ano-Niem, en toen schrok je wakker…😉

 7. 7

  Marcoke

  Moet eerlijk toegeven dat ik niet stond te juichen toen Van As kwam. Maar als ik zie hoe hij het gedaan heeft tot nu toe kan je niet anders dan complimenten maken met wat hij gedaan heeft.

  El Khayati, Immers, Falkenburg, Kishna en Kanon, dat zijn echte versterkingen! Met deze spelers moet je kunnen spelen voor plaats 7 tm 9 oftewel playoffs Europees voetbal.

  Toch?!

  1. 7.1

   Ed

   Op zich moet het kennen, maar ja….

 8. 8

  Rob

  Als je wat meer aanvallend gaat spelen komt er minder druk op de verdediging en wordt dat dus stuk eenvoudiger. Beste verdediging is de aanval.

  1. 8.1

   Marcoke

   Precies wat je zegt, we moeten ophouden te denken en ons te gedragen als de underdog. Dan vraag je er ook om, waar je bang voor bent krijg je vaak ook. Met dit elftal kan je best aanvallender spelen en je verdediging hoger zetten. Misschien niet slim tegen de top 3 maar de rest is echt niet zoveel beter hoor. Weg met het Calimero-gevoel!

 9. 9

  Peter

  Lijkt inderdaad erop dat we een leuk elftal hebben. Ben benieuwd.

 10. 10

  Janus

  Achterin ben je veel te zwak, als je een geblesseerde hebt of een schorsing ben je aangewezen op buurman en buurman (kuipers en kuipers) daar ga je de oorlog niet mee winnen.

  Verder zit het best aardig in elkaar. Die spits kan het wel, maar moet wel de juiste ballen krijgen, dat moet lukken nu met Kishna erbij.

  1. 10.1

   Ano-Niem

   Achterin blijft een zwakke schakel. De basis is al niet best met het komische duo Tommie en Tyrone aangevuld met in potentie prima voetballers als Meijers en Kanon, maar die hebben het nog niet.

   Persoonlijk denk ik dat we blij mogen zijn dat Meissner is gebleven. In feite een betere speler als Tommie en we gaan hem nog nodig hebben in het geval van schorsingen en blessures inderdaad.

   Ben benieuwd of Nick Kuipers een kans krijgt in de basis. Hij was er de eerste drie potjes niet bij vanwege een schorsing. In de voorbereiding heeft ie echter veel gespeeld.

 11. 11

  Carrero

  Tevreden met 0 punten. Of ben ik nou te zwartgallig

 12. 12

  Ton

  Met de winterstop Ronaldo en Messi proberen te halen!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl