Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

11 Comments

 1. 1

  Realist

  Versterkingen ??? voor al die sukkels die dachten dat het tij zou keren , welkom in de keukendivisie .
  Anti voetbal , er zit geen fuck in en ook die Engelse shit blijkt shit .
  Kk Chinees , rot op en neem die kut Marokkaan mee etc .
  Groendijk , goed dat je bent weggegaan , het is alleen maar meer bagger geworden .
  Schaam je kapot supporters ( zogenaamde supp , ) dat jullie dit zomaar pikken . Old school rules

  1. 1.1

   Peter

   Helemaal met je eens. Iedereen in de reet bij Hamdi. Helpt de hele club naar de kloten.

 2. 2

  Peter

  Wat een slechte wedstrijd zeg. Volkomen kansloos. “Aanwinsten” laat me niet lachen. Geen enkel lichtpuntje gezien. Koopmans aan het grabbelen. Stubs kan niet voetballen. Nah laat ik maar ophouden. Wat een kutteam.

 3. 3

  Verkeerde Henk

  Het was slecht inderdaad en ja er is weinig tot niets gecreëerd echter wil ik niet zeggen dat alle gehaalde Engelse spelers, niets toevoegen. Thomas is bv echt wel een leuke voetballer. Maar verdedigend schort er wel iets aan, als we naar voren lopen ontstaat er in de counter erg veel ruimte, dat mag niet, dan sta je verkeerd en Koopmans zag er vandaag bij minimaal 2 goals niet goed uit, telt ook mee natuurlijk. Al met al, ja er moet echt minimaal creativiteit bij op t middenveld. Dus in deze laatste week alles op alles zetten om een creatieve middenvelder binnen te halen en het liefst Nederlandstalig.

 4. 4

  Schollekop

  Wat was het weer teringslecht. En dan Bakker, Goossens en Falkenburg opstellen. Kun je beter gelijk in minuut 1 al de handdoek in de ring gooien!

 5. 5

  Realist

  Met pijn in m’n hart zeg ik : Van mij mogen ze , nee moeten ze degraderen , ik schaam me kapot . Dit is nog slechter dan een amateur wedstrijd

 6. 6

  De Geep

  Dit had helemaal niks met voetbal te maken de trainer van het G elftal had het beter gedaan en is het nu zo moeilijk om wat energie in die wedstrijd te gooien en je creatieve spelers op te stellen. Waarom speelt van Ewijk niet is toch gewoon zonde die Stubbs die heeft nog een grotere draaicirkel dan Beugel over Goossens wil ik het niet eens meer hebben. We gaar eruit dat staat wel vast.

 7. 7

  Fxdh

  1 shot en dat was de gemiste pingel, hoe kan je nou met 2 controleurs spele op het middenveld, het is al zo traag en inspiratieloos als de vet beter, je moet het van je thuis wedstrijden hebben tegen de kleintjes . De rest kan je al afschrijven

 8. 8

  Marcoke

  Bakker en Goossens zsm naar de tribune aub, beiden zijn een constante factor in het falen. Die Belg kan er geen reet van, is Meijers echt niet minder op LB. Maar ik zie Aaron liever op het middenveld met Lex en die Roemeen. Voorin gewoon Necid en hem bedienen. Die Pardew moet niet gaan denken dat hij met Engels voetbal de boel kan redden hier want we zijn nu al 2x weg gespeeld.

  Even positief denken: tegen linkerrijtje clubs kan je verliezen of gelijkspelen maar als we tegen de directe concurrenten winnen zijn dat allemaal 6 punten. Maar niet zoals we nu spelen want dat is een open sollicitatie naar de kkd!

 9. 9

  peter vakkie g

  het was nog slechter als tegen waalwijk. hoe kan je resultaat halen met 0 schoten op doel. de gehaalde versterkingen vielen mij ook zwaar tegen we gaan het niet redden zo !!!!!
  ik zou zeggen alan parduw your shit and you know you are

 10. 10

  Olitano

  Alles is waar maar vergeet niet dat FCU een goed team heeft

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl