Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

7 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Robert gefeliciteerd!!!! Aan deze mijlpaal wil ik niets afdoen is een prestatie op zich, echter in die 12,5 jaar waren er in competitie verband 425 wedstrijden, je hebt er daarvan 152 in het doel gestaan. Dus 1/3 van alle wedstrijden. Euhhhh dat aantal valt dus wel tegen…..

 2. 2

  Theo

  Altijd als 2e keeper gecontracteerd. Geen onlogisch aantal dus. Betrouwbare gozer met een goed karakter. Ideale werknemer, overal waar je hem voor aanstelt. Moet daarom v oor de club behouden blijven. Loyaliteit is dun gezaaid in het profvoetbal met al die opgeblazen egootjes.

 3. 3

  lodewijck van avezaath

  gefeliciteerd Robert, jij hebt liefde voor de club. dat kan je van die andere kwalleballen in de eredivisie niet zeggen. ben blij als een sportman als jij bij denhaag te hebben.

 4. 4

  Sassenheim

  Nog een paar uurtjes, tovert Van As nog versterking uit de hoge hoed die ons wel blij maakt. Of blijft DH het met dit zootje doen en lekker blijft aanmodderen ???

  1. 4.1

   Marcoke

   Gokje…..ik denk het laatste!

 5. 5

  Theo

  Er is geen budget voor meer spelers. We zitten al met een tekort, ook over dit seizoen. Dat weet toch iedereen.

 6. 6

  Doedel

  Van as gaat zelf weer meedoen want ik denk dat hij denkt dat hij nog makkelijk mee kan komen. Want het was natuurlijk zelf ook een topper met voetballen.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl