Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

14 Comments

 1. 1

  Heel je reet vol

  Bezetting voor de goal is een ramp omdat je kut leun voetbal speelt en als Becker dan op de brommer is in de omschakeling dan kan de rest hem niet bijhouden ( lees aansluiten etc. ), en als er dan een voorzet komt is het fijn dat je dan een kop sterke spits hebt.
  Dat gezeik over knokken iedere keer ga godver eens druk zetten op de opbouw van de tegenpartij om zo een foute pass af te dingen.
  Het niveau in de eredivisie is zo ontiegelijk laag een beetje normaal doen en dan kun je met 2 vingers in de neus linker rijtje spelen.
  En tyft die keeper er eens uit eencellige trainert dat je er bent.

  1. 1.1

   Generaal pardon

   Als die becker een voorzet geeft is het op kniehoogte bij de eerste paal daar heb je als spits geen pleuris aan.

 2. 2

  Schollekop

  Het is verschrikkelijk hoe weinig lijn er in het spel zit en hoe weinig goede combinaties er worden opgezet. Ondanks dat we geen topselectie hebben valt er met een een goede visie en taktiek en een gerichte trainingsopbouw heel wat winst te behalen. En geef in godsnaam de talenten wat meer kansen, behalve Groothuijzen dan.

 3. 3

  Verkeerde Henk

  Topjaar blijkt loden last…….euhhhhh, we willen toch vooruit? Daarvoor is Meijers verlengd etc etc. Wat een calimero gedrag is dit zeg. Nogmaals een teken dat we die stap niet met de huidige trainer gaan maken. Hij laat niet alleen het elftal niet functioneren, hij vlucht ook in allerlei uitwegen. Ik heb al eerder gezegd, de leiding zal nu niet met mij meegaan, nee die gaan pas ingrijpen als het water aan de lippen staan. Echter regeren is vooruitzien…..dus ik hoop dat ze op tijd wakker zijn.

 4. 4

  Doedel

  Ik sluit me aan bij alle vorige sprekers.

 5. 5

  Marcoke

  Ik ook

 6. 6

  Rob

  Fons blijft maar zeiken over Topjaar lasten. Hij begrijpt het helemaal niet. Niemand verwacht dat ADO 5 of zo wordt maar er wordt wel (en terecht gezien het feit dat bijna de hele selectie in stand gehouden is) verwacht dat je zeker thuis wint van NAC, Emmen en meer van dat soort ploegen.
  Fons moet eens naar de spelers kijken en hoe deze presteren.
  Vindt het miet terecht dat Becker constant de gebete hond is. Tuurlijk het kan en moet beter maar aan de andere kant staat er ook nooit iemand in het strafschop gebied. Een goede spits weet hoe te lopen maar onze dwaas van een Necid blijft altijd achter de keeper staan terwijl hij weet dat de bal bij de eerste paal gaat komen. Falckenburg doet dat beter dat zag je de laatste wedstrijd ook.
  Hooi doet opzicht wel redelijk maar moet beter kijken. Troupee probeert vaak een aanval op te zetten maar steevast gaat Hooi met de bal lopen (naar binnen waar het druk is) ipv terug te spelen op Troupee die bij Utrecht heeft laten zien een prima voorzet te kunnen geven

 7. 7

  Marcoke

  Jaja ben gelukkig niet de enige die zich op zit te vreten over al dit soort zaken (sinds 1986). Mijn vrouw wordt altijd boos op mij dat ik mij zo druk maak vooral na (bijna elke) wedstrijd. en denkt dat ik de enigste ben. Toch maar jullie commentaren laten lezen ha ha. Mondje dicht nu….

 8. 8

  supporter

  Ben het verder eens met Rob..lees het net haha..

  Een keeper kun je helaas niet mee jojo-en, ik begrijp dat Fons het één seizoenshelft een kans wil geven.. tactisch is het misschien wel beter geweest om Grthzn nu te brengen met Zwinkels achter de hand..volgend jaar kan hij misschien niet meer mee en kun je niet terugvallen op hem..nu wel..
  Alleen kan Fons bijna niet meer om Zwinkels heen..

 9. 9

  supporter

  Waar is m’n vorige reactie gebleven??

 10. 10

  Hans

  ,,Daar werken we hard aan, ja ja, geef ze maar loon naar werken. Misschien gaan ze dan wat beter voetballen. En jonge jongens zie ik ook in de eredivisie, die het wel doen, qua prestaties. Helaas zijn het voetballers van de top clubs die al 10 tallen jaren domineren in de Peppy en Kokkie competitie. Veranderen gaat dat nooit, ook al die prachtige beloftes van die Chinezen, waren slap gelul. Geen ploeg gaat dat veranderen. KNVB beker deze week, worden we weer uitgeschakeld door de Verrotterdammers. Vooruitgang sinds ik supporter ben van FCDH begin jaren 70, heb ik helaas niet gezien. Vraag mij wel eens af willen ze het wel? Ik denk het niet of ze kunnen het gewoon niet!

 11. 11

  peter vakkie G

  kunnen we die bekerwedstrijd tegen feyenooit niet schriftelijk afdoen. na het drama tegen nak verwacht i k er geen klote van !!!!!!!!!!!!!!! zet om te beginnen zwinkels weer in de goal, becker de komende 4 weken reserve, goppel erin. en waar is danny bakker gebleven ?

  1. 11.1

   Theo

   Zwinkels keept in de beker. Lijkt me logisch. Zoals dat bij de meeste clubs gaat.

 12. 12

  Heel je reet vol

  Dan wordt dat z’n laatste pot onder Groenendijk.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl