Over de schrijver

Gerelateerde berichten

8 Comments

 1. 1

  Geertruidenberg

  Tommie, laten we eerlijk wezen, wij de supporters, sponsoren en als je het mij vraagt ook het bestuur zijn dit geouwehoer al meer dan een jaar zat, en niet zo’n klein beetje, dit is een heeele slechte soap met in de hoofdrol mr. Wang Hui

 2. 2

  Gerrit

  Hoe maak je de club kapot.Deze chinees heeft geen enkel gevoel met de club.Het gaat om geld.Hij geeft geen geld en wil de club niet verkopen, einde ADO den Haag.Het gaat om macht en cultuurverschil.Hij is de baas en maakt uit wat er gaat gebeuren, de supporters en de club zal hem een worst zijn.

 3. 3

  Pinoy

  Is trouwens al bekend of/wanneer het bestuur naar Peking gaat?

 4. 4

  Kaalkop

  Ik word er ook niet goed van

 5. 5

  mars

  het bestuur is net zo lax als de chinees zelf die hadden al lang in peking moeten zitten

 6. 6

  Iwi

  En dan lees je diverse berichten vanuit het Chineze voetbal. Waaronder Jackson Martinez van Atletico naar China voor ruim 40 miljoen. Ik geloof niet dat Atletico een jaar op zn geld moet wachten. Omdat het geld uit China zogenaamd via diverse goedkeuringen ect ect pas in europa aankomt….bla bla bla.

 7. 7

  VinzDH

  Die United Vansen is misschien helemaal niet ze kapitaalkrachtig als ze doen voorkomen.
  Daarom probeerde ze de tientallen miljoenen overheidssubsidie binnen te halen met behulp van onze club, wat nu totaal mislukt is die voetbal scholen. Anderen gaan er nu met de miljoenen vandoor.

  Verder gaan ze nu naar de beurs (als het klopt wat er in media staat) om geld op te halen, waarom nu vraag je je af. De beurs is het laatste kwartaal vorig jaar ingekakt in China hadden ze beter een jaar eerder kunnen doen had je veel meer gekregen. Lijkt er gewoon op dat ze acuut geld nodig hebben daarom nu ineens de beursgang.

 8. 8

  Vorepark

  Wang Hui heet nu Wang Ho.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl