Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

10 Comments

 1. 1

  Ali

  Was er nou echt niks beters beschikbaar ?

 2. 2

  Karel Doormann

  streep door t seizoen te vroeg?

 3. 3

  Verkeerde Henk

  Met uitzondering van enkele amateurclubs wil geen enkele club tegen ons oefenen, zelfs geen eerste divisie clubs Buitenlandse clubs willen niet op kunstgras en eerste divisie clubs vinden ons blijkbaar niet interessant genoeg om tegen te spelen. Er is nog een lange weg te gaan en de vraag is of we ooit daar gaan komen als we in de marge blijven opereren.

 4. 4

  iwi

  Een beetje amateurclub heeft zelfs voor zn jeugdteams in April/Mei zn oefenprogamma rond en vaststaan voor na de zomervakantie.
  Dat doen veelal vrijwilligers.
  FCDH. Vet salaris Lease bakken 3 delige kostuums Gratis vretuh zuipuh mee op snoepreisjes niks presteren paar miljoen zwarte cijfers en zelfs een behoorlijk oefenprogramma regelen is teveel werk.

 5. 5

  iwi

  Rode cijfers bedoel ik

 6. 6

  Marcoke

  Zegt weer ALLES over de “professionaliteit” binnen onze BVO. Als ze de catering na al die jaren nog steeds niet fatsoenlijk op orde kunnen krijgen en oefenwedstrijdjes niet goed kunnen plannen en zoveel moeite hebben om een geschikt trainingsveld te vinden wat denk je dan hoe de rest van de organisatie er uit ziet?

  De vis begint te rotten bij de kop….

 7. 7

  Ali

  17 juli nog steeds geen nieuwe spelers of AD te bekennen wat een prutsers werken er toch bij FCDH!! En Ik zal je vertellen van al die geruchten gaan er 0 spelers komen het is alleen maar om
  De achterban tevreden te houden en het “lijkt” alsof ze druk bezig zijn terwijl ze eigelijk geen ene fuck uitvoeren

  1. 7.1

   Theo

   Je had kunnen weten dat er niets zou gebeuren tot het moment waarop het jaarlijkse tekort van 3 miljoen zoui zijn ingelopen. We zijn er toch langzamerhand wel achter gekomen dat onze Chinese eigenaar niet Gekke Henkie is?
   Onze directeuren hebben er de afgelopen 6 jaar een puinhoop van gemaakt. Uit angst voor ons, de supporters, hebben ze op te grote voet geleefd.
   We hebben nog geluk dat bij bijna elke andere club toevalsbeleid wordt gevoerd. Kijk naar onze Rotterdamse vrienden die dit seizoen afgeschminkt zullen worden. Daar gaan koppen rollen zonder uitzich op betere tijden.

 8. 8

  Rob

  Neem Emmen. Haalt even 12 nieuwe spelers. Als de helft goed is worden er met 5-0 afgedroogd en thuis met 0-3. Ben misschien wat pessimistisch maar zie het nu al zwaar in. Geen nieuwe spelers terwijl de voorbereiding al bijna voorbij is. Krijgen we straks weer dat lulverhaal dat ze nog niet op elkaar ingespeeld zijn. Sta je straks na 5 wedstrijden op 0 punten.

 9. 9

  Marcoke

  Precies

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl