Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

9 Comments

 1. 1

  Marcoke

  Totaal geen zelfreflexie.

  Ja we hebben zware tegenstanders gehad maar met name het vertoonde spel tegen Sparta en Emmen was bedroevend slecht. In balbezit geen idee wat ze moeten doen en als de tegenstander de bal heeft lopen ze er aan alle kanten zo doorheen.

 2. 2

  Verkeerde Henk

  “Nog niet de juiste balans gevonden” ja zo kan het ook uitleggen. Ik ben t met hem eens dat de positie van linksbuiten een probleem is maar dat is niet de enige reden van het slechte vertoonde spel. Er zit te weinig voetbal in het elftal. Met Haye hebben we iemand die voetbal kan brengen. Die moet ook ingepast worden. Ja, wie moet er dan naast? Bakker of Malone, en hoe laat je Immers spelen, met de punt naar voren of met de punt naar achteren? Met Haye op t middenveld, zeg ik controlerend. En zet Falkenburg maar links hangend. Heeft nog een beetje scorend vermogen. Goossens gaat geen doelpunten voor je maken namelijk.

 3. 3

  mars

  16 nov is het weer zover dan komt de sint weer aan in onze stad maar er zijn weer een paar mongolen die dat willen gaan verstoren die hebben er niet van geleerd vorig jaar dus jongens help de kinderen en hou die gekken weg uit onze stad zodat de kinderen gewoon normaal een sinterklaas feest kunnen vieren wij danken jullie namens alle zwarte pieten die mee lopen en rijden

 4. 4

  mars

  een aantal sponsoren zijn bedreigt door de kick out zwarten pieten groep en hebben zich terug getrokken het is gewoon droevig dat we dit laten gebeuren

 5. 5

  iwi

  Dat is in iedergeval niet met onze cultheld.
  Vervalt weer in het oude.
  ach ach ach.
  Domme onnodige gele kaart en vervolgens solliciteren naar de 2e.
  Komt goed weg dat Var ff pizza’tje bestelde.
  Niet opletten dat Bel Hassani wegloopt en hoppa 1-1.
  Ewijk had het overigens wel kunnen herstellen.
  Zo zonde.half uur lang niks aan de hand.
  Muringen ben je er klaar voor jongen?

 6. 6

  iwi

  en bij de 2-1 onze cultheld ook weer aan het slapen.

 7. 7

  realist

  degradeer maar sukkels

 8. 8

  iwi

  3-1 weer slapie slapie doen met zn 4ren.

 9. 9

  FcdhIV

  Schande van onze profs 30 min is het maximale daarna zijn ze moe,
  Wisselbeleid van lik me kut, Bilal kameel er in voor de diepte? Enige keer dat ie diep ging was in ons eigen strafschop gebied.

  Wang heb je gezien geen ping ping geen win win!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl