Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

8 Comments

 1. 1

  iwi

  Jammer Maurice.
  Maar Heesen is te dom,lomp oftewel simpelweg gezegd niet de juiste man om ons in de eredivisie te houden dus er moet nu per direkt een echte trainer komen.
  Niemand is bereid dit voor een half jaartje te doen.

 2. 2

  Rob

  Nee, laat maar. Als hij pas in de zomer wil komen blijft Heesen hoofdtrainer en is het einde eredivisie voetbal in Den Haag.
  Haal aub één buitenlandse trainer.

  1. 2.1

   Nâh Nâh

   Ja, laten we jan pipo de clown terughalen.
   je kunt van Heesen niet verwachten dat hij in een paar wedstrijden ineens 5 plaatsen stijgt met dit materiaal. Dat zou zelfs van gaal niet lukken.

 3. 3

  Verkeerde Henk

  Het gerucht gaat dat Jurgen Streppel tussenpaus gaat worden waarna Steijn het in de zomer overneemt met Streppel als assistent. De vraag blijft dan alleen, wat is er in de winterstop mogelijk?? Waar haal je, voor niet teveel geld, kwaliteit spelers vandaan??

 4. 4

  Rob

  Hoeven geen andere spelers. Zitten er al genoeg op de bank en die worden ook niet opgesteld. Daar zit ook het probleem.
  Spelers die kunnen en willen voetballen krijgen geen enkele kans.
  En 1 speler eruit gaat ook niet helpen want die gast dan mee in de malaise,
  Nee, direct zeker 5 spelers in de basis zetten. Ben er van overtuigd dat het dan beter gaat.

 5. 5

  GeorgeJMS

  Merkwaardig verhaal.

  Ik begrijp dat Steijn – om meerdere redenen – nog niet weg kan en wil uit de Emiraten, maar dat hij een trainerschap in de keukencompetitie ambieert, lijkt mij onwaarschijnlijk.
  Op de huidige voet verdergaan betekent onherroepelijk degradatie aan het eind van het seizoen. De spelersgroep mist kwaliteit, zelfvertrouwen en juiste persoon ervoor, om een kentering teweeg te brengen.

  Dat een ervaren trainer onder de gegeven omstandigheden met risico op imagoschade, als tussenpaus zou willen fungeren, om vervolgens komende zomer plaats te maken voor Maurice Steijn, die ’t dan ook nog tussen – met alle respect – clubs als Almere, Dordt (…) en Telstar mag gaan proberen, komt op mij over als fictie.

  Tenzij Mo Hamdi, Steijn heeft toegezegd dat hij de 2e seizoenshelft als souffleur en marionettenspeler mag optreden en ondertussen op de achtergrond zijn selectie voor volgend seizoen mag samenstellen…

 6. 6

  Peter

  Wordt KKD in 2020. Jammer dan.
  Come on The Hague.

 7. 7

  Bas

  Laat die streppel aub wegblijven wat een kwal is dat

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl