Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

12 Comments

 1. 1

  Ali

  Je kan gelijk de scouting opheffen verder dan de hoornbrug komen ze bij den haag niet. Hebben we hier nou 2 maanden op moeten wachten bank zitter van heracles man man prutsers

 2. 2

  Hans

  Geen slechte spits, maar Lars Veldwijk die naar Sparta ging had wat mij betreft ook mogen komen. Maar ook voor deze speler te laat en koos hij zelfs voor de 1ste divisie. Maar ik ben supporter en geen kenner zoals de heren, die er hun beroep van hebben gemaakt.

 3. 3

  De Geep

  @Hans ik denk niet dat het voor de heren een beroep is maar meer een vorm van zelfverrijking, lekker gratis zuipen,vreten etc.etc zowel uit en thuis en als we weer keer degraderen dan zijn ze weer gevlogen. Het maak vaak niet uit wat je kan maar wie je kent in deze branche en dat blijkt maar al te vaak.

  1. 3.1

   Hans

   Duidelijk taal!

 4. 4

  Verkeerde Henk

  Tja, is de interesse niet ingegeven omdat hij uiteraard vrij voordelig kan worden aangetrokken? Ze willen duidelijk niet teveel geld uitgeven. Ze willen Zhang dus eerste spits maken en geven Groenendijk een doekje voor het bloeden dmv een 2e spits die ook hier op de bank kan gaan zitten.

 5. 5

  DzY

  Lijkt het inderdaad sterk op Henk. Nou zie ik zelf Zhang wel zitten, scoort toch vrij gemakkelijk . In dat licht zou Vermeij een prima reserve zijn.

 6. 6

  Rob

  Rot toch op met dat soort spelers. Je had beter je jeugd kunnen houden. Die kosten niks en zijn misschien wel beter. Scouting van ADO zit denk ik overal in de kroeg ipv de velden langs te gaan. Zit nu Groningen Willem II te kijken. Daar gaan we ook niet van winnen.
  Wordt beroerd seizoen en ben bang onderin. De eerste vier wedstrijden hadden een goed begin kunnen en moeten opleveren zodat je wat vet op je botten hebt maar ik ben er bang voor. Geen ploeg heeft zo weinig gedaan en vooruitgang / versterking als ADO.
  Wat doen ze toch met dat geld?

 7. 7

  Aadje afkoopson

  Drama spits…. lijkt me toch niet dat we voor een reserve spits van een minder team uit de eredivisie moeten gaan? Haal die spits van trein, Paul gladon, Nevis of iets uivan swansea met van Zweden connectie…maar niet deze gast. Past ook niet bij dedn hasg, geen bluf uitstraling of kwaliteit!!

 8. 8

  Iwi

  Weinig voor Weinig.
  Zhang moet spelen.
  Leasebak,gratis vretuh en zuipen blijft gewaarborgd.

 9. 9

  Ton

  Michiel Kramer?

  1. 9.1

   Kramerinho

   Israel?

 10. 10

  Chinees

  Hello mistel van as lekkel lekkel bami bij

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl