Over de schrijver

Gerelateerde berichten

5 Comments

 1. 1

  Peter

  Dit is de juiste instelling met deze ploeg. Gewoon voor elke punt knokken. Hoeft niet mooi nu. Punten pakken, daar gaat het om.
  Come on The Hague

 2. 2

  Rob

  Moeten idd niet denken dat de er zijn.

  2 mazzel doelpunten brengen de overwinning niet het spel.

  Als je ziet dat ze constant de bal achter de verdediging leggen waarom pas je of je tactiek of je spelers aan?

  Snap dat gezeur over vertrouwen niet? Statistisch gezien is ADO de ploeg die het meest op het doel schiet en o.b.v. de aanvallen achter PEC de ploeg waar de meeste doelpunten zouden verwacht.

  Probleem zit niet in vertrouwen maar in het maken van verkeerde keuzes en de zeer slechte afmaking.

  De aanval met Swarts waar hij de voorzet zo zwak geeft dat de kans eigenlijk weg was maar dank zijn PEC toch de overwinning voor ADO is

  1. 2.1

   Peter

   Zonder geluk vaart niemand wel.

 3. 3

  Verkeerde Henk

  Haosannastemming is zeker nog niet op zijn plaats. We staan op Pec nog altijd 11 punten achter. Maar deze overwinning moet wel de basis zijn om op voort te borduren. Keihard werken dan komen de individuele kwaliteiten van sommige spelers weer terug en kan dat van doorslaggevende aard zijn om de inhaalrace te gaan inzetten. Met misschien Kishna over 2 weken er weer bij die ook extra individuele kwaliteiten toevoegt. Maar de basis, vechten voor elkaar, moet voorop staan.

 4. 4

  heeljereetvol

  Niet huilen als het tegen jong psv weer helemaal kansloos is, Zwolle had een day off en dan is bij ons een kinderhand snel gevuld.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl