Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

16 Comments

 1. 1

  Rob

  Ja, Lex fantastische overtreding. Vrije trap vlak bij het doel waarbij je weet dat er een speler bij loopt die deze goed kan nemen.
  Hebben het weggeven? Dat doen jullie elke wedstrijd. Wint af en toe met klein verschil. Probleem is dat jullie geen idee hebben. Hoe kan je als ploeg die verdedigend zo zwak is op de verdediging gaan spelen?
  Dit had ook niks met voetbal te maken dat achterlijke geknal naar voren en dan maar hopen.
  Een ploeg als ADO hoort zeker tegen dit soort ploegen druk te zetten en te VOETBALLEN.
  Ik heb dit seizoen alleen maar baggervoetbal gezien met weinig inzet en scherpte. Denken dat een wedstrijd gespeeld is als je scoort.
  Door jullie zelf en de club steeds voor joker te zetten denk ik dat na-competitie (en misschien wel rechtstreekse degradatie) dichter bij is dan jullie denken.
  Geloven jullie echt dat je nog veel punten gaan halen in de wedstrijden tegen thuis Heerenveen , Vitesse, Willem II, Exelcior en Utrecht? En uit tegen: Groningen, PSV, Fortuna, AZ en Feijenoord. Dream on. Hele seizoen niks gepresteerd, klote voetbal, geen inzet.

 2. 2

  Peter

  Inderdaad WEER weggegeven. Overtreding van Lex was onnodig. Er stonden nog verdedigers die konden ingrijpen. Snelle vrije trap, waarbij 4 spelers van ons met de rug naar de bal stonden. Amateurs!!
  Eerste helft paar kansen. Hadden voor moeten staan. Gebeurt niet. Amateurs!! Tweede helft ongeïnspireerd kutvoetbal.

 3. 3

  Doedel

  Verschikkelijk weer wat een kneuzen

 4. 4

  mars

  wat een bagger elftal is dit zeg met een bagger trainer ook nog het lijken wel miniwelpen dat er mensen zijn die hier nog voor betalen om naar te kijken alle elf waren ze slecht en nu moet hij er snelheid in gooie zo als goppel doet hij het niet bagger trainer laat het zooitje ongeregeld maar lekker degraderen heb die al bijgetekend die eikel je moet je schamen gewoon geen worden meer voor

 5. 5

  Ton

  Lijken wel een stel varkens met dat gesnurk!

 6. 6

  Ton

  Ps. Van Toupe ik bedoel Toepetje die moet je een hand geven en tegen hem zeggen dat hij maandag weer bij Utrecht wordt verwacht om daar weer te gaan trainen. Wat een kneus net als die Kanon.

 7. 7

  iwi

  En dat terwijl er een zogenaamd talent uit de eigen zo “geweldige”jeugdopleiding(Polley)straks 2 jaar lang zit te niksen op de bank,voordat hij zn biezen pakt.

 8. 8

  Rob

  Dat doen we met alle talenten. Zetten we op de bank en wachten tot ze er genoeg van hebben en dan voor 0,00 euro bij een andere club gaan spelen.
  Schouten is ook een mooi voorbeeld. Gaat nog wel een keer naar een grote club en krijgt ADO 50,00 euro

  1. 8.1

   Hans

   Alles Door Onkunde! Op het veld is het niets, maar onze sponsor United Vansen is er ook niet. Martin Jol schreef het al: FDCH is de enige club waar de sponsor geld kost. Volgens mij zijn die Chinezen zo op hun pik getrapt na de recht zaak, dat ze niets meer geven aan de club, en hen gewoon laat doodbloeden. Naar Chinezen moet je buigen en knikken. En het bestuur maar denken dat zij het goed doen. Geld hebben ze wel, kijk maar wat er in de Chinese competitie wordt geïnvesteerd.

 9. 9

  iwi

  Waarom ze uberhaupt de club hebben overgenomen snap niemand.

 10. 10

  peter Vakkie G

  En weer worden wij supporters voor lul gezet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  volgende wedstrijd tegen hoereveen let op het friese konijn Flappie Fons anders gaan we weer de kuikebak in

 11. 11

  iwi

  Heerenveen heeft de slechtste verdediging,alleen die wordt tegen ons niet getest.

 12. 12

  Marcoke

  Met Flappie Flap en Lammetje hebben ze al veel meer kwaliteit dan wij. Lijkt mij niets anders dan gewoon vol op de aanval zodat we ze ver weg houden van onze 16. Zij hebben een matige verdediging net als wij dus vol de druk erop.

  Probleem is alleen dat wij dat niet zo goed kunnen. Necid jaagt wel maar de rest blijft hangen uit angst of omdat het moet van Fons…

 13. 13

  Theo

  Zoals zo vaak kunnen we rekenen op de Gouden Pik van Fons. Denk nog eens terug aan de thuiswedstrijd tegen PEC, dat zogenaamde “werelddoelpunt” van huurling Troupe. Dergelijke toevalstreffers hebben Fons en ons in de afgelopen seizoenen al zeker 30 punten opgeleverd.
  Dat is de belangrijkste bijdrage van onze technische staf. Maar ja, wat wil je ook met Jerommeke trainers als Dirk Heesen? Was nog niet goed genoeg voor Utrecht 2 maar is bij onze “deskundige” supporters (en dus bij onze beleidsbepalers) een Held.
  Hoe is het in godesnaam mogelijk allemaal!

 14. 14

  Schollekop

  Les nummer 1 voor eredivisie voetballers: bij een vrije trap voor de tegenstander dichtbij het strafschopgebied gaat 1 speler voor de bal staan om de verdediging de tijd te geven zich te organiseren.
  Wat een amateurs!

  1. 14.1

   Hans

   Wat een les voor Fons en FCDH, steek deze opmerking maar in je zak stelletje lamlendige voetballers. Wedstrijd duurt tot de scheidsrechter affluit. en het support maar zingen; Haags kwartiertje, is toch geen slaap liedje?

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl