Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

13 Comments

 1. 1

  Rob

  Verdiend verloren. Is weer zelfde liefje, kunnen stappen maken en zijn weer niet thuis.
  Kan me als Hagenees niet in deze ploeg vinden. Niks geen Haagse bluf, inzet en voetbal.
  Als ik eerlijk ben zou ADO op basis van het getoonde voetbal en inzet niet misstaan op de laatste plaats.
  Hebben wat toevalsoverwinnjgen behaald maar als je verliest van Emmen en VVV zegt dat genoeg.
  Fons ziet het niet meer. Groothuizen is waardeloze keeper en Necid is zo zwak. Hadden daar wat van verwacht maar scoort niet en verliest elk duel.
  Chinees komt ook niet dus zet Immers of een jeugdspeler er maar neer.

  Al met al: slechte scouting (afdankertjes en geblesseerde spelers).
  Trainer die zijn bril kwijt is.
  Middenveld wordt zo lovend over gesproken maar ik zie het niet.
  Verdediging elke week weer slap.

  Conclusie: geluk met wat punten maar of het genoeg is om niet te degraderen / na-competitie te ontlopen?

  Onbegrijpelijk dat je langer rust hebt gehad, de kans hebt om 5 de te worden en dan zi’n partij neer zet.???

 2. 2

  EersteViking

  Heel veel drama-wedstrijd van FCDH gezien maar so hey!!!!…dit was er wel weer eentje zeg.

  Betaald voetbal (echt waar, ze krijgen hiervoor betaald)…..m’n reet. Beschamend! En zoals Rob hierboven ook terecht zegt, de club acteert momenteel op alle vlakken beneden alle peil..

  Het is allemaal niet nieuw, hebben al zoveel meegemaakt, maar het gaat nu gewoon nergens meer over ….en nergens heen….behalve richting n zinloos bestaan als club.

  Den Haag wordt wakkah!!!!!

 3. 3

  Verkeerde Henk

  Ik heb er eigenlijk niet veel over te zeggen, slap, geen inzet, slecht voetbal, traag en de bal niet over 4 meter van a naar b kunnen spelen. Ik heb al vaker gezegd dat de houdbaarheid van Groenendijk langzaam opraakt. Hij heeft 2 jaar het geluk aan zn komt gehad maar als je objectief kijkt, maakt hij de spelers niet beter, ook lastig met veel dertigers, maar hij laat het elftal zeker niet beter voetballen. Enne nog een dingetje, voorlopig horen we El-Kayathi niet meer over oranje of iets dergelijks. Wat was hij slecht zeg, bij beide doelpunten was hij het die of balverlies had of zn man liet lopen (2e goal). Immers die meegaat in de malaise en een spits die hard werkt maar verder niets brengt en buitenspelers die niet weten wat ze moeten doen als ze de bal krijgen. Kortom heb dit seizoen nog geen enkele goede wedstrijd gezien ondanks deze 11 punten die nu binnen zijn. Misschien hebben we wel een te oud elftal, spelers die niet meer te motiveren zijn, ik weet het niet. Maar als eerste zeg ik, andere trainer, vers bloed voor de groep.

 4. 4

  Rob

  Je verwacht juist van een elftal met zoveel ervaren spelers meer.
  Ik heb 1 wedstrijd gezien waar een deel echt goed gevoetbald werd (helaas maar 40 minuten) en dat was tegen Heracles. En die ging verloren door de VAR.

 5. 5

  Hans

  Sla-je-slag-weken voor FC Den Haag. Ik kijk uit naar deze wedstrijd, want er zijn punten te pakken, en vol vertrouwen gaan we kijken naar mijn FCDH. Na 36 seconden al de eerste domper. Ik zie verder een zeer zwak VVV winnen, van een nog zwakker FCDH. De sla je slag weken zijn weer verkeerd begonnen. Ik vraag mij wel eens af: Hans waarom kijk je hier nog naar? Is het nog wel leuk om FCDH supporter te zijn, en om naar hun wanprestaties te kijken? Nee, ik vind het niet meer leuk, en zie volgende week tegen NAC weer problemen. Voor de beker maken we geen schijn van kans tegen die Havenslaven, dus de KNVB beker eindigt ook binnen enkele weken. Ik vraag mij wel eens af wat verdienen de FCDH voetballers? Ik weet het niet, maar wat wel waar is dat het veel te veel is, na weer een schaamteloze wanvertoning. Geen inzet en noem maar op. Goede reclame voor jullie zelf voetballers van FCDH. Maar het zal ze geen reet schelen, eind van de maand worden ze weer vorstelijk betaald. Betaald voetbal in Den Haag, het was leuk toen ze 1ste divisie speelden. Meer zijn ze niet waard, deze bagger spelers.

 6. 6

  Oosterhouy

  En de meeste hoor ik nog zeggen oh die necid die moeten we hebben,ja ja droom verder,en inderdaad,verleden seizoen echt mazzel gehad,gaat dit jaar echt niet gebeuren jongens.x echte jonge gasten erin in plek van oude rot,Fons groenendijk bleh,van begin dat hij kwam had ik er al een hard hoofd in.

 7. 7

  Marcoke

  Helaas deel ik alle meningen hierboven. Ongelooflijk dat je dit laat zien als je 5e kan worden tegen VVV die ook zwak speelde. Nu sta je 1 punt van de nummer 14 met allemaal gelijkwaardige ploegen waar wij makkelijk van kunnen verliezen. Slap gelul van Fons weer na afloop ook zo voorspelbaar en irritant. 0,0 uitstraling en power straalt hij uit en dat voelen die gasten ook. Als je iedere dag met elkaar traint en dan dit laten zien?? Dan doe je echt iets fout hoor. Let op, tegen NAC wordt het ook niks. Altijd wanneer wij een grote slag kunnen slaan dan gaat het mis. En die Groothuizen maakt zo’n grote fout om voor die bal te gaan terwijl die speler er nooit bij kan. En dan een pingel riskeren die je ook krijgt. Gewoon fucking dom! Zwinkels er zsm in aub!

 8. 8

  mars

  heb al honderd keer gezegt gooi die keeper eruit die kost alleen maar punten klemt geen bal en dan ook weer zo overtreding zie je dat niet dan fons hij heeft nu toch wel kans genoeg gehad word tijd voor de bank voor hem

 9. 9

  De westlander

  Zang een commercieel project .
  Becker moet er van hogerhand in blijver is nog geld voor te vragen .
  Groothuis idem.
  Intreseerd van as niks of ze goed spelen als ze aan t eind maar boven de streep staan .Denk dat daar de problemen zitten .
  Die jonge gasten die weg zijn of verhuurd hadden zeker weten meer lef getoond .
  Fons moet nu ook eens maatregelen treffen anders gaat dit avontuur als een nagt kaars uit

 10. 10

  Sassenheim

  We kunnen het nu unaniem met elkaar eens zijn, Ado Den Haag zou niet misstaan in de middenmoot van de keukenKampioen divisie. Wat was dit fukcing slecht!

 11. 11

  Theo

  Wat jammer toch dat wij als supporters altijd alleen maar kijken naar winst, gelijk of verlies en daar gelijk allerlei verstrekkende theorieën en aanbevelingen op loslaten. De laatste thuiswedstrijd tegen Groningen was kwalitatief niet om aan te zien, maar er was geen kritiek omdat gewoinnen werd (1-0) Zo gaat het altijd omdat FCDH al sinds mensenheugenis te weinig kwaliteit heeft en van wedstrijd tot wedstrijd leeft.
  Al jarenlang kiezen wij over de hele linie (ja, ook onze zogenaamd geweldige opleiding!) voor resultaatvoetbal van week tot week. Het ligt niet aan “te weinig geld” want clubs met een lager spelersbudget presteren elk jaar beter dan wij.
  Niei ouwehoeren dus. We willen en doen het allemaal zelf. Wij eisen van spelers op Keuken Kampioen niveau dat ze clubs uit de Champions League fluitend een nederlaag toebrengen.
  Af en toe valt het rouletteballetje op ons nummer en doen we alsof dat de normaalste zaak van de wereld is. Maar uiteindelijk blijven we berooid en zonder illusies achter.
  Misschien a.s. zaterdag tegen NAC weer na afloop onze “Helden” huldigen?
  En daarmee onszelf met onze Haagse Bluf weer voor joker zetten…..

  1. 11.1

   mars

   theo ik kijk niet alleen naar winst gelijk of verlies maar ik kijk ook naar die keeper die telkens de zelfde fouten maakt dus wat ga je dan doen in mijn ogen wisselen van keeper

 12. 12

  Theo

  Onze keepers halen stuk voor stuk nooit meer dan een 6, net als de meeste van onze door de supporters en de slijmende media sterk overschatte veldspelers. Daar kom je soms mee weg, soms niet. Het is onredelijk van onze veelal overbetaalde spelers meer te eisen dan een middenmootplaats. We steunen op de gouden pik van onze technische staf. Maar het blijft tobben.
  Het gaat bij ons niet meer in de eerste plaats om het voetbal. Ik lees net dat we van de thuiswedstrijden een kinder- en bierfeestavondje willen maken. Dat moet gebeuren door mensen die nog geen vlekkeloze open dag kunnen organiseren. Tel uit je winst.
  Onze core business (ik pas me aan!) is voetbal. Dat moet beter worden, niet een Avondje NAC-imitatie dat nergens toe leidt.
  Let op: Van alle Eredivisieclubs is het gezellige NAC het vaakste gedegradeerd. Ondanks
  18.000 bierdrinkers per thuiswedstrijd. Ga je lekker?

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl