Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

11 Comments

 1. 1

  mars

  en dan zonder plubliek spelen jaja hahahaha

  1. 1.1

   Hans

   Zal er een gratis Fox sport abonnement bij zitten? En wat koopt FCDH aan? Het huidige team zal niet verder komen dan het nu is, Wang moet nu echt gaan investeren, zo niet gaat het drama gewoon verder, en is de degradatie slechts een uitstel van een jaar extra eredivisie. Er moeten een paar vakmensen bij, die echt kunnen voetballen en het team op sleeptouw nemen. De huidige oude garde is uitgeblust, en kunnen het niet meer, te zien aan verleden jaar en gered door een vreselijk virus het Corona, wat ook China komt.

 2. 2

  peter vakkie g

  helemaal eens met hans. als er geen goede spelers bijkomen en dan heb ik het over spelers die er gelijk staan en fc den haag een kwaliteitsboost geven anders is het uitstel van executie en spelen we over een jaar alsnog keukenkampioen. dus Wang trek een dozijn goeie spelers aan anders is het gedaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. 3

  De Geep

  @peter Een probleem we hebben niet zoveel mensen met verstand en visie om goede spelers te halen dat is allang een zeer groot probleem ze zoeken altijd onder het kopje harde werkers. Haye is nu precies zo’n voorbeeld goede voetballer krijgt geen kans door Groenendijk omdat hij de kontkruiper en Goossens opstelt en hoppa bijna gratis de deur uit. Je moet een goede technisch directeur hebben met een goed netwerk en verstand van voetbal.

 4. 4

  iwi

  Beetje vertrouwen in Jol hebben en het eens kans geven.
  Ookal is hij kennelijk ook gecharmeerd van Goossens en duidelijk niet van Haye.
  Er moet wel een scorende spits komen lijkt mij.
  Kramer heeft het al jaren niet meer en Necid geen contract volgens mij.

 5. 5

  Karel Doormann

  Benieuwd of dat van Affelay waar is

 6. 6
 7. 7

  Realist

  Eindelijk eens met Hans en met Peter vaklieden G ben ik het bijna altijd eens .

  1. 7.1

   Hans

   Hee Realist, je bent het altijd met mij eens. Zonder hamer kan je ook niet timmeren. Wang moet nu wel, neem ik aan. Maar een Chinees denkt misschien wat anders. Investeren heet het, met een goed bedrijfsplan, en je doelen halen die gesteld zijn. Dus UVS en bestuur nu aan het werk graag, we kijken al jaren naar een slechte B film. Wij eisen EU voetbal!

 8. 8

  heeljereetvol

  Ik heb totaal geen vertrouwen in Jol, die denkt alleen maar aan zichzelf.

 9. 9

  Voorburg

  In iedergeval wel met publiek, je moet de wedstrijd als een demonstratie aanmelden, werkt bij die neuzen

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl