Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

6 Comments

 1. 1

  konjo

  doet maar beter gratis dagie duinerel stelletje amateuren

 2. 3

  ooievaartjuh

  Ed gozah, even een vraagje, waarom duurt het altijd zolang voor een nieuws pagina geladen is ? Soms wel 3 minuten voor ik het kan lezen, dit probleem heb ik bij zowel de vaste pc als mobiel, bij alle andere websites heb ik hier geen last van ,dat gaat gewoon heel snel ??

  1. 3.1

   Ed

   Ja ik weet erg irritant is bij mij zelf ook. Heeft de andacht.

 3. 4

  ooievaartjuh

  Thanks Ed voor je reactie !! Top !

 4. 5

  FCDH FOÂHEVÂH

  Laat het elftal maar een keertje een potje tegen Hijs Hokij spelen. Leren ze om te knokken en wat Haagse Bluf is. En wellicht goed voor teambuilding.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl