Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

29 Comments

 1. 1

  Marcoke

  Ow ow ow, dus wij moeten blij zijn met een linksback die zelfs door Sparta niet meer gewenst is?? Jezus zeg, waar leggen wij die lat dan?

  Dus dat wil zeggen dat FCDH er al die jaren NIET in is geslaagd om zelf een lb op te leiden omdat Meijers te oud werd, echt niet joh? Wat een aanfluiting zeg voor de club! En maar roepen dat de jeugd zoooo belangrijk is, maar vervolgens komt er al jaren NIETS interessants meer naar voren.

  Poppenkast bij FCDH

  1. 1.1

   iwi

   Marcoke.
   Ik lees dat hijzelf niet wilde verlengen en snel en explosief is.
   Dus geef hem het voordeel vd twijfel.

  2. 1.2

   Marcoke

   Ja daar heb je idd een punt Iwi 🙂

 2. 2

  Peter

  Ja Marcoke dat zie je goed. Armoe troef bij onze FC. Lijkt erop dat Jol ook de weg niet weet te vinden. Over Hamdi zeg ik maar niks…was toch de grote opruimer en daarna bouwen..Hahaha wat een lacher die bolle plofkop.
  Op naar de KKD wordt aangestuurd.

 3. 3

  Westlandet

  Wees aub blij dat je van Mallone Meijers immers verlost bent .jeugd krijgen ze echt wel aan t voetballen

 4. 4

  Jan

  Afgelopen seizoen schreeuwden we allemaal dat de grootverdieners Malone, Falkenburg, Immers, Meijers, Beugelsdijk er niks meer van konden en beter konden oprotten en nu zijn ze weg en nou lopen we nog te zeiken, dat wil niet zeggen dat ik sta te juichen bij onze nieuwe aanwinsten want dat lijken mij ook geen hoogvliegers.

  1. 4.1

   Peter

   Meijers juist niet Jan. Als middenvelder hadden we wel wat aan hem. Hij werd verkeerd gebruikt en tsja sommige sups hadden dat niet door en begonnen hem af te zeiken.
   Malone hadden we ook nog kunnen gebruiken.
   Verkeerde keuzes hè.

 5. 5

  peter vakkie g

  nu ook meijers weg nou broodje kroket nog !!!!!!!!! kan die niet gelijk mee met Meijers naar Sperma Rotterdam ???????????????

  keukenkampioendivisie here we come

  1. 5.1

   Hans

   JA graag die kan gratis weg want doet niets anders dan geld vangen met zijn mooie contract, gekregen van, van As zijn vriend.

 6. 6

  ex

  Bij een club als az worden gehaalde spelers altijd beter. Bij den haag worden ze altijd slechter. Als je dan al spelers haalt die het bij hun oude club niet gered hebben, dan weet je wat er dit seizoen gaat gebeuren. Degradatievoetbal.

 7. 7

  Realist

  Hahaha wat oliedom zeg . Wat een Mongolen bij deze club . Gelukkig staat er fcdh op m’n arm en geen ADO 😡😡😡😡 Meijers blijf weg en het ga je goed . Heb van je genoten .

  1. 7.1

   Marcoke

   Niet overdrijven

  2. 7.2

   Hans

   Ik vond Meijers ook niet slecht, deed altijd zijn best en had soms een mindere wedstrijd, maar voetbal doe je met zijn elven. Succes Aron! NU Kramer nog want deze lange kroket had als eerste weg gemoeten. Doet niets, maar kan ook niets die lange dweil, alias de wandelende tak, met de snelheid van een naaktslak. Beschamende spits rot op Kramer!

 8. 8

  Diesel

  Peter? Malone kunnen gebruiken ja im zijn reet. Mede door hem was je bijna gedegradeerd die sukkel.

  1. 8.1

   Peter

   Gedegradeerd waren we door het wanbeleid van het “bestuur” onder aanvoering van de voorzitter en de chinezen. Niet doorselecteren, ineens een Engelse nitwit plus kutspelers ( miljoen weggegooid), kutstadion….enz enz…dat zijn een paar redenen.

 9. 9

  ex

  Bij andere clubs worden ingekochte spelers meestal beter. Bij den haag worden ze altijd slechter. Als je dan spelers haalt die het bij hun oude club al niet gered hebben, dan weet je wat er gebeurt. Degradatievoetbal.

 10. 10

  Verkeerde Henk

  Faye wilde zelf z’n contract niet verlengen, dat is iets anders dan dat hij bij Sparta niet meer gewenst was. Je kan beter in jeugd investeren als in oude rotten die je niets meer kan leren en geen waarde meer vertegenwoordigen. Laten we hopen dat ze nu iemand kunnen vastleggen van ca 25 jaar die direct een versterking is voor het elftal.

 11. 11

  Realist

  Helemaal eens met Peter

 12. 12

  Rob

  Ben blij dat Meijers ook erg is. Nu Kramer en Goossens nog. Tweede deel was kut door al die Engelsen maar daarvoor was het ook kut. Kwam grotendeels door zogenaamde ervaren spelers. Die zijn nu grotendeels weg dus geef de jonge spelers Cher voordeel van de twijfel,

 13. 13

  iwi

  Zet spelers op de positie waar hun kwaliteiten liggen of haal ze dan niet.
  Niet alle nieuwe spelers zijn afdankertjes maar zullen uiteindelijk tegenvallen.
  Net als Haye zal ook Bourard niet slagen.
  Als je vier a vijf Aanvallende middevelders haalt,zullen er drie a vier of op de bank zitren en/of op een andere positie niet lekker
  voelen

 14. 14

  Realist

  De meeste hier ( bv Rob ) zijn blind en hebben voetbalverstand van een ezel hahaha

 15. 15

  Rob

  @Realist, dat is nog meer dan een kip zonder kop. Krijg je ook hulp voor je probleem? Je zal toch zo negatief door het leven moeten.

 16. 16

  Ton

  Nu Bakker, Goosens en Kramer nog en de cirkel is rond!
  Dit is wat ik een paar maanden geleden voorspelt heb wat zou gaan gebeuren!
  Nu kan Martin Jol met zijn staf gaan bouwen zodat we Europees gaan halen dit seizoen.
  Hoe denkt Verkeerde Henk en Realist hierover?👍👍👍👍

 17. 17

  heeljereetvol

  Waarom hebben ze eigenlijk die Kemper gehaald?

 18. 18

  Marcoke

  Er is zo enorm met spelers geschoven afgelopen half jaar, dat heeft NIETS met visie te maken maar met blinde paniek. Als je alleen al kijkt naar de hoeveelheid middenvelders die nieuw zijn tov verdedigers en aanvallers, gaat nergens over. Dat de oude en dure garde weg moest snap ik want ze zijn op. Als van al die nieuwe jongens er hooguit 3 slagen als basisspeler mogen we blij zijn. Wil zeker niet negatief zijn maar de wedstrijden tegen Sparta en Heracles zeiden wel genoeg lijkt me…..KANSLOOS!

 19. 19

  Peter

  Yep Marcoke ben het (helaas) met je eens. Totaal geen visie. Gekloot in de marge. Al tijden zit er totaal geen voetbal in.

 20. 20

  peter vakkie g

  het was tegen Hoeraklets echt verschrikkelijk en niet om aan te zien Niet1 normale aanval gezien in de hele wedstrijd. en een van de Water die alles en iedereen voorbij ging !!!!

 21. 21

  Doedel

  Ja en die water is een hele beperkte voetballer kan je nagaan wat een team we weer hebben.pfffffff

 22. 22

  Realist

  Rob en ton , jochie word toch eens wakker joh .
  Opdoeken deze shit en helemaal op ietwat beginnen .
  Deze shit valt anders niet te repareren.
  Laat die kk Chinees kapot gaan met die Marrokkaanse plofkop .
  Dat is de enige manier om weer wat meer te zetten . Pfffffff

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl