Over de schrijver

Gerelateerde berichten

10 Comments

 1. 1

  Peter

  Is toch allemaal niet meer serieus te nemen.

 2. 2

  Verkeerde Henk

  Jongens, dit is te gek voor woorden. Ik ben niet de persoon actie onzerzijds maar nu noopt die gek van een Reintjes me ertoe aan. Dit KAN echt niet!!!! Natuurlijk wil hij wel weer met die andere gek van een Rothengatter praten als de een de ander op zijn zetel houdt. Het is nu tijd dat wij in actie komen en het hoofdgebouw gaan bezetten want het supporters collectief laat zich ook in de luren leggen. Tijd voor actie zal ik zeggen.

  1. 2.1

   iwi

   Dit zou bij iedere andere club al tijden geleden gebeurd zijn.

 3. 3

  Jan

  Verkeerde Henk je hebt helemaal gelijk, tijd voor actie, dit hadden we in de jaren 70/80 /90 nooit laten gebeuren, wat voor een makke lammetjes zijn wij geworden en nu zijn wij aan zet en ook Realist,Ton en MW ipv elkaar af te zeiken.

  1. 3.1

   Ton

   Jan wat bedoel je?

 4. 4

  heeljereetvol

  Gewoon die Chinezen niet betalen kijken wat de Chinese regering doet wedden de Nederlandse ambassadeur naar huis sturen hahaha.

 5. 5

  heeljereetvol

  @Jan wij zijn het lachtertje geworden zelfs Top Oss, W2 lachen ons uit zo erg is het, daarom heet de club ook ADO en is een beetje zoals HVV,HBS en Quick geworden.

 6. 6

  Haagse jezus

  Pleur toch op met die graftakkuh bende daar.
  Wordt r echt schijtziek van.
  Koop nah gewoon onze fc en fuck de koop van die kattuhbak van een stadion.
  Kan altijd nog.
  Eerst fc den haag reddenπŸ’›πŸ’š

 7. 7

  Realist

  Eens met Jan en jezus

 8. 8

  Antoine

  Als die meneer Rothengatter nou ff laat weten vanaf welke bankrekening dat geld overgemaakt gaat worden dan kunnen we dat checken.Ik ben echter bang dat meneer Rothengatter niet over de middelen beschikt om onze mooie club te kopen.Wil hij serieus genomen worden dan heb ik het volgende advies: “Show Me The Money” of sodemieter anders op!!!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl